- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #21.961
abowwwwwwwwwwwwwwww 43 müü güldüm valla iki kizimvar avatardaki iki nr.
korkma güzelim ben burda öle olunca hep kendi başını ye derimyaa uyus köpek uluyup duruyo öğleden beri manyakmıdır nedir korktum valla
geçmiş olsun lavişcimiyi akşamlar şekerler pek uğrayamaz oldum artık malum dün hastaydım akşam iyileştim sandım akşam 8de bana bir ateş vurdu 39a kadar yükseldi ev sıcacık ama ben donuyorum gece bi üşüdüm bi terledim tam bir kabustu uyuduğumda saat sabaha karşı 5e geliyordu sabah hemen doktora gittim boğazımdaki iltahap ateş yapabiliyormuş ilaç falan verdi de biraz daha iyiyim şimdi ben bi geçmişe bakayım
bence sen sus dilek kaydirigubbakcemile3yaa 43 oğlun var sanıyordum birisi kızmıydı..yokdsa tamamen karıştırdım mı..ya ne olduğunu hatırlayamadım..allah mı söyletti ne:))
en iyisi sen beni düzelt...kaç çocuğun vardı cnm??
ayy bende istiormm baklava yaa
ayy bende istiormm baklava yaa
canım grip olarak iyileştide boynum tutuldu sabah arabaya çocuğu koycam kırt dedi kaldımzeyna kafa hala iyilşemedin mi anam sen
teşekkür ederim canım benim nasıda çekti canım cokacimcoookçalışanın işi daha zor tabi şekerim.ama çalıştığın zaman işlerin daha düzenli oluyo.çünkü daha önce bende çok işlere girdim çıktım ordan biliyorum.herşeyi bi düzene koyuyorsun,mecburen tabebi de yapmadığın iş kalıyo.evde olunca yapmadığın iş diye bişey söz konusu olmuyo ve iş hiç bitmiyo.Allah bitirmesin ama yakında ben biticem bu işlerden.valla durumum olsa tutarım bi kadın,ev işlerini o yapsın bende doya dpya çocuğumla ilgileneyim.neyse loto çıknca yapıcam artık napiim )
cnm baklavanı verdim aps yle geliyor afiyet olsun :)))))
canım allah kavuştursun senin için zor olsa gerek...heeyyt be dark kim tutar sen..bu enerji seni dönem sonuna kadar idare ederr:))))
mmmfçim denizcim maşallah sıpalara.....
eşim gitti az önce...bu sefer daha dirayetli olmaya çalışıyorum..iyi ki bebeişim varrr
mustafaata sende hoşgeldin aramıza canım...selam kızlar bende aranıza yeni katıldım, bebişleriniz hayırlı olsun hepinize sağlık ve mutluluklar dilerim.
Benim oğlum da 24 kasım da doğdu aslında hafta olarak 4 ay oldu ama ay olarak olmadı bu kaç aylık olduğu nasıl hesaplanıyor bir tuhaf 24 kasım olduğuna göre şu an kaç aylık olmuş oluyor?CADIARZU
lavişcim geçmiş olsun napsan bilmiyorum ki?
Ateşini düşüremedin mi?
ayy canım çok sağol güzelim benim dün gece yandım ateşler içinde
zeynam canım görmemişim özelden yollamışın aman ben ne halde olduğumu biliyor muyum canım bugün gittim doktora ilaçları içtikten sonra biraz daha iyiyim sadece yutkunurken boğazım acıyor yaaaakız sedaoş hayırdır ne iş
dilekçim Allah kavuştursun sağlam dur yıkılma senağlama tuna bebeğe sarıl nasılsa yine birlik olcaksınız yılma senağlamaşahsen ben olsam :çok üzgünüm:senağlama
lavinyacım sana ilaç ismi yazmıştım sen istemiştin eğer onları alsaydın emin ol şu an ayakta olurdun ama tercih tabiki senin ben tavsiye ettim kelke gündüz bir doktora gözükseydin
laviş geçmiş olsun
çok sağol canım benim
canım ben yaklaşık 2 aydır falan eldiven takmıyorum güzelimşimdi internetde okudum emeklemeden ayaklarının üstüne çok fazla bastırtmak(yürütmek) kalçaya ve ayak tabanlarına zarar verebiliyormuş. Paylaşmak istedim yinede fazla bastırmayalım bence nolur nolmaz. Bir sorum daha olacak komşum bebeğin eldivenlerini çıkarma diye kızıyor annemde çıkar artık diyor bende şaşırdım siz kulanıyormusunuz hala bebek eldiveni ben 3 gündür takmıyorum ama şaşırdım bende. Her kafadan her konuya farklı yorumlar su da içir diyenler var cvp verirseniz sevinirim ne zor iş sorumluluk ya. AMA ANNELİK HARİKAAAAAsositososito
aman eylül film gibi heeee allah iyiliğiniz versin canum benümay başıma neler geldi akşam akşam ;
canımız sıkılmıştı hadi gezmeye gidelim dedik ,eşimin kuzenine gittik evimize çok yakın ben kızı aldım indim arabaya eşimde kapıyı çekti ama arkasında anahtar kalmış neyse dedik gidelim dönüşte bi şekilde açılır ,çelik kapı bu arada kredi kartıyla filan açılır diye düşündük ,neyse gittik eşimin içi rahat etmedi şimdi gideriz geç vakit açılmaz bide çocukla kalırız kapıda dedi iyisimi ben gidiyim zorlıyım açılır belki dedi kuzeniyle çıktılar bende eşiyle oturuyordum ,aradım açamamışlar seni alalım sen anlarsın dedi eşim bende kızı uyutmuştum 5 dakika gideyim dedim uyanırsa al kucağına gezdir ağlamaz dedim..neyse gittik olmadı açılmadı ,çilingir çağırsak akşam akşam 100 tl alacaktı bizde itfaiye çağırdık evet yalnış duymadınız itfaiye :)) burası küçük yer geliyolar öyle kapıda kaldıkça neyse itfaiye merdiveniyle 3. kata çıktılar çok komik mahalle yagın var sanmış herkes camda ;bu arada kuzenin eşini bi arıyım dedim aradımki melis uyanmış ağlamaktan helak olmuş yavrum hemen gittik ki susturmak ne mümkğn memeyi bile almıyo ; sesi kısılmış gözler kıpkırmızı olmuş içini nasıl çekiyo ,5 dakika filan susturamadım ..çok kötüydü yaaa ömrüm gitti valla ,hadi ben bişey değilde kızcağız çok korkmuş emanet çocuk bişey olur filan diye ..kötü bir akşamdı ,neyseki eve geldik uyuyo prensesim.bırakmam artık kimseye
canım en yakın zamanda iyileşirsin inşallah geçmiş olsunslm kızlar
sabah beri bi koştur bi koştur bide son koşturmada boynum tutulduki şu an çok kötüyüm.
sabah 9 'da sağlık ocağına gittim aşıları vurdurduk.yavrum nası ağladııı.ordan çıktım muhtara gittim seçim kağıtlarımızı aldım.ordan çıktım savcılığa gitttim bi evrak almam lazımdı oraya girdim çıktım ve tüm bunları yaparken yiğit kucağımdaydı onu arabaya koyarken boynum bi kırt etti ahanda kaldım ölece.şu an çok kötüyüm onu nasıl kaynanama bıraktım işe geldim bilmiyorum.nasıl geçecek bu ağrı bilmiyorum başımı oynatamıyorum.acaba doktora gitsem mi?yoksa akşam eve gidinbce krem var onu süresem geçermi çok kötü ya.
brownie aramıza hoşgeldin canımslm kızlar herkese ben sizin topiğe yeni katılıyorum benim de bir oğlum var 3,5 aylık kasım 28 doğumlu.uzun süredir sizin yazıları okuyorum artık neredeyse akraba olmuşsunuz herkes herkesi tanıyor sanırım burada artık:))
neyse ben de size eşlık ederim artık.bebişleri yanında olanlar şanslı...benim gibi çalışmak zorunda olanlara allah sabırlar versin.hergün oğluşumu görmek için sabırsızlıkla öğleden sonrayı bekliyorum bugün de sıkıcı birgün umarım çabuk biter
herkese kolay gelsin...
maşallah canım bengisuyaBizim 6-9 aylık tulumlara geçmemizden bir tuhaflık olduğu belliydi zaten...
Neyse canım biz de kızımız Avrupa standrtlarında deriz artık :)
canım hayırlı olsun bende alacğım ama philps almayı düşünüyorum bendeayy bebek telsizi aldım biraz önce internetten sonunda aldım yani
kız maytap insan yarım altını düşürür mü hiç kendimi kaybedrim altını kaybetmem ben şahsenyerimsenibenben geçen gün yarım altınımı kaybettim yağmur telsiz kaybetmiş çokmu:))çok savruğum ben çooookkkk Allahtan kociş bişey demedi
lavişim geçmiş olsun cnm..[/QUOTE .!.:çok sağol güzelim
sağol canımlaviş geçmiş olsun hayatım.ateş öyle yapar insanı,sırtına kar yağar bilirim
yok ya artık geçmiş neyim okumuyom oku oku bitmio çünkü
valla tam ben pes ediyordum baktım sonuna gelmişim oh beeeeeeşakkıdı
selam kızlar 22 sayfa yazılırmı yaaa pes valla, başladım ama bitiremedim, şöylebir göz attım artık
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
elmalı turta sende hoşgeldin tatlım özletiyorsun kendini daha sık uğra dün benim oğlumunda kontrolü vardı, 65 cm, 8190 gr bizimki biraz topitop kıvamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?