2008 Kasım Anneleri

22 sayfamı olmazzzzz
ben hiç niyetlenmeyeyim o zaman.

Maşallah deniz oğlana canım.
Deniz oğlan dedim de Çilek delisi nerde hala acaba?Özledim walla.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi.Hatırladığım kadarıyla MustafATa ve Browniydi galiba.Yanlışım varsa affola.

ayy valla çilek terketti buraları bi ci deyip çıksaydı bare ben haturluyorumda hamileyken yazlıkta net yoktu ben cafeye girip bakıodum kk ya öle bi alışkanlık diloks gııı hoşgeldin gelde gonuşalım ayolll bende gidicem evde kociş ve misafirlerim sızdı arda da yatmak üzere göğsümde emziriyorum şuan

dark geldin de hazıra kondun hemen sayemde:))) (alıntılardan bahsediyorum)
bende çamaşır falan astım banyo yaptım kızı uyuttum kociş koltukta sızdı kızlar ben bugün doğumdan sonra ilk kez adet gördüm budan sonra daha dikkatli davranmam gerecek sanursam

Gelsin Çilek yaaaa az kalmış o zaman mmfcim.

Lavişcim sağol walla geçmişe bakacak waktim olmuyo:)))
Eline sağlık iyi çalışmışsın.Ben hiç bişe yapamıyorum arsız kızım kucaktan inmiyor.
Bende ayın 1 inde oldum dikkat edelim barip

darkçım valla eli ağzındaydı hep salya akıtıyordu demek diş çıkartıcağı içinmiş ilk önce kabardılar şimdi de minnacık uçları var açıp bakınca görünüyor öle bariz değil yani eşşek var ya canımı nasıl acıtıyor göğsümün ucunu dişliyor resmen çekiyor ayyy tam çıkınca napıcaz annem kanatıcak bilem dio ayyy kafamçokkarıştı

sedacım yazamıyorum ki cnm..tuna da kucqağımda sersemvari emiyor da yazabiliyorum şuan..y. dökümünde nejlayı gördünüz mü sinir oldum..

ferhunde de bi yüzük bozdurdu ben dedim herhlda 5 bin falan tutar...25 bin dolar dedi adam yaa

çok alakasız bir konu oldu ama izlemeyenlere özet olsunnn

halisilasyon gördüm bu saatte ayyy aynen diloks bende sinir oldum nejlaya hele o salak tekrar döndü oğuza kaşınıyo kaşınıyo ferhunde de yin edört ayak üstüne düştü resmen gördü onları

Bizim kızda bir aydır salyalı eli sürekli ağzında.
Bizimkini alıp kemiriyor.Bazen ıssırır gbi yapıyor.
kabardılar hemde.
yakın desene bizim diş de.

Walla zor olcak bunların dişli hali de..

Diloks bende arada göz atım Leclaya..Çok uyus oluyorum ben de ona.
Yağ gibi üste çıktı walla.

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
seda_1983, denizanasi, diloks, LAVıNYA4134+, _DaRKiNLiFe_+
hade hayırlı işler gece kuşları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…