2008 Kasım Anneleri

ddm amannn valla korkuyla bekleyenler çoğaldı inşallah bişey yoktur
biz geriçekme yöntemini kullanıoruz ama oda pek güvenilir değil işte sonuç =ben ve şuanki korkuyla beklemem:tomato:

BıZıMDE YÖNTEM O
SENıNKı HADı BENDEN Bı DERECE ıYı SENıN 2.OLUVERıR BENıM ıÇLER ACISI:çok üzgünüm:

Ddm bende psikopata bağladım DD kendimden daha zor şartlarda çalışanları düşünüyorum hep.Anca öyle kendimi toparlıyorum.
Kızım beni çok özlüyor ondan çok huysuzluk ediyor.Dün evdeydim iyiydi,eziyet etmedi.
Allah sana sabır versin canım çok zormuş bebek bakmak.ınsan başıba gelince biliyor ancak.
helede yaramazsa biraz way halinee.
burdaki bebekler hep uslular maşallah.ceren gibisi yok.Neyse sağlıklı olsunlarda napalım.

Diloks walla bizimkide akşamları gazı rahat çıkaramıyor nedense.
birde bugünlerde ağlaya ağlaya emziriyorum ben.çekiyo gelmiyo ağlıyo.
tekrar tekrar denetiyorum.Anca öyle geliyo süt.
bunada şükür bırakıyordu nerdeyse.Az da olsa emiyo.
Bizde sallıyoruz senin gibi.Uykusu gelince aynene ağlıyo deli gibi.

Diloks kalınır kalınır belli olmaz.

Seda bizim yöntemde o :))) Geleneksel yöntem DDD Cerende zor olmuştu zaten pek korkmuyoruz o yüzden.

ddmcim daha dğzene girmez adetler bi süre olmaz inş.

Denizanası hoşgeldin canım.Olsun arada ses ver yeter.
Bizim kız 7400 olmuş.Kilosu çok değil galibada boyu uzun ya 3-6 lar yavaş yavaş olmamaya başlıyor.bende 6-9 giydirmeye başladım.

DarkÇım benımkıler felaket oĞlum maŞallahta kızım gece gÜndÜz hep aĞlıyo
oda benı mahfedıyooo
ancak saat gece saat 1den sonra delıksız uyuyo
onuda ıyıkı uyuyo yoksa........

valla geleneksel meleneksel bizim hemen tuttu anam belli olmuyo bide hamilelikten sonra hemen tutuomuş tutmaz deme ikinciiyi buluverirsin karnında :roflol:

sağol sedacım hıııı hem sen hesap ver bana bakim sen benim damadımı nasıl k o kadar kızın içine sokarsın piroşlara gideceğini yazdığın zaman çapkın arda bey geliyor demişsin valla benim ardaya kanım çok ısındı kaptırmam damadımı hıııııÇok üzgünüm çoook

lavinya maşallah size çok güzelsiniz

dark maşallah cerene,

diloks yumurtlama olduysa gebelik oluşabilir canım regl olmadan, ama nedense sende yok bişii gibi hissediyorum

bende 12 martta oldum önceki gün bitti, rahatladım ama göbeğim falan şişmişti bayaaa

seda hergün huy değiştiriyor sıpacıklar ki diş çıkarırken ben neler yapar tahmin edemiyorum

kızlar annem ananem lociş ve arda uyudu benim uykum yok ama yatiiim anam kızıo bu yüzden gelmek istemiorum hep netin başındasın dio gidiim bare ii geceler tatlı rüyalar hepinizi kocaman öpüyorumm şekerler mujukss dark karusu haftasonu girde yazuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…