2008 Kasım Anneleri

ayy gidip bişeyler yiyeyim
zayıflayayım diye mısır gevregi felan yiyorum sabahları ama
dişimin kovuğuna yetmiyor
1 saat sonra gene acıkıyorum
amma acıldı benim istahım da yaaaa

ugrarım gene

günaydın günaydın günaydın (bu kadar çok yazınca aydın oluyo galiba)
boynum düne göre baya baya iyi ama hala ağrım var gece nasıl yattım bir ben bi Allah bilir. zaten yiğitte uyumadı sanırım dünkü aşılardan huysuzluk yaptı hep memede yanımızda yatmak istedi. memeye alıyorum boş malesef basıyo çığlığı. garip yorucu ağrılı sancılı bi geceydi ama nedense kendimi iyi hissediyorum aman Allah bozmasın :lepi:

mmmf karusu asortik karu asortik olduğu için seni tanımamıştır kaydirigubbakcemile3 şaka şaka rüya işte eminim bir araya gelme imkanımız olsa çok sevinirdi hihoyyyt şahsen ben çok büyük keyif ve mutluluk duyardım :1hug:

berbat bir gecenin sabahından herkese günaydın ;

GECENIN EN KARANLIK ZAMANI SABAHA EN YAKIN OLAN ZAMANDIRsözünü hatırladım hep
anaaaa çilek msn açtı

Ay Elif ne alemmiş kocakarı komşun, Bir tane de bende vardı ondan. Yeni evlendiğimizde de kinayeli kinayeli güle güle bakıyordu beni her gördüğünde. Geç mi yatıyosunuz siiiz diye. Zannımca birnaz sapıklıkta vardı. Rahmetli oldu kendisi. Allah rahmet eylesin.

Bu arada Juli kafa msn de beni engelledin mi sen yoksa? (
Sana gönderdiğim iletiler sana gelmiyor da...
Hani öle çok yazan biri de değilim ama zaten pek msn de kullanmam.Seda bilir en iyi..

Kız sayko engeller miyim hiç. MSN açık kalmış iş yerinde. Neler yazmıştın :))))

bencede davran laviş ahamda biz bi kaza işledik sonucunu beklioruz sabırsızlıkla 4-5 nisanda adet olmam lazım bakalım ne olucak

Ya siz kaza da mazada hamile olduğunuzu anlarsınız gene. Ben regl olmuyorum. Göbek de var zaten. Heralde anca 6 aylık hamileyken falan öğreniriz. Korkuyorum ben de valla bizim yöntem de siin yöntemden :)))

Diştendir canım uykusunun düzensizliği.

Lelalcim geçmiş olsun canım. Allah daha büyük kazadan korusun. Uzak mı annenin eviyle seninki taksiye atlasanız gitseniz bu akşam.

Bugünün çıçı açıkta kalanı mmf hatun. Ay beni gelip dürtseler bile uyanamazdım. Öyle bir uyumuşum ki. Bakıcı gelmiş kociş kapıyı açmış. Ben kapının kaqanma sesine uyandım ki benim evden çıkmam gereken saatti. Bir fırlayarak kadının karşısına çıktım, üstte pijama, göz kapalı,saç baş karışmış. Ay ben uyuyakalmışım derken kadın işe gidince yersiniz diye elime simit tuttuşturdu :)))

Telaşla giyindim kızı emzir falan geç kaldığım için eşim bıraktı beni ki dün gece küsmüştüm ben ona. Telaştan onu bile unuttum arabadan inince aklıma geldi. Ne salağım dedim sanki bişey olmamış gibi konuştum bir de öptüm güle güle canım diye :))))) Yarın izinliyim bizi anneme bırak dedim dün. Yok geçen hafta o söylemiş neden istememişim, yok çok uzakmış. Annem gelsin görsünmüş. Gıcık oldum küstüm ben de bak hatırladım gene gıcık oldum. klava: Gerçekten bazen şöyle kafasında oklava falan kırasım geliyo, içimdeki şiddet duygusunu nasıl engelliycem bilmiyorum kaydirigubbakcemile2

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt günaydinnnn yavrularrrrr ben geldim nihayett...

herkez iyidir insl.dimi?

yazacak cok sey var ama once bi kendime geliiimmmm yine kaynatirizzzzzz

günaydın herkese,
bugün önce selam verim sonra okuyum geçmişi dedim..
daha yeni kahvaltı ediyorum ekmek yoktu kocişde kahvaltı yapmadan çıktı..sonra simit poğaça felanda almış yanında getirdide bebeler uyurken keyifli keyifli çay içiyorum..
çay isteyen varsa buyursun gelsin hemde kokulu kokulu içeriz bacular..:))

julicim aramız epey var yani sağlam taksi parası ama olsun valla bu akşam vericem o parayı umrumda değil ben evimde olmak istiyorum ..
çilkecim hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…