leyyyn
yavaş gidin
yetişemiyorum hızınıza
kocişle kavga ettik
alt komsuda yaşlı teyze
duymuş sesimizi
akıl vermeye gelmiş
dedim teyze bi yürü git
sinirim tepemde zaten
bi de seni cıkartmayayım aradan:mymeka:
kıl oluyorum bu apartmana
herkes birbirini hatta kayınvalidemi falan tanıyo
kesin yetiştiriler yarın
kötükedihüso
Ay Elif ne alemmiş kocakarı komşun, Bir tane de bende vardı ondan. Yeni evlendiğimizde de kinayeli kinayeli güle güle bakıyordu beni her gördüğünde. Geç mi yatıyosunuz siiiz diye. Zannımca birnaz sapıklıkta vardı. Rahmetli oldu kendisi. Allah rahmet eylesin.
Bu arada Juli kafa msn de beni engelledin mi sen yoksa?
(
Sana gönderdiğim iletiler sana gelmiyor da...
Hani öle çok yazan biri de değilim ama zaten pek msn de kullanmam.Seda bilir en iyi..
Kız sayko engeller miyim hiç. MSN açık kalmış iş yerinde. Neler yazmıştın :))))
bencede davran laviş ahamda biz bi kaza işledik sonucunu beklioruz sabırsızlıkla 4-5 nisanda adet olmam lazım bakalım ne olucak
Ya siz kaza da mazada hamile olduğunuzu anlarsınız gene. Ben regl olmuyorum. Göbek de var zaten. Heralde anca 6 aylık hamileyken falan öğreniriz. Korkuyorum ben de valla bizim yöntem de siin yöntemden :)))
ya kızlar bizim oğlanın uykusu düzensiz dün 12 de kalktı 6.30 da kalktı sonra yattı 10:30 da kalktı bugünde 22:30 da yattı önceki günde sabah 7 de kalktı 8 de yattı acaba dişten dolayımı düzensizleşti anlamıomki
Diştendir canım uykusunun düzensizliği.
Lelalcim geçmiş olsun canım. Allah daha büyük kazadan korusun. Uzak mı annenin eviyle seninki taksiye atlasanız gitseniz bu akşam.
Bugünün çıçı açıkta kalanı mmf hatun. Ay beni gelip dürtseler bile uyanamazdım. Öyle bir uyumuşum ki. Bakıcı gelmiş kociş kapıyı açmış. Ben kapının kaqanma sesine uyandım ki benim evden çıkmam gereken saatti. Bir fırlayarak kadının karşısına çıktım, üstte pijama, göz kapalı,saç baş karışmış. Ay ben uyuyakalmışım derken kadın işe gidince yersiniz diye elime simit tuttuşturdu :)))
Telaşla giyindim kızı emzir falan geç kaldığım için eşim bıraktı beni ki dün gece küsmüştüm ben ona. Telaştan onu bile unuttum arabadan inince aklıma geldi. Ne salağım dedim sanki bişey olmamış gibi konuştum bir de öptüm güle güle canım diye :))))) Yarın izinliyim bizi anneme bırak dedim dün. Yok geçen hafta o söylemiş neden istememişim, yok çok uzakmış. Annem gelsin görsünmüş. Gıcık oldum küstüm ben de bak hatırladım gene gıcık oldum.
klava: Gerçekten bazen şöyle kafasında oklava falan kırasım geliyo, içimdeki şiddet duygusunu nasıl engelliycem bilmiyorum kaydirigubbakcemile2