2008 Kasım Anneleri

Bende öyle duydum 2.ler daha çabuk oluyormuş.

Dilokscum maşalalh canım Tuna ya da.
Sağlıklı olsunlar ben çok tombiş istemiyorum zaten.az çıtırık olsun.

Ya geçen LCW den bi kot kapri şalvar aldım çoooooooook şeker.
Çok havalı.
Hamileyken ben otogarda bi minik kızda görmüştüm aynısını.Çok beğenmiştim gidip nerden aldıklarını sormamak için zor tutmuştum kendimi.
aynısını LCW de görünce heme atladım.
gerçi en küçük 2 yaş vardı ama zaten yürümeden de modeli gözükmez bunun.
bekleyeceğiz.ozamanda görüşürsek ınşallah resmini çekerim kzıımın :))

laviş valla kızlar erkeklerden daha da çakın çıktı o kadar kızın içinde napıcaz bilmem talibimiz çok ama biz kerttik kertmeden dönülmez ben gelinimi çok beğeniyorum :asigim:

fıstık gibisiniz hayatım..tü tü tü
sağol canım benim
Laviş ne şekersiniz siz öle maşallah maşallah.Japonlar sizi:)
eeee sende koy ceren hanımla şu yeni röfleli saçlarla:smiley-cool:
.

Kızlar böle deli galiba ddm :)

saphira gelemedi Duru bırakmadı heralde..

Laviş bende göbeğini görünce buda benden dedim zaten :)))
sorma dark ya offf valla çok rahtsız oluyorum şu göbekten hep kocişin yüzünden getiriyor fırından sıcak ekmekleri offff
lavinya maşallah size çok güzelsiniz
sağol canım ee nerde sizin resimler

iyi geceler sedacım bizde damadımı çok beğeniyoruz
neyse kızlar bende kaçıyorum çünkü çoooook uykum geldi dün sabaha karşı 5te uyudum öptüm hepinizi

Sedoş iyi geceler canım.
Haftasonu gelirim inşallah.
Öp ardayı yerime.

Diloks benimkide çok düzensizdi yeni yeni tekrar emiyor.ınşallah biraz daha düzene girer.Zaten ben çok aman aman bi performans beklemiyorum bıngıllardan D eşim bıngıl bıngıl diodu bi ara:)))

ınşallah Lavişcim,bende elimi yüzüm az kendine gelsin koyayım.hastalıktan yeni çıktım.Kaşlar felan almış başını gidiyor.
hadin hep beraber kalkalım o zaman..

bende kaçıyorum.iyi geceler.

Alllah rahatlık versinn.mucuks

ayy anca gelebildim.pc de sorun oldu sinir etti beni.bu arada duru okyanusu yıkayınca içi geçti hemen yavrum kıyamam,uyuyuverdi.bende çok durmamam lazım hazır uyumuşken bende uyusam ama hiç uykum yok.bugün öğlen 1 e geliyodu kalktığımda yarın aşımız var öğleden sonra.o yüzden biraz erken kalkıp ev işlerini halledip öyle çıkmam lazım.burasıda nasıl yağmurlu anlatamam.otobüslerle nasıl gitçez bu yağmurda yaa off.eşimin de işi varmış,mümkün değil ben götüremem dedi

lelali çok merak ettim bak şimdi.iyilerdir inşallah.
korunma filan demişsiniz kızlar.o ne?cinsellik filan?benmim tamamen yabancı olduğuım kelimeler bunlar.tanımıyorum kendilerini.
şaka bir yana bizim çok düzenli ve güzel bir cinsel hayatımız vardı arkadaşlar.hiç canım istemiyo,hiç keyif almıyorum.çok üzülüyorum bu duruma ya.iyice kardeş gibi olduk adamla

günaydın kızlarr
bugün açılış yine benden ..
öncelikle hepinize çok teşekkür ederim bir anda aceleyle çıktım netten de ofisten de ..
kociş cidden büyük kaza atlatmış kızlar arabanın ön tarafı yok sağ lastik aks kırmış herşeyi ..
allahtan kendisine birşey olmamış emniyet kemeri takılıymış çok şükür. artık cana geleceğine mala gelsin dedik ..
dün servis falan koşturduk ama işin şimdi kötü tarafı 1 hafta araba yok sigorta şirketinden muadil araç bekleniyor onun için bugün işlemler başlatılacak bir ara bende imzaya falan gidicem falan filan..az koşturuyormuşum gibi şimdi buna koşturucam ..
ee tabi bizde akşam araba olmayınca hep beraber annemlerde kaldık :)) bakalım bu akşam ansıl yapıcaz çünkü ben hafta sonu tatilindeyim artık .. evime gitmek istiyorum ..

gunaydın mılle ben geldım yıne
lelalcım cok cok gecmıs olsun canım
haklısın cana gelecegıne mala gelsın hıc uzulme bunda da bır hayır vardır mutlaka
ben 3 kolı mutfak esyam kırılınca cok uzulmustum ama allahtan esıme ve cocuguma bırsey olmadı deyıp tesellı ettım kendımı

yawww o kadar cok konusuyorsunuz kı artık gecmısı okumak olum gıbı gelıyor
meraktan oluyorum okumam lazım dıyorum ama oku oku bımıyor anacım

zeyna topragım yıne agrılarla bogusuyormussun gecmısler olsun canım
ınsa allah duzelebılmıssındır sabaha

asortık hatun telsızın hayırlı olsun
bende almak ıstıyorum ama ben julının telsınızı begendım sanırım ondan alıcam
malum kendı evıme gecınce cocugun odasını ayırıcam ınsa allah lazım olacak bana

denızanası ben gelemıyorum ama sende pek ugrayamamıssın canım ıyısındır ınsa allah

lavıs cok sırın cıkmıssınız ana kız
merak etme o gobısten bırazda bende var

Lelal,Kalimero,Piroş napıyo acep?Geçmişte ben mi göremedim onları yoksa yazmadılar mı?
benı de merak etmıs ve sormus olan canım yorgun arkadasım kaderdasım
bende yorgunluktan fırca gıbı bıcıyorum herkesı

ınek sutu konusulmus ben buralarda bulamam sanırım
kadıkoyde bır salı pazarı vardı mılletın gıttıgı o bıle kaldırıldı sutu nereden bulucam
pastorıze sute talım edıyoruz anlayacagınız

ben bugun regl olmaya basladım sanırım
belırtılerı yuksek olarak devam edıyor
ınsa allah oluyorumdur artık cunku cok ıstıyorum artık duzene gırmesını

bırde geleneksel yontem kullananlar pek bılmem ama sız yıne de o yonteme guvenmeyın derım ben
ben kırkım cıkar cıkmaz caresıne baktırdım ama yıne de korkuyorum her an kayar falan dıye

ve ısmı aklıma gelmeyen, buraya gelen ve ya gelmeyen tum arkadaslara gunayyydddııınnn hihoyyyt

günaydın millet nabersiniz amaaaan dün gecede asortik hatunu gördüm rüyamda ankaradayım ne alakaysa bakınıyorum etrafıma alt katında market vardı diye :))
neyse arabadayım oğlan arkada ben sürüyorum savulunn trafik canavarı geliyoo tam arabaya binicem servis gibi bişey geliyo içinde bizim ASORTıK naber napıyosun falan diye konuşuyoruz tamam görüşürüz mehtapcım gitmem gerek falan diyo sonra ayrılıyo pek soğuk neden böyle davrandı acaba diyorum ben burda bide onu aradım diyorum nasıl tanıdık acaba birbirimizi falan diye düşünürkene uyanmışım bi baktım k.çım açıkta:)))))

elifcim aynen yaa bu aralar yorganı da alıp gidiyo bürünüyo yorgana sırtım ağrıyo onun yüzünden bi uyanıyorum büzüşmüşüm bi köşeye donmuşum deli adam be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…