2008 Kasım Anneleri

senin kaynana tam flimlik desene
yeşilçam güzeli
git bari sende elinde maytaplar ağzında düdük fala oley heyyo iyiki doğdun iyiki başımdasın falan hanım annem de öp elini
hediye beklerse sana katlanıyorum ya al sana hediye şükret dersin sositososito

eylülcüm geçmiş olsun canım..
mmf iyi bari pasta tam süzgeç ayarında olmayacak en azından daha yası gençmiş kaydirigubbakcemile3

Kızlar merhaba.Çalışmaya başladığımdan beri işler çok yoğun.Ama yazdıklarınızı okudum. Bebişler iyidir umarım.Benimki biraz huysuz.Daha doğrusu günlük huy değiştiriyo.İlk defa pişik oldu.Ek besinlere başladık ondan mı acaba?Çalışan arkadaşlar sütünüzü ne kadar sıklıkta sağıyosunuz?Ne kadar çıkıyo?Emmiyor artık benimki.Sağıp veriyorum.Çok zor oluyo.Sizin bebişleriniz emiyor mu?

valla benimki de emmiyor.önceleri gece emiyordu,son 1 haftadır gece de emmiyor ben de sağıyorum çok fazla da gelmiyor zaten sütüm mama verdiğimizden beri gittikçe azaldı sıpam da emmeyince herhalde ondanmirmirmirmir

valla benimki de emmiyor.önceleri gece emiyordu,son 1 haftadır gece de emmiyor ben de sağıyorum çok fazla da gelmiyor zaten sütüm mama verdiğimizden beri gittikçe azaldı sıpam da emmeyince herhalde ondanmirmirmirmir

yalnız ben de var sanıyordum bu sorun..tuna emiyor ama ne zorluklarla...mama da almıyor sıpa..2-3 kez kaşık maması aldı o da az az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…