- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.121
canım bunlar süte geçermi
içince hemen açılır mı boynum QUOTE]
majezik al en güvenlisi o.diğer yazdıklarım biraz şüpheli bir de parasetamol kullanabilirsin parol tamol gibi
canım benim majezik alamam ben süte geçiyo doktorum kesinlikle demişti
tek parol-minoset alabiliniyo
ben ilaç konusunda doktora yaptım be yaaaa
demir ilaçları bazen ağır gelebiliyor jüli doktoruna danışKızlar ya kızımın vücudunda demir almaya başladığımı birkaç gündür kızarıklıklar oldu. Demir ilacı alerji yapmış olabilir mi?
Brownie bunu cevaplarsan sevinirim. Gerçi şu an doktoru da arıyorum telefonla yerine kullanabileceğimiz bir ilaç soruyorum.
bilmiyom artık al gönlümü yoksam senağlama
yaww brownie sen yeni doktorsun galiba ben sana ilaç anlatayım bari
sıksık alerji olduğum ve bu yüzden ilaç konusunda çok araştırma yaptığım için doktorlar bile şaşıyo bana
acaba tıp mı okusam 2 çocuklu halime bakmadan gamyoncuiremsu
Kızlar ya kızımın vücudunda demir almaya başladığımı birkaç gündür kızarıklıklar oldu. Demir ilacı alerji yapmış olabilir mi?
Brownie bunu cevaplarsan sevinirim. Gerçi şu an doktoru da arıyorum telefonla yerine kullanabileceğimiz bir ilaç soruyorum.
evet canım zaten gideyom dra önce derdimi tam reçete alıyorlar eline bu seferde alejilerimi ve olabilecekleri sıralıyorum en sonun sen söle yazalım diyorlar kaydirigubbakcemile3valla meslekte 6. yılım çok eski değilim. ama kişiye göre değişir bu ilaç allerjileri sende yapar başkasında yapmayabilir o yüzden dikkatli olmak lazım.sen sana dokunanı daha iyi bilirsin o yüzden her gittiğin doktora belirt allerjik durumunu
geçmiş olsun canım bide öle başla zaten kesince kızarıklık gitmezse nedeni başkadırDoktor demir ilacının böyle bin yan etkisiyle bugüne kadar karşılaşmadığını söyledi. Ama keseceğiz 1 hafta sonra tekrar 1 er tane ve arttırarak başlayacağız tekrarlarsa doktora gideceğiz. Multitab vitamini sordum. D vitamini ihtiyacını karşılar ama demir ihtiyacını tam olarak karşılamaz dedi.
sorun diil sen hastalara iyi bakda biz bekleriz senikusura bakmayın arada hasta geliyor yazılarınıza geç cevap veriyorum
varya beleşciyiz beleşciiiiamanın sonunda oldu bır de doktorumuz oldu
eylulcum acılın ben doktorum dıyordun ya ahanda brownı aynen ole dedı
hazır doktor bulmusken oglum gaz cıkarıyor ve cok kotu kokuyor
sanırım saglıklı bebeklerın gazı kokmazmıs ama bızımkının kokuyor ıste
bır sebebı olabılır mı (ne soru ama :)))
bır de cılek gelmıs
cok sevındım canım hosgeldın tekrar merakla beklıyoruz bu kadar zaman denız oglandakı gelısmelerı
sen bizim başka drumuzsun kısım sen dal böle doktorumnoluyo burda çekilin ben doktorumartık bunun da inandırıcılığı kalmadı ya neyse
diloks hakkatten sen iyi değilsin bi dr a görün mesela bana ; sengözlerimebaksanab bunama belirtileri tavan yaptı bu günlerde sende..
ahanda bi beleşçi daha başı çektim herkez dökülüyo sırnaşık şeyDoktorumuzda mı war artık :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?