2008 Kasım Anneleri

etol için bak bu yazıyooooo :1shok:

Prostaglandin sentezini inhibe eden ilaçlar gebe hayvanlarda distosiye ve doğumun gecikmesine neden olabilir. Bazı prostaglandin sentetaz inhibitörleri ductus arteriosus'un erken kapanmasına neden olabilir. Güvenilirliği saptanmadığından hamilelerde ve emzirenlerde kullanılmamalıdır.

majezik al en güvenlisi o.diğer yazdıklarım biraz şüpheli bir de parasetamol kullanabilirsin parol tamol gibi[/quote]

canım benim majezik alamam ben süte geçiyo doktorum kesinlikle demişti
tek parol-minoset alabiliniyo
ben ilaç konusunda doktora yaptım be yaaaa

:asigim:ya eylül istanuldaymış..ben seninle onu tam tersi zannetmişim..hakkaten büyük hata cnm ya..seni nasıl karıştırmısım:asigim::tomato:

canım benim majezik alamam ben süte geçiyo doktorum kesinlikle demişti
tek parol-minoset alabiliniyo
ben ilaç konusunda doktora yaptım be yaaaa

valla ben kendim sezaryenden çıkınca kullandım ilk hafta bana da kadın doğumcum vermişti.emziriyordum da o dönemde ama sen bilirsin o zaman sadece parasetamol kullan

bilmiyom artık al gönlümü yoksam senağlama
yaww brownie sen yeni doktorsun galiba ben sana ilaç anlatayım bari
sıksık alerji olduğum ve bu yüzden ilaç konusunda çok araştırma yaptığım için doktorlar bile şaşıyo bana
acaba tıp mı okusam 2 çocuklu halime bakmadan gamyoncuiremsu

Kızlar ya kızımın vücudunda demir almaya başladığımı birkaç gündür kızarıklıklar oldu. Demir ilacı alerji yapmış olabilir mi?

Brownie bunu cevaplarsan sevinirim. Gerçi şu an doktoru da arıyorum telefonla yerine kullanabileceğimiz bir ilaç soruyorum.

demir ilaçları bazen ağır gelebiliyor jüli doktoruna danış

valla meslekte 6. yılım çok eski değilim. ama kişiye göre değişir bu ilaç allerjileri sende yapar başkasında yapmayabilir o yüzden dikkatli olmak lazım.sen sana dokunanı daha iyi bilirsin o yüzden her gittiğin doktora belirt allerjik durumunu

Doktor demir ilacının böyle bin yan etkisiyle bugüne kadar karşılaşmadığını söyledi. Ama keseceğiz 1 hafta sonra tekrar 1 er tane ve arttırarak başlayacağız tekrarlarsa doktora gideceğiz. Multitab vitamini sordum. D vitamini ihtiyacını karşılar ama demir ihtiyacını tam olarak karşılamaz dedi.

canım demir ilaçları dışkıda koyuluk yapar ama allerji pek rastlanmaz.demire karşı aşırı duyarlılık çok düşük bir ihtimaldir ama vardır.ilacı kesip takip etmek lazım kesilirse demir ilacındandır devam ederse başka bir sorun vardır

selam millet bugün ancak girebildim siteye valla işler dersler peşimi bırakmadı birazdan seminerim başlayacak yine,dün en son kaldığım sayfaya baktım 1186 şimdi 1215te maşallah 2008 kasım annelerine yaa ne çene var kaydirigubbakcemile3 doğal olarak geçmişi okuyamadım varmı bir gelişme bir özet geçseniz bana günün önemli haberlerinden :icecream:

amanın sonunda oldu bır de doktorumuz oldu
eylulcum acılın ben doktorum dıyordun ya ahanda brownı aynen ole dedı

hazır doktor bulmusken oglum gaz cıkarıyor ve cok kotu kokuyor
sanırım saglıklı bebeklerın gazı kokmazmıs ama bızımkının kokuyor ıste
bır sebebı olabılır mı (ne soru ama :)))

bır de cılek gelmıs
cok sevındım canım hosgeldın tekrar merakla beklıyoruz bu kadar zaman denız oglandakı gelısmelerı

noluyo burda çekilin ben doktorum artık bunun da inandırıcılığı kalmadı ya neyse

diloks hakkatten sen iyi değilsin bi dr a görün mesela bana ; sengözlerimebaksanab bunama belirtileri tavan yaptı bu günlerde sende..

evet canım zaten gideyom dra önce derdimi tam reçete alıyorlar eline bu seferde alejilerimi ve olabilecekleri sıralıyorum en sonun sen söle yazalım diyorlar kaydirigubbakcemile3
karnemin ilk sayfasında kocama zaten PENİSİLENE ALERJİSİ VARDIR yazıyo
geçmiş olsun canım bide öle başla zaten kesince kızarıklık gitmezse nedeni başkadır
kusura bakmayın arada hasta geliyor yazılarınıza geç cevap veriyorum
sorun diil sen hastalara iyi bakda biz bekleriz seni
varya beleşciyiz beleşciiii
sen bizim başka drumuzsun kısım sen dal böle doktorum
Doktorumuzda mı war artık :sm_cool:
ahanda bi beleşçi daha başı çektim herkez dökülüyo sırnaşık şey
şaka bi yanada tabiki zorda kaldığımızda her an cevap alabileceğimiz bir doktorun aramızda olması şans bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…