2008 Kasım Anneleri

varya beleşciyiz beleşciiii
kocam laz benım bulasmıstır bıraz

canım ek gıda vermeye başladın mı ondan olabilir.eğer ishali kakada renk değişikliği yoksa korkma emziriyorsan eğer senin yediğin gıdalar bile kıvamını kokusunu etkiler
gunde ceyrek elma suyu harıcınde hıcbır sey vermıyorum
dun kı kakası sıyah renge yakındı
bende cok dıkkat edıyorum ama bılemıyorum

ben oglumu emzırmeye kacar hemen gelenzııı

anam zeynoş nerden bulim biri süslenip gezmeye çıkmıştır biri konfeti patlatıyodur şimdi ,bizde burda yok ilaç yok boynum ,midem diye çırpınalım ,

diloksum aslına bakarsan eylülde tam istanbul sayılmaz
çatalcada oturuyor oda .. hatta suan sana en yakın o :)))
efferim unutulmamış

aa benim kızın gazıda kokuyo kokunca sağlığında sorunmu var yani,ama kokması normal deyilmi bizim yediklerimiz onlarada gidiyo
benim kızınki değilde benimki kokuyor acep hastamıyım ,kaç gün ömrüm kaldı açık konuşun benimle

anam zeynoş nerden bulim biri süslenip gezmeye çıkmıştır biri konfeti patlatıyodur şimdi ,bizde burda yok ilaç yok boynum ,midem diye çırpınalım ,
bencede biz anca burda oturup koca karı gibi ağrılarımıza merhem arayalım
efferim unutulmamış
benim kızınki değilde benimki kokuyor acep hastamıyım ,kaç gün ömrüm kaldı açık konuşun benimle
sen dün akşam rahatsızlandı ya ondan kokuyordur
ıyyy kötüdür de yaklaşma sen adama beee
bizim veledinde kokuyo kesin yediklerindendir

Hosgeldin diyenleri itinayla öpüyoruzzzzzzzzz....

kizlar bebelere süt veriyonuzmu siz?mamasinin icinde filan karistiriyormusunuz?

Hosgeldin diyenleri itinayla öpüyoruzzzzzzzzz....

kizlar bebelere süt veriyonuzmu siz?mamasinin icinde filan karistiriyormusunuz?

süt direk vermiyorum cnm..yoğurtta kullanıyorum bir tekk

eylül hakikaten ben saçmalamışım baktım da...amaaannn ben saçmalamıcam da kim saçmalayacak sankii

ya kızlar benım kafamı karıstıran bır durum var ..
bazı yerlerde 1 yasından küçük çocuklara inek sütü vermeyin dioo .. ee nasıl olucak bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…