- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.141
amanın sonunda oldu bır de doktorumuz oldu
eylulcum acılın ben doktorum dıyordun ya ahanda brownı aynen ole dedı
hazır doktor bulmusken oglum gaz cıkarıyor ve cok kotu kokuyor
sanırım saglıklı bebeklerın gazı kokmazmıs ama bızımkının kokuyor ıste
bır sebebı olabılır mı (ne soru ama :)))[/QUOTE
canım ek gıda vermeye başladın mı ondan olabilir.eğer ishali kakada renk değişikliği yoksa korkma emziriyorsan eğer senin yediğin gıdalar bile kıvamını kokusunu etkiler
kocam laz benım bulasmıstır bırazvarya beleşciyiz beleşciiii
gunde ceyrek elma suyu harıcınde hıcbır sey vermıyorumcanım ek gıda vermeye başladın mı ondan olabilir.eğer ishali kakada renk değişikliği yoksa korkma emziriyorsan eğer senin yediğin gıdalar bile kıvamını kokusunu etkiler
efferim unutulmamışdiloksum aslına bakarsan eylülde tam istanbul sayılmaz
çatalcada oturuyor oda .. hatta suan sana en yakın o :)))
benim kızınki değilde benimki kokuyor acep hastamıyım ,kaç gün ömrüm kaldı açık konuşun benimleaa benim kızın gazıda kokuyo kokunca sağlığında sorunmu var yani,ama kokması normal deyilmi bizim yediklerimiz onlarada gidiyo
bencede biz anca burda oturup koca karı gibi ağrılarımıza merhem arayalımanam zeynoş nerden bulim biri süslenip gezmeye çıkmıştır biri konfeti patlatıyodur şimdi ,bizde burda yok ilaç yok boynum ,midem diye çırpınalım ,
sen dün akşam rahatsızlandı ya ondan kokuyordurefferim unutulmamış
benim kızınki değilde benimki kokuyor acep hastamıyım ,kaç gün ömrüm kaldı açık konuşun benimle
efferim unutulmamış
benim kızınki değilde benimki kokuyor acep hastamıyım ,kaç gün ömrüm kaldı açık konuşun benimle
sen doktor deyilmisin kızım bize niye soruyon,kimbilir neler götürüyonda kokuyoookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok canım daha biz süt vermiyosHosgeldin diyenleri itinayla öpüyoruzzzzzzzzz....
kizlar bebelere süt veriyonuzmu siz?mamasinin icinde filan karistiriyormusunuz?
Hosgeldin diyenleri itinayla öpüyoruzzzzzzzzz....
kizlar bebelere süt veriyonuzmu siz?mamasinin icinde filan karistiriyormusunuz?
ya kızlar benım kafamı karıstıran bır durum var ..
bazı yerlerde 1 yasından küçük çocuklara inek sütü vermeyin dioo .. ee nasıl olucak bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?