2008 Kasım Anneleri

yalnız ben de var sanıyordum bu sorun..tuna emiyor ama ne zorluklarla...mama da almıyor sıpa..2-3 kez kaşık maması aldı o da az az

canım ben de ağzına tıkıştırıyorum memeyi çok aç olursa alıyor ama 5 dakika faz la aç değilse basıyor yaygarayı aç kalma pahasına emmiyor valla.kime çekmiş bilmem ki inadı:uhm:

benim oğlanlarla akşam ilk kıskançlık krizimizi yaşadık... kaan bey benim kucağımda mızıldanıyordu kerem bey uslu duruyordu eşimin kucağında eşim çocukaları değişelim dedi kaan beyi aldı hala mızıldanınca acıktı heralde ver şu tarafımada onu sen mama yap dedim eşime mamayı yaptı aldı çocuğu kucağımdan mamayı tam verirken kaan bey bana bakmış bende kerem beyi oynatıyorum güldürüyorum bir sinirle bir ağladıı zor yatıştırdık eşim diyorki emerken sana bir baktı sonra dudağı büzüldü başladı ağlamaya ama çok uzun ağladı kucağıma aldım okşadım mamasını ben verdim sustu sıpacığım...
hep birbirlerine bakarlardı biri kucağımdayken ama bu sefer niye beni bıraktın der gibi ağladı bizde ilk kez yaşanıyor bu .. çoğunuzda yaşanmıştır muhakkak.. bizimkiler bundan sonra olaylı olacak anlaşıldı..

bu arada artık kaan bey bayağı faaliyetde kerem çok hareketli derken kaan ondan önce çıktı sessiz at misaliii akşam anakucağının ucuna kadar kıçını ittire ittire geldi düşmeden babası yakaladı..
benim bundan sonra iki oğlanla çoook işim var çooooook...

keşke seçenekli olsaydı..ben de hiç anlamam ne iyi gelirr...bilen vardır ama aramızda..yok muu

şu 50 sarışın diye bir yarışma var izlediniz mi kızlar..orada maral diye bir kız var...meslek olarak doktor yazıyor önündeki panoda..meğer evde tıp kitapları okuyormuş...çok güldümmm

birden akılma geldi...
browni cnm sen ne doktorusun belki sen yardımcı olabilirsn zeynaya

eylül cnm kandıra nasıl bir yer..bu seneki tauyinl yerlerimizin içinde orası da vardı...yazdık son tercihee
eylül kandırada mı oturuyo :uhm:
ben bilirim kandırayı şöle anlatayım;
güzel küçük bir yer büyük ihtimalle herkez birbirini tanır
kışları sessiz sakin ama yazları kalabalık ki ne kalabalık
izmitin ve çevresinin en çok deniz için tercih edilen kısımları orda
harika yoğurdu var
kefkenin denizi harika kandıraya bağlıdır
balık boldur
bize 45 dakka
her yaz sendeyim :lepi:

aaa ne güzel yaaa.keşke 2.tercihe yazsaydık..kbayılırım öyle yerlere..2. sırada da burhaniye var orası da kandıraya yakın benzerlikte sanırım..

tabi canm yaa başımın üzerinde yerin varr..

ay nazlımelek valla ben evde iki tane duru düşünemiyorum :))) eskiden aman ne olucak bir seferde iki tane yırtıyorsun derdim ama benim cimcimeden sonra ikiz annelerine daha bir masum gözlerle bakıyorum ve hep sabır diliyorum onlara :)

aaa ne güzel yaaa.keşke 2.tercihe yazsaydık..kbayılırım öyle yerlere..2. sırada da burhaniye var orası da kandıraya yakın benzerlikte sanırım..

tabi canm yaa başımın üzerinde yerin varr..
keşke burası çıksa
emin ol sıkılmazdın ve yakın olurduk senle
bizde çay pasta yapar buluşur bebelerle denize giderdik

valla bende günah gitti reklam mekla ne yapalım artık

Rp/ 1) etol fort tab.D1B(bir) S:2*1
2) kuifleks tab. D1B(bir) S:2*1

geçmiş olsun
canım bunlar süte geçermi
içince hemen açılır mı boynum
ben yokken amma cok yazismisiniz bea,okuyorum okuyorum bitiremiyorum..

kucagimdaki böcük cokta izin vermiyor zaten..
canım bence günlerini alır ve helede alıntı almaya kalkarsan sayfalar yetmez
sen geldiğin sayfadan devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…