2008 Kasım Anneleri

sizce benim bu boynum nasıl geçecek :çok üzgünüm:
canım sıcak suyun altına gir bolca akıt sonra eşin bir güzel ovsun lasonil gayet iyi gelir bide parol içtin mi inşallah düzelir

yalnız ben de var sanıyordum bu sorun..tuna emiyor ama ne zorluklarla...mama da almıyor sıpa..2-3 kez kaşık maması aldı o da az az
canım biberonla verdiyseniz sütünüzü ondan bırakıyorlardır keşke kaşık biberonla verseydiniz

canım allah yardımcın olsun ben o iki beyfendiyide kocaman öpüyorum seni üzmezler anneleri inşallah

ya kızlar benım kafamı karıstıran bır durum var ..
bazı yerlerde 1 yasından küçük çocuklara inek sütü vermeyin dioo .. ee nasıl olucak bu..

1 yaşından önce kesinlikle inek sütü vermeyin devam mamaları ile yapın her şeyi hazmı çok zor olduğundan çok sıkıntı yaparmış

Juli benimki memeyi emmiyor.Artık sağıyorum.Günde 3 kere.İlkinde 160 cc çıkıyor.Diğer ikisinde 80+80 yani toplam günde 320 cc falan çıkıyo.Tabi yetmiyor.Ek besine başladım. Göğüslerim geç doluyor.Birkaç gündür böyle apse falan yapıor birikince.Ama bebek ısrarla emmiyor.Çok üzülüyorum.Enim boyum bir oldu valla.Daha fazlası çıkmıyor.

tüm sayfaları bitirdim 10 saatte ne kadar kaynatmışsınız hiç yemeğim yoktu allahtan eşim balık almış somon yapacağım akşama yanına bol salata tatlı olarakta helva şimdi kızım etütten gelir kurt gibi acıkmıştır

Yetmez canım 320 cc ona. 400 cc yle ancak doyuyor benimki de. Gerçi bazen 350 falan yetiyor o zaman yedek süt kullanmıyoruz. Peki yetmeyen miktarı akşam sağsan olmaz mı? Ben birkaç kere denedim ama gece uykumdan kalkıp sağamıyorum. Zaten kıza 2 kere uyanıyorum. Bir de sağmak için uyanınca ne uyuduğumu anlıyorum ne dinlenebildiğimi. Belki sen kalkabilirsin. Bir de benimkinin sağı solu belli olmuyor. Bir bakıyorsun 2 saatte bir emmek istiyor bi bakıyorsun 6 saat uyuyor. 6 saat uyuduğu zamanı yakalasam keşke o ara sağarım diyorum ama işte nereden bilicem.

Hemşire de öyle dedi bana. Pompayla sağanların çoğunlukla yetmez 50-100 eksik kalır gece ya da haftasonu sağ dedi. Ama ben yedektekiler olduğu için daha rahat davranıyorum. Sütü her sağmada heyecanlanıyor musun sen de acaba az mı çıkacak, çıkacak mı diye. Ay ne tuhaf bir duygu ya

Bak mesela ben sağarken dikkat ediyorum 2 saatle 4 saat arasında çoğu zaman çok çok az fark oluyor. Ama 2. saatte sağdıktan sonra diğer 2. saate yine aynı miktarda süt birikiyor. Sert göğüsten bi bakıyorsun az süt çıkıyor. Yumuşak çıkmaz dediğin seni şaşırtıyor. O yüzden bence biriktirme olayını yapma ve 3 saatte bir ya emzir ya sağ. 3 saati geçirme

slm kızlar ben mustafaATA şifreyle sürekli sorun yaşadım bende değiştirdim nese. Ya bakıyorum da herkez ek gıda birşeyler veriyor biz daha başlamadık her bebek 4. ayda başlıyormu ek gıda. Yoksa annenin sütünemi bağlı. Bizimki artık emmeyi sıklaştırdı dolayısıyla uykusuda kısalaştı.

Ben yedekleyemedim.Çünkü zor yetiyordu.Hatta gece mama veriyordum.Ek besin veriyoruz artık.Heyecan yok bende.Çünkü her sağımda aynı miktarı alıyorum.Yani ne alacağımı bilerek başlıyorum sağıma.Gece de 1 kere sağıyorum.Gün içinde 2 kere. Bebek obur birazda.8 kg oldu.Sütüm yetmiyor.:roflol:

slmmmmmmmmmmmmmm
hayirdir üc saatir kimse yazmamis bende disari ciktim hava cok güzel yaz havasi olusumu attim arabasina ona ciciler aldim birde elma suyu ve armut ezmesi bakalim nasil yiyecek sevcekmi organik aldim severse kendimde evde yaparim

cilekk hosgeldin deniz oglan nasil fotolarini koy da bi görelim

ne güzel yapmışsın canım ben onu göze alamıyorum bir sinir olursa zaptedilmiyor yollarda mahfeder benii:))
bu arada şu ek gıda soruma bir bilgi oğlum 24 ünde 4 aylık olacak

Hiç denemedim yumuşakken birikmemiş zannederek.Bir deneyim yarın.Nasıl olsa emmiyor bebek.İlginç bişi var.Bebek gece sağ göğsümü tutuyor bazen.Ama solu asla tutmuyor.Pozisyon değiştirmeden sol göğsüme alıyorum.Israrla emmiyor.Ne güzeldi emip ,doyunca yüzüme bakıp gülümsemesi.:roflol:

Funny aslında süt yetiyorsa verilmemesi gerekiyormuş.Ama bazı doktorlar 6.aydan sonra yutmayı öğrenmek daha zor diyorlar.Benim kadın doğum doktorum 4.aydan itibaren mama yerine ek gıdalar daha iyi olur dedi.Biz de başladık.Sütüm yetseydi başka bişi vermezdim ben.

denizanasi bizimkide cok kokuyor bazen kokmuyor bizim yediklerimizden olabilirmis yada virüsden bebekler gazla atarmis birde fazla ayakta tutmak iyi degilmis yani bastirmak büyümeyi engelliyomus ben kacar sipalarim bekliyor bi dene olsa yine iyi ikiside bagriyo

herkese i akşmlar arkadalar sizin bebkleriniz 3 ayda nekadar kilo aldı benim oğlum 3 haftada 400 gram aldı sağlık ocağındakiler az almış sdiyor doktorumuza gitt,ik normal diyor kafam çok karıştı sizlerede bir sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…