2008 Kasım Anneleri

Benimki üçgen :)) şimdi üstüme gelmiyor ama şu 6 ay geçsin bak çok kötü çekicem onun dilinden. Şimdiden başladı. Bu pompa sen de şişirme etkisi yapmasın gün geçtikçe şişiyosun diyooo yaaa

Mmmmf kız patlattınız mı maytapları hehehehehehe. ıyi ki doğduuuuuum, gördün mü 61 oldum, özgürüm kanatlandım, durmadım ayaklandım :))))))))) Fotoları çektiysen gönder yarına manşet yapıyım :))))

Canım yasmin de başlamış ek gıdalara. Emziren sanırım Elifdem, Asortie bir de ben kaldık. Ay dur merak ettim var mı başka bi başlık açayım.

Yanılıyosuuuuuun elifsevde, mmmf, piraye ek gıdalara başladılar bu ay. Dilek de başlamayı düşünüyordu ne yaptı bilmem.

yanılıyorsun şeker daha bizimbaşlamamıza 3 hafta var 6 ayı dolmadan vermiicem kısmet se sadece anne sütü devam

dağılın ulennnnnnnnn amma kaynatmışınız ayıp yaw ayrıca partiakşama konfeti istermiki hediyemizde yok topa tutucak valla

Çok esprililer sormaaa. Kızım annene sor bakalım ekmek arası börek de süt yapar mıymış diyo, elimde kalıcak bigün :))))

Piroş muhallebiyi sevmedi mi. Ben de sanıyorum bütün çocuklar sever. Haftaya bir daha dene bakalım muhallebiyi

teşekkürler cvp verenlere bende hepiniz başlamışsınız ek gıdaya diye sordum. KG su iyi maşşalah o zaman memeye devam edelim. zaten 2 hafta sonra dr gidince tekrar sorarız artık hadi ben kaçtım bebiş meme bekliyor size iyi sohbetler bebişlere de bol bol öpücük yerimseniben

Ohhh maşallah mmmf. Ne güzel sen tam 6 ay dayanıyorsun. Arada tattırdın mı bişeyler?

julicim tattırmadım desem yeridir son 10 gündür bi kere elma havuç püresi verdim tattırdım sadece 2 kaşık eşimçorbasından 2 çay kaşığı tatırıyo geçen günçikolata yalattılar kızdım bıraktılar benimmikro kesin yemek seçicek
aa geçen gün benimakıllı kaynanam çocuk durmuyo diye memesine tutmuş ağlamış benimki kesinlikle koklamadı bile nefesini tuttu diyo iyi yapmış dedim ne işi var senin memenin çocuğun ağzında Allah aşkına

selam kızlar ben de kaçıyorum gitmeden önce bir ce e diyeyim dedim,ay öldüm yorgunluktan 3 gündür şu seminerler bitirdi beni üstelik bir de bugün derslerim vardı bittim yaa. çilekcim hoşgeldin ben daha yeni görüyorum.
valla ek gıdalara başlamak istemesekte ben mecburum sağdığım sütler her zaman yetmiyor arada hiç olmazsa 1 öğün mama yiyor.
benimki ne bulursa ağzını açıyor öle sevdim sevmedimi yok yavrumun tadı kötüyse bile surat buruşuyor ama yemeye devam ediyor oburum benim cokacimcoook

süt kaynana olmak istiyor herhalde...

yaa kızlar varmı benimki gibi bal verir reçel verir ama buna çok şaşırdım neden veriyosun dedim sesi güzel olsun diye dedi:1shok:kendini genç kız sanıyo herhalde
fatih beni bile değil onu kıskanıyomuş daha çok bebeği aldığını görünce suratı ekşiyomuş neden çünkü hahahahah kıskanıyomusun yoksaaa diyo çocuğa erol taş kahkahasıyla mehmet akif kimseyi görünce onu gördüğü gibi heyecanlanmıyomuş da falanda filanda

mmmf okuyunca çok şaşırdım kaynanana sordunmu iyimiymiş bunuda ilk duydum yanii nayırrrrrr nolamaaazzzz..... allah allah ne tuhaf şeyler yapıyorlar şaşkınlıktan ne diyeceğimi şaşırdım benimki yapsın fururum onii daaa Çok üzgünüm çoook

ben oturtmuyorum sadece destekle yarı oturur vaziyette o da 1 -2 dk. O nu da netde okudum daha fazlası iyi değil diye ama bencede daha erken. Bebiş daha onlar kıııızzzzz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…