- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.201
canım bende daha ek gıdaya başlamadım yanlızca işte olduğum 1 öğün mama veriyorum salı günü kontrolümüz var ona göre başlayacağım en doğru cevabı doktorunuz verecekne güzel yapmışsın canım ben onu göze alamıyorum bir sinir olursa zaptedilmiyor yollarda mahfeder benii:))
bu arada şu ek gıda soruma bir bilgi oğlum 24 ünde 4 aylık olacak
denizanasi bizimkide cok kokuyor bazen kokmuyor bizim yediklerimizden olabilirmis yada virüsden bebekler gazla atarmis birde fazla ayakta tutmak iyi degilmis yani bastirmak büyümeyi engelliyomus ben kacar sipalarim bekliyor bi dene olsa yine iyi ikiside bagriyo
aY NE GÜZEL BU SAATTE İŞTEN Mİ GELİYORSUNUZ BENİM DAHA KAVUŞMAM İÇİN 3 BUÇUK - 4 SAAT VAR. Pardon kızlar ya büyük yazmışım üşendim küçültemiyorum :))))
Ya böyle bişey kokuyo pis bişi, çemen mi desem ne delikafadulden Eylül mü geçti. Kız Eylül sen böyle kokuk kokuk dolaşırsan napıcaz Piroş'un evi havaya uçar :)))))
Söylemesi ayıp son 1 saattir bi sürü şey tıkınıyorum zorla 100 cc süt sağdım, yediğim içtiğimin haddi hesabı yok artık iş yerinin kapısından geçemicem yakında valla.
hani bebelerin resimlerinin oldugu sayfa vardiyaa nerde?????????
Juli kaç kilosun.Ben 13 kg aldım hamileyken.Sonra doğumda 69 oldum.Emzirmek için 78 kg oldum.Çok utanıyorum.
Yanılıyosuuuuuun elifsevde, mmmf, piraye ek gıdalara başladılar bu ay. Dilek de başlamayı düşünüyordu ne yaptı bilmem.
Kız Piroş yok valla tombikim ben. Zaten hamilelikten önce de tombikidim. Eşim diyor ki seni gördüğümde inceciktin aman allahım çok şişmanım diyordun. Şimdi ondan 20 kilo fazlasın hala aynı şeyi söylüyosun. Yeter artık yakındıkça kilo alıyorsun diyoooo :roflol:
aahh aah ben eşimle ilk tanıştığımda 47 kiloydum şimdi 68 ama aradan 7 sene geçti normal canım:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?