2008 Kasım Anneleri

oyyyyy mutfağı temizledim ,şeklini değiştirdim ..masayı oraya ,dolabı şuraya derken öldüm ..birde salon camı buzlu cam olmak üzereyken kurtardım :))))eskiden temizlikten sonra duşa girer bende temizlenirdim.şimdi nerdeeeee..
julicim şu an bizim ev oyuncaktan geçilmiyor ,heryerden bişeyini topluyorum..sanki koca çocuk ,ne versem elinde ,ve tabi direk ağzında ,şu an favori oyuncağı çoklu ayıcıklı dişlik :)))) onunla konuşuyor :)))

herkese günaydııın iki saatn dersim vardı yaptım geldim herkesler iyi mi? beni sorarsanız eh işte iyi olmaya çalışıyorum. oğluşum biraz grip gibi galiba,burnu akıyordu ben çıkarken,ama keyfi yerinde.
canım geçmiş olsun umarım bebeğin düzelmiştir

canım sen ne neşeliydin ne yaptılar sana böyle hiç bir şeye canını sıkma malesef eşlerimiz bazen anlayışsız olabiliyorlar anaları öyle yetiştirmiş çok karamsar konuşmuşsun çok üzüldüm neyse halılardan intikamını almışsındır artıkın biraz rahatladın mı bari boynun nasıl odu
bebişine gelince diş çıkarmaya lakın iştahsızlık olur ama benim oğlumda saat 7 den 12 ye kadar 1 öğün mama veriyor b. teyzesi bazen 90 bazen 60 bazen 30 emiyor sen kutunun üzerinde yazana bakma onların mideleri küçücük nasıl içsinler 150 ml ama için rahat etmiyorsa doktora bir sor

en nihayet tüm geçmişi bitirdim gözlerim yoruldu vallahi oku oku bitmedi oğluşla beraber okuyoduk bir yandanda ana kucağında sallıyordum uyuya kalmış 20 dk sonra uyanır yatağına yatırır yatırmaz gözünü açıyor tekrar salladım uyur inşallah biraz dinlenirim size takılırım

ohhh herkes temizlik yapıyorrr ben pazartesi yaptığımla kaldım.. ev yine savaş alanı gibi oğluşlar kaç saatdir uyuyor iş yapacağıma netde dolanıp durdum..
kafam kazan gibi oldu çizelgemi değiştirirken çok uğraştım..

öle bi mutfak temizliği yarın beni bekliyo bakalım
güle güle kirlet banlı
bizde bi kaç bişi aldık ama oynamayı ağzına sokmayı bırakın tutmuyo bileee :1shokarmağımızı bile hiç tutmadı nedenkiiii :1no2:

aman erken kaçacaktım kuaföre kaş aldırmaya gidecektim ama gidemiyorum bağkurdan geleceklermiş birlikte çalışıtığım kişide erken çıktı offf kızımıda özledim

zeyna izmitte nerde oturuyorsunuz ben 18 sene değirmenderede oturduk annemle babam emekli olunca memlekete gittiler çok özlüyorum o yılları çok severim değirmendereyi depremden sonra hiç gitmek istemedim oraları öyle görmek istemedim

sağol canım valla hayat işte hep bayram seyran geçmiyo içe atıyoz bir yerde patlıyoo
şu an iyiyim aslında sabah çok bozuktum iş yaptım kendime geldim boynum iyi valla inş. bu kadar işten sonra gene güme gitmez
şu mama olayı aynen senin annatığın gibi bizde de
bak şimdi 90 yaptım valla 30'u kaldı uyus oluyom ya yerdi 90'ı hatta 3 aylığın başında yerdi.beklicem diş miş çıkmazsa p.tesi salı bi götürüp sorayım
yoğurt mayaladım oğluma bakayım nası olcak mamadan yaptım tutmadı sütten denedim
yoğurt verenler ne kadarla başladız içine bişi koydunuz mu desenize banada

zeynacım ilk vermense 5-6 çay kaşığı yeter ama yerse 1 kahve fincanı verebilirsin ben kızımda hiç öyle ölçüyle vermedim sevdiyse yiyebildiği kadar yedi sevmediyse zaten yemiyor

canım 18 sene değirmenderede oturduysan baiskeleyi bilirsin gölcük yolu bitipde izmite dönülen yerin başı askeriye falan var işte ben başiskelede oturuyom. değirmendere depremden sonra gerçekten çok kötü idi biz bile mahvoldukki ben o zaman merkezde izmitte oturyordum değirmendere çok kötüydü abim yan evden çıktı d.derede oturuyordu ama şimdi çok güzelleşti izlerini sildiler tabi içten hiç gitmedide dıştan işte
sen ne zaman ayrıldın d.dereden?

canım eylülcüm sen biraz şişkosun ya şimdide azcık gözlerin bozuldu galiba duruyo işte takvimler şakkıdı
ben bi mutfağa gidem yemekler beni bekliyo pişir bizi zeyna pişir bizi zeyna kırmayım bari

kizlar oglum ters döndü bizde sasdik baktim tosun karninin üstünde disligini tuttu aldigi gibi agiza

julli benbübchen den memnun degilim krem olarak yani ben penaten sürdüm hemen gecti gerci herkes bir degil penaten cok kati birde zink var o hemen iyi ediyor bübchen biraz civik hic iyi etmedi

canım biz 99 haziranında ayrıldık yani annemler ben o zaman evlenmiştim istanbuldaydık oturduğumuz ev sahildeydi albatrosu bilirsin yıkıldı çok sevdiğim arkadaşlarımı aile dostlarımızı kaybettik hala görüştüklerim var ama eskisi gibi olmuyor çok güzeldi değirmendere sahil...

Juli nihayet fırsat bulup sağdım.Elimde 90lık kap vardı, doldu.Başka kabım yoktu ama biraz daha sağabilirdim.100 falan olurdu.Bakalım bir de böyle deneyim.Sağol yardımın için.

ya yogurt eksi oluyo sevmedi benimki elma suyuna bile eskitti bir sirkeliyo kendini sanki limon sürmüssün ekim analari incirden felan maya oluyomus birde karinca yumurtasindan bende sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…