- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.401
canım geçmiş olsun umarım bebeğin düzelmiştirherkese günaydııın iki saatn dersim vardı yaptım geldim herkesler iyi mi? beni sorarsanız eh işte iyi olmaya çalışıyorum. oğluşum biraz grip gibi galiba,burnu akıyordu ben çıkarken,ama keyfi yerinde.
canım sen ne neşeliydin ne yaptılar sana böyle hiç bir şeye canını sıkma malesef eşlerimiz bazen anlayışsız olabiliyorlar anaları öyle yetiştirmiş çok karamsar konuşmuşsun çok üzüldüm neyse halılardan intikamını almışsındır artıkın biraz rahatladın mı bari boynun nasıl odukızlar ya bişi sorcam size
benimki 3-4 gündür alması gereken mamayı almıyo yani mesela normalde bu ayda bu kiloda 120-150 ml içmesi lazım ben biz bazı öğün 60 ml zor bitirtiyoruz çok nadirdir 90 içiyo bayram yapıyoz neden bu iştahsızlık ve acıkmama.
bide sürekli mızır mızır uyuyo 15 dakka sonra kalkıyo ve hep huzursuz mutsuz anlamıyorum nedendirki.
bu hafta sonu iyice takip etcem olmazsa p.tesi doktora götürüyüm diyorum iştahsızlığı için. yavrum eriyip gitcek anası gibin
öle bi mutfak temizliği yarın beni bekliyo bakalımoyyyyy mutfağı temizledim ,şeklini değiştirdim ..masayı oraya ,dolabı şuraya derken öldüm ..birde salon camı buzlu cam olmak üzereyken kurtardım :))))eskiden temizlikten sonra duşa girer bende temizlenirdim.şimdi nerdeeeee..
julicim şu an bizim ev oyuncaktan geçilmiyor ,heryerden bişeyini topluyorum..sanki koca çocuk ,ne versem elinde ,ve tabi direk ağzında ,şu an favori oyuncağı çoklu ayıcıklı dişlik :)))) onunla konuşuyor :)))
sağol canım valla hayat işte hep bayram seyran geçmiyo içe atıyoz bir yerde patlıyoocanım sen ne neşeliydin ne yaptılar sana böyle hiç bir şeye canını sıkma malesef eşlerimiz bazen anlayışsız olabiliyorlar anaları öyle yetiştirmiş çok karamsar konuşmuşsun çok üzüldüm neyse halılardan intikamını almışsındır artıkın biraz rahatladın mı bari boynun nasıl odu
bebişine gelince diş çıkarmaya lakın iştahsızlık olur ama benim oğlumda saat 7 den 12 ye kadar 1 öğün mama veriyor b. teyzesi bazen 90 bazen 60 bazen 30 emiyor sen kutunun üzerinde yazana bakma onların mideleri küçücük nasıl içsinler 150 ml ama için rahat etmiyorsa doktora bir sor
canım 18 sene değirmenderede oturduysan baiskeleyi bilirsin gölcük yolu bitipde izmite dönülen yerin başı askeriye falan var işte ben başiskelede oturuyom. değirmendere depremden sonra gerçekten çok kötü idi biz bile mahvoldukki ben o zaman merkezde izmitte oturyordum değirmendere çok kötüydü abim yan evden çıktı d.derede oturuyordu ama şimdi çok güzelleşti izlerini sildiler tabi içten hiç gitmedide dıştan iştezeyna izmitte nerde oturuyorsunuz ben 18 sene değirmenderede oturduk annemle babam emekli olunca memlekete gittiler çok özlüyorum o yılları çok severim değirmendereyi depremden sonra hiç gitmek istemedim oraları öyle görmek istemedim
ana burnumun dibi gene gelince arasana buluşuruzbizimde gölcük donanmada evimiz var ..çocukluğum orda geçti sayılır her yaz ordaydım ..hatta geçen yazda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?