E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.581
canım yoğurda pekmez karıştırmazsan iyi olur bütün vitaminini kaybeder istersen taze meyvelerden içine rendele yada azcik pudra şekeri katdenizanası seninki baya obur sanırım
bizimkilere hayatta muhallebi üzerine mama yediremezsin
beslenmeleri çok düzensiz oldu bugünlerde
mamayı beğenmiyorlar
muhallebiyi severek yiyiyorlar
yoğurdada pekmez koyarsam öylelikle yiyiyorlar
çorbayı 4-5kaşık zorla
elma sularını sıktığım gibi çöpe
ne yiyi,ecek bunlar
kilolarıda yerinde maşallah
yada çaktırmadan yiyiyorlar bana az geliyo
dıdının dıdısı işte
canımbenim oğlumda ilkçalışmaya başladığım zaman eve geldiğimde yapıyordu yüzüme bakmıyordu ve ne yaparsam yapayım tepki vermiyordu şimdi alıştı, seninde gerginliğin yansıyor olabilir
teşekkür ederim cevabın için canım ben muhallebiyi 60 cc yaptım üstüne 60 cc de mama yedi, meyve püresinde kaşıkta sorun olmuyor elma ve armut verdim şimdiye kadar severek yedi, sebze çorbasınıda 7-8 kaşık kadar yedi ama dediğim gibi çığlık çığlığa yarın çok acıkmadan tekrar verecem, bende senin gibi düşündüm kaşığa alışması lazım diye ama biz daha 4. ayı yeni doldurduk, akranlarının bir çoğu hala sadece anne sütü alıyor varsın benimkide biberonla alsın diye karar verdim en son:)
tarhana 6. ayda verilecek değilmi normalde?
canım yoğurda pekmez karıştırmazsan iyi olur bütün vitaminini kaybeder istersen taze meyvelerden içine rendele yada azcik pudra şekeri kat
elmayıda küçük küçük keserek yarım çay bardağı suyla haşla ez yedir çok güzel oluyor belki böyle yerler bi tane de bebe bisküvisi koy tok tutar hemde gaz yapmaz
herkese günaydın kızlar piroş erkenden uyandı ikinciye uyudu tekrar uyandı bile şimdi söyleniyo kendi kendine dün hava ne güzeldi bugün kapalı ayrıcanaa bugün doğum günüm kızımla ilk doğum günüm...
estelcim benim oğlum da ilk işe başladığımda öyle yapmıştı,memeyi almak istemiyordu,yüzüme bakmıyordu,ağlıyordu,bırakıp gittim diye. ama artık alıştı sanırım gitsem de geri geleceğimi biliyor. ama yine de saatim biraz geçsin,biraz gecikeyim hemen suratını asıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?