2008 Kasım Anneleri

çilek maşallah deniz paşaya benimkide 8190 geldi son kontrolde 4 aylıktı tam

azo seninki kaç kg? ama dediğin doğru birkaç bebek dışında kasım bebeleri tombiş tombiş maşallah

ben ütü yapmaya gidicem ütü ısınıyor tekrar gelirim inşallah

canım yoğurda pekmez karıştırmazsan iyi olur bütün vitaminini kaybeder istersen taze meyvelerden içine rendele yada azcik pudra şekeri kat
elmayıda küçük küçük keserek yarım çay bardağı suyla haşla ez yedir çok güzel oluyor belki böyle yerler bi tane de bebe bisküvisi koy tok tutar hemde gaz yapmaz

canımbenim oğlumda ilkçalışmaya başladığım zaman eve geldiğimde yapıyordu yüzüme bakmıyordu ve ne yaparsam yapayım tepki vermiyordu şimdi alıştı, seninde gerginliğin yansıyor olabilir

sanırım gerginliğim yansıdı çok gergin değilim ama bunlar kristal maşallah kaçmıyo..

çok teşekkürler..

ewet canım 6.aydan sonra
10-15günden bişi olmaz dedim denedim
ama 2-3defaya mahsus
ayını bekleyeceğim günlük vermek için

canım yoğurduda bize doktorumuz demişti
bende burda öğrendim vitaminini kaybettiğini
elmayıda deneyeceğim inşallah yerler

günaydin kizlar biz yine sabahin körüde kalkdik bizim oglan erken yatar erken kalkar
muhallebi diyonuzy hangi muhallebi sizmi yapiyonuz hazirmi aliyonuz

azo erken degilki oyle arabalara bende simdiden bindiriyom bizim yatarak gitmeyi sevmiyo ben ayni oto koltugunda duruyomus gibi yapiyom bastonlular cok hos duruyo ama bence sürmesi kolay olmuyo

cileek sen mamadami veriyosun

kizlar yogurt eksi oldugu icin pudra sekeri degilde üzümsekeri oluyo hem zararsiz pudra sekeri nede olsa normal sekerin cekilmisi o üzümsekerini hastanede bazi bebeklerin sekeri düsük oldumu veriyorlar bizimkine vermislerdi dogal yani

hepiniz bişeyler vermeye başlamışsınız bebişlere ne güzel..

ben yemeğin ucundan azıcık tattırıcam eşim ona bile panikliyo..yavrum diyorum kocaman delikanlı oldun

hala meme emiyosun bebek gibi :))

çok şükür emsinde..

bu arda dün yazmıştım ya oğlum bakmıyo bana diye. olayı çözdüm

tezimi bitiriym diye hergün annemlerdeym.. ya annem ya teyzeleri taşyo emzirmeden emzirmeye alıp tezime düşüyorum..

beni protesto ediyo galiba..

ama bugün barıştık :))

cvp yazan arkadaşlara çok teşekkürler bi nebze olsun içimi rahatlattınız..

herkese günaydın kızlar piroş erkenden uyandı ikinciye uyudu tekrar uyandı bile şimdi söyleniyo kendi kendine dün hava ne güzeldi bugün kapalı ayrıcanaa bugün doğum günüm kızımla ilk doğum günüm...

kızınla beraber nice mutlu yıllara..

hayırlı bi ömür diliyorum ikinizede...

herkese günaydın,sonunda uzuun bir aradan sonra bugün işimde biraz fırsat bulabildim de geçmişi okudum,bir de tabi dün akşamdan beri fazla birikmemiş onun da etkisi oldu. ben her zamanki gibi yine işyerimdeyim çalışıyorum,hapishane mahkumları gibi gün sayıyoyurm bitmesi için.
neyse ki yarın tatilim oğluşumla eşimle ailecek vakit geçirelim yine
estelcim benim oğlum da ilk işe başladığımda öyle yapmıştı,memeyi almak istemiyordu,yüzüme bakmıyordu,ağlıyordu,bırakıp gittim diye. ama artık alıştı sanırım gitsem de geri geleceğimi biliyor. ama yine de saatim biraz geçsin,biraz gecikeyim hemen suratını asıyor.
pirayecim doğum günün kutlu olsun canım benim prensesinle,ailenle nice mutlu huzurlu senelere inşallah. Benim oğlumla ilk doğum günüm taa ekimde. o aylarda biz sürekli doğum günü kutlayacağız,eylülde eşimin,ekimde benim,kasımda oğlumun partiden partiye koşarız artık kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim kızlar,beyazmelekçim gerçektende her ay bi parti olcak valla sizde ne güzel ama en güzelde bebişininki olur hralde ben şimdiden hevesleniyorum valla kızımın doğumgününe

aynen şimdiden hayal kurmaya başladım şöyle yaparız şunu alırız şunu çağırırız diye..

ilk doğum günü çok özel olmalı..

gerçi benikine bi poşet ver vursun pat pat en büyük eğlence ama işte kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz..

anlıyorum canım ama bana o kadar koyuyoki..

çünkü annemin yürüme mesafesinde olmasına ve oğluma bakmak için can atmasına rağmen ben o kadar çok iş teklifi ve o kadar çok fırsat teptim ki...

ben kendim ilgilenmek her anını yaşamak istedim..Allah ihtiyaç bırakmasın tabi gerek olsa çalışırım...

sanki biraz haksızlığa uğramış gibi hissediyorum sanırım..

üff kaşık kadar bebişler maymun ediyo valla insanı..

babamı örüyorum dev gibi adam torunuyla oynayınca öyle komik oluyoki..
ben ne duruma düşüyorum diyorum kimbilir :))

evet estelcim haklısın onları mutlu edicez diye kendimizden geçiyoruz. ben de çalışmayı hiç istemedim hatta zorla başladım ama şu aralar mecburum çalışmaya en azından yaza kadar,bir nevi oğlumun da gelecveği için yani.
ben de doğum gününü hayal ediyorum yaa allah o günleri göstersin bize şmyle olur böyle olur diye planlıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…