2008 Kasım Anneleri

günaydın herkeze
hoşgeldin azo
beni merak etmeyen eden(hiç yok) teşekkür ederim.
yoğun bi programım var bugün anlatırım müsait olursam
dün oğlum yoğurt yedi ve küçük bi bomba oldu gün aşırı vereceğim onun dışında kaşık maması ve meyva suyuna devam.
mmmfcim allah kolaylık versin başa gelen çekilir
görüşürüz öpüldünüz.

günaydın kızlar

oğluma kaşık mamasını yedirdim, daha biz kahvaltı yapmadık, yerleri sileyim kahvaltıyı sonra yaparız, bugün eşim dışar çıkalım diyordu ama çıkmıyacam bir yere , cam silecem inşallah

piraye doğum günün kutlu olsun canım

zeyna neler yapacaksın merak ettim güzelim

Ben de şu 5. Ayı bitirelim başlayayım bari kaşık mamasına. Yavrum ne versem açıyor ağzını kuş gibi,her akşam bizimle oturuyor masaya mutlaka. Işte artık çorbadan falan veriyoruz ağzına bir iki kaşık ama doyumluk olmuyor tabi. Beceremiyor tam yemeyi yarısı içeri yarısı dışarı ama başlasam yiyecek sanırım karnını biraz daha tok tutar en azından sanırım

günaydın güzeller
ilkönce pirayecim doğum gününü kutlarım sağlıklı huzurlu kızınla eşinle sevdiklerinle nice yaşlar yaşarsın inşallah
cevriye hanım çooookkk asaabi aklı hiç yerinde değil .kafayı çok taktızatne evham hastası iyice kendinden geçti ölürsem diye korkuyo 5 vaktine 5 vakit daha ekliyo ama ölmekten çokkorkuyo insan oğlu işte inşallah geçer
dün onada süt almıştım akşam söylendi bana neden aldın benim sütüm var diye bende kahvaltıya kaynattım eşimle fatih içsin diye naptın benim sütümü diyo sabahta hay allahım yaa
aklıma ne geldi biliyomusunuz burayada yazmıştım o zaman mehmetakifin doğumuna gelmedi zaten bursadaydı geldi bursa maceralarını anlatmaya nasılsın kızım çocuk nasıl diye bile sormadı sonra 19 gün sonra çıkıcak artık 1-2 gün var eve gelmesine sevinçten uçuyorum bilmemnereye gezmeye gidicem sende gelirmisin dedi bana yok dedimheran haber verirler çocuğu getircez eve dedimde aman bu ara gelmesin cuma boşum o gün gelsin 5 gün sonra şok olmuştum şok ben kinciyimherhalde hiçbişeyi unutmuyorum dün ona üzülürken bunlar geldi geçti aklımdan gitameliyatını ol gel ben gezmeye gidicem o gün diyesim geldi neyse dedim gene insanlık sende klsın boşverrr........

zeynacım seni düşünmez olurmuyuz hiç aklımdan çıkmıyonki:)))
gezenti nereye gidiyon gene
havada çokkapalı bugün yağmur yağıyodu az önce bakalım biz napıcaz

Merhabalar herkeze..Pirayecim dogum günün kutlu olsun canikom..

elifcim evet canim biz hem meme hem mama besleniyoruz bir süredir.

zeyna neymis yogun program anlatsana :)

erkenden uyandik bizde bugün,birazdan kuzucuga kasik mamasini vericem

ve uyuyycak insl.offf hava cok güzel ben hastayim evim cok pis daha ne diyimki.

sabha kahvaltı ederken çok zırıldadı bizimki bende koltuğu çektim masaya domates suyuna bandım ekmeği verdimağzına peynir verdim biraz çaya bandım ekmeği zeytinin içinden yalattım azııck hepsine ekşidi suratı buda bizimilk gerçek anlamda tattırmamız oldu ama buçocuk huysuz hiç abisine benzemiyo o yavrum ne versem yerdi bu pek iştahlı değil
mutfaktaydım eşimde lavaboda fatihin çığlığı cevriye hanımın çığlığı salona bi koştum gene memesini sokmuş ağzına bizimkide bi güzel ısırmış ohhhh içimin yağları eridi benimçocuklarımı kendi çocukları sanıyo yaa iyice sahiplendi çektimaldım kucağından çocuğu gıcık oldum ama

hemen bi çırpıda anlatayım bari
bizim bi arsamız vardı işte ona ev planı vardı dün bahsetmiştim şimdi ordalar adamlar geldi sanırım anlaşmaya varıyorlar.kayınpederim oturduğu daireyi verecek adam arsaya 170 metrekare 2 normal kat 1 katta çatı katı yapıp eylüle teslim etcek kısmetse.bi dairede bizim biz bu evimizden memnun değildik zaten hep onu bekliyorduk.işte şimdi ordalar ölçümler çizimler falan yapılıyo eşim aradı %90 oldu bu iş dedi. tabi bizim içini yaptırıup istediğimiz gibi döşememiz 1 seneyi bulur. helede bu krizde ama olsun o kadar mutlu oldukki 1 sene 1.5 sene hiç sorun diiil istediğimiz gibi yaptırdıktan sonra.işte yoğunluğun bi kısmı bu diğeri kaynanam altta görümcemde in çık in çık ahmet durmuyo anne beni dışarı götür sıkıldım hani gezcektik yiğit bi garip hava tam bahar günlük güneşlik.kısacası bu. kızlar dua edinde her şey yolunda gitsin.
mmmfcim Allahk senin cevriyeye akıl fikir versin. akife söle bi daha böle bi girişimde bulunursa ısırmakla kalmayıp ucunu koparsın. hazır hastaneye yatmışken orayada estetik yaptırmış olur. delü kadın ya ne meraklı.

bildiğin kahvaltı yaptırmışsın yaa..

ya bende acaip sabırsızlanıyorum..

bide anlamadım kayınvaliden kendi memesini vermiş çocuğa:1shok:

günaydın millet
pirayecim doğum günün kutlu olsuna.s.

senle beraber başlığımızın da doğum günü sanırım
2008 kasım anneleri başlığını darkcim actığından beri tam 1 sene gecmiş

vay be
acaba seneyede burda beraber olacakmıyız:uhm:

mmfcim iyi sabrediyorsun vallahi.esin filan bisi demiyormu bu hatuna ya?

zeynacim insl.gönlünüze göre olur hersey canim.

selamlar,
piraye doğum günün kutlu olsun..nice güzel senelere
mmf bacum Allah sanada sabır versin yardımcın olsun... afferin mehmet akife iyi yapmış ısırmakla..
diğer arkadaşlar sizlerede güzel bir pazar diliyorum...

zeyna herşey gönlünce olsun canım

mmmf allah sabır versin sana

çilekcim günaydın neyin var tatlım

nazlımelek yüzüstü yatan hangisi, çok cin bakıyor valla, kaşlarıda birleşik sanki küçük adam hasta oldum valla:asigim: ötekide çok uslu görünüyor masum bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…