2008 Kasım Anneleri

beyazmelekcim hemde nasillarrryaaaa,korkuyorum fazla yiycem diye:)))))))))

kaydirigubbakcemile3 evet akşamları işten çıkınca bir ben bir eşim bitireceğiz valla çocuğu,ama o fındık kurdum da hiiiç şikayetçi değil halinden sürekli gülücükler atıyor muhabbet etmeye çalışıyor bizimle.

insanın kendi çocuğunu çok sevdiğini biliyordum da söylemişlerdi de bu kadar olduğunu söylememişlerdi,allahım korusun bu nasıl bir sevgidir yaaŞeniz

BEN KAÇIYORUM ARKADAŞLAR YARIN YİNE BURADAYIM İŞ BAŞI,PUFFF PAZARLARI ÇALIŞMAYI HİÇ SEVMİYORUM,HERALDE BEN ÇALIŞMAYI HİÇ SEVMİYORUM kaydirigubbakcemile3 NE KADAR ŞİKAYET EDER OLDUM HALİMDEN,ALLAH DAHA BETERİNİ VERMESİN.

canım bende bu sabah marketten hero babynin irmikli meyveli, sütlü pirinçli , sütlü pirinçli mısırlı kaşık mamalarını ve iki çeşit meyve püresini aldım ilk olarak 11 gibi irmikli meyveli mamasını yaptım devam sütüyle yarım ölçek yaptım ama bitiremedi üzerinede biraz emzirdim deminde 4:30 gibi meyve püresini verdim yarısını yedi ama dediğin gibi yüzü hep mama olmuştu dünde 20ml havuç suyu sıkıp verdim sanki doymuyor gibi geliyordu şimdi içim rahat ama daha doktorunun haberi yok salıya kızmaz inşallah

ablamınbebek mevlütü var bugün..orayagideceğiz 1,5 saat sonra..öyle heyecanlıki..bana diyor ki hep böyle mi,hep şöylemi,yok gazı yok emmesi yok uykusu...

kendimi çok tecrübeli hissettim yaaahuu

canım allah gönlüne göre versin inşallah istediğin gibi olur

bakin teyzeleriiii,büyümüsmüyüz??

[/url][/img]
maşallah bebişine canım çok tatlı

işte benim meleğimin de son hali kızlar...
canım seninkilerde çok tatlı allah esirgesin hepsini

kızlar acil ateş için kullandığınız fitil ismi yazar mısınız? doktora ulaşamıyorum dünkü aşıdan sonra çok ateşlendi
canım çok geçmiş olsun düzelmiş herhalde bir daha ateşlenmez inşallah ama olursa panik yapma üstünü soy 1 kaşık ateş düşürücü ver çok çıkarsa ılık suyla duş aldır bir şey olmaz merak etme

insanın kendi çocuğunu çok sevdiğini biliyordum da söylemişlerdi de bu kadar olduğunu söylememişlerdi,allahım korusun bu nasıl bir sevgidir yaaŞeniz

çok farklı karşılıksız hiç bir şeye benzemeyen eşsiz bir sevgi allah evlat acısı göstermesin dünyada eşi benzeri olmayan bir duygu allaha her zaman sağlıklı evlatlarım olduğu için şükrediyorum

off çok yedim yaa.tatlıları götürdüm valla..tabi atkasından da kendime sinir oldum..

andina cnm geçmiş olsun..

çilek ve beyaz melek alllah korusun bebeklerinizi çok datluu olmuşlar..bu iştahla onları da yerim benn

bugün ablamın bebek melütünde hoca bebeğimmi nazara karşı korumak için şunu önerdi..

tebbet suresini keseb bölümüne kadar 6 kere oku 7. yi tam oku,eve gelince de yada misafirin gidince de üstünü değiştir elini yüzünü sil yada yıka dedi...

ilgilenenler için yazayım dedim....

çok sıkıcı bir günn..ev dağınık misafir var yarın gidecekler..annemle kalacağım bir süre...okadar alışmışım ki kendi düzenime biri gelince tüm düzenim bozuluyor...strese giriyorum

tunanında düzenü tamamamen bozuk..asında üzülmedim çok ta düzeni yoktu..

Babayla oglani disariya gönderim göya ev süpürcektim

ama elektrik süpürgemden bi duman cikmaya basladi evdeki tü malrmlari bile

calistirdi.motoru yandi galiba yada yanmaya calisti.cok kötü bir koku oldu yaaaa

zaten hastayim zar zor süpürcektim oda yarida kaldi.

ee burdada kimseeler kalmamisss

arkadaşlar oğlum bikaç gündür hiç yüzüme bakmıyo

çıldırıcam.. herkese gülücükler atıyo bana tık yok...

önceden ağlayınca kucağıma alırdım susardı şimdi kucağıma alınca ağlıyo..

üfff ne yapayım ben ya...

tezimi hazırlıyorum ona stresim biraz ondan olabilir mi..

çok stres değilim ama işte...

sabahtan beri bin türlü maymunluk yapıyorum yüzüme bakmadı ısrarla gözlerini kaçırıyo..

hiç bişey olmadı neden böyle...

saatlerce ağlıyo babası işten dönünce bi sakinlik bi huzur çöküyo..

üff iki gündür ömrümden ömür gitti...

iyi akşamlar kızlarrrr.
ben geldim ama kimsecikler yok
uzun bi aradan sonra size selam verecek fırsatı anca buldum.
juli nin yazdığı gibi iş yerinde kk yasaklandı ve eve akşam 8 de anca gelebiliyorum.yemekten sonra oğlumla yarım saat vakit geçirip 9 30 gibi ınu yuytmaya götürüyorum.erken saatte uyumaya alışsın diye..
karanlık odada emzirip uyutuyorum.saat 10 gibi artık bende bitmiş oluyorum ve yatağa kendimi zor atıyorum.bizim oğlan hala geceleri 2 saatte bir uyanıyo ve sabahta işe gitmek için 7 de evden çıktığım için çok yorucu ve uykusuz geçiyo günlerim.
işlerimi çok yoğun ve süt izini için c.tesileri çalışmıyodum.artık çalışmaya başladım.çünkü kolleksiyon zamanı ve yoğunluğumuz 2 ay sürecek.ozamana kadar gelmemi istediler.bu işsizlikte bizim işlerimiz yoğun diye şikayet etmeye hakkım yok ve mecburen gidiyorum..
anlayacağınız ben bittim

olsun ama oğlum için herşeye değer.julicim sağolsun size haber vermiş.evet yaklaşık 15 gün önce oğlumun 1 dişi ve bu hafta başında diğer dişi çıktı oğlumun maşallah..
koca herif oldu benim oğlum

pirayecim bende kendimi zorla davet ettirdim
ama bi aksilik çıkmazsa gelicem inş.çok istiyorum görüşmeyi sizlerle..
hatta ham,leyken bile görüşecektik olmadı..
artık bi başlayalım sonrası gelir..bigünde bende buluşuruz inş.

oğlumun gözlerindeki çapaklar geçmedi yaa...
tekrar netira damla ve kremini sürmeye başladım.lip-care de geçirmedi..
masajda yapıyorum ama..
inş.geçer.burnu hiç akmıyo.belki onunda etkisi var.julinin dediği gibi ağızla çekilen burun aspiratöründen aldırdım eşime dün..doğduğu günden beri çapaklı bu çocuğun gözleri..

haftaya bizimde kontrolümüz var.bakalım tosuncuğum nekadar olmuş.bi aara fotolarını koyarım.geçen ay kilosunun iyi olduğunu böle giderse 6.aydan önce ek gıdaya başlatmayacağını söledi doktorumuz..

bizde havadisler bukadar.sizler nasılsınız?
ara ara gelmeye çalışım.
hepinizi ve bebişlerinizi kocamaaaaaan öpüyorum..

Deniz 1 ve Deniz 2 yakıyorsunuz ortalığı. Çilek maşallah kocaman olmuş kuzucuk. EYMEN'i de unuttum sanmaaaa beyazmelek. Çok tatlı esmer güzeli maşallah 41 kere. Yenmez mi bu lokumlar ya.

Andina gecmiş olsun canım umarım şimdi iyidir.

Biz de güya çıkıcaz gezicez kavga gürültü evden çıakrabildim evdekini kociş demiyom küsüm de kendisine) Ben gezmeye çok meraklıymışım. Çocuk günelrdir evde. Neyse yürüyüş demi dedim evet tamam dedi. Ona göre kalın giydirdim. Sonra hava çok soğuk alışveriş merkez,ine gidelim dedi iyi dedim bak sabrediyorum hala. Neyse çıkardım biraz daha ince giydirdim. Yola çıktık hadi sahilde yürütelim kızı dedi. Çıldıracaktım ya. Ne dediği ne istediği belli değil ki. Zaten kız terlemiş üstü ince. Hadi bir yerde çay içelim dedi. Sonra beni indirdi arabadan baksana nasıl esiyor diye. Esinti benim kafama vurdu işte o anda. Atladım arabaya seninle muıhattab olmuyorum yürü eve gidiypruz diye. Gene ben huysuz oldum tabii sonunda. Eve geldik kız dışarıya burnunu bile çıkaramadı yani. Ay boğacaktım gerçekten elimde kalacaktı ya. Konuşmuyorum hala kendisiyle. Yemek yaptım o kadar uğraştım ettim, yedik, eline sağlık bile demedi ay çok gıcığım. Ne yapsam acaba içim soğumuyor bir türlü. ucan tekme mi atsam acaba

Selam kızlar bende bugün akşama kadar cerenleydim.
Anenmle eşim ev işleri yaptılar ben kızımla oynadım.Ama daha yapılcak bi sürü iş var.Onlar üzerinden yaptılar.

Tüm gün iyiydi kızım ama bi sattir çok huysuzlandı.Zor uyuttuk.ıkide bi inliyor ( Napcaz bu cadıyla bilmiyorum.Bazen sinirlerimi çok zorluyor kendimi suçlu hissediyorum sonra.

andinacım geçmiş olsun.

Diloks mevlüdünüz hayırlı olsun.

Çilek,beyazmelek bebişleriniz çok tatlı maşallah.
Çilek denizoğlanın kilosu boyu kaç ölçtünüz mü?

Estel belki bilmeden tutarken felan bir yerini incittiysen ondan yapıyor olabilir.
benimkide yapmıştı bi ara ama ben onu bi süre bıraktığım için yapmıştı.Sen evdesin heralde kimseye bırakmamışsındır.

estel belki senin stresin yansıyordur canım bir de bebekler kimin kucağındaysa ona değil karşıdakine gülüyor benimki öyle babadaysa bana bendeyse babaya belki öyledir seninki de...

azocum çok çalışıyorsun yaaa. evet şükür işimiz var ama bu kadarı da cok (

julicim bu arada geçmş olsun.banusunun popişi pişmiş
benim oğlanın çok şükür hiç pişiği olmadı.
sebamed baby cremi altını her değiştirmede sürüyorum.ve geceleri yatarken paneten diye bi pişik kremi var onu sürüyorum.gece uykusu bölünmesin diye hiç altını açmıyorum.akşam 9 sabah 9 hiç bişey olmuyo.sende dene istersen canım.paneten kremi almanyadan eşimin yengesi getirmişti ama ben nette gördüm.buradada satılıyo..

Dark çok iyi anlıyorum seni evet gerçekten bazen sinirlerimiz zorlanıyor ama ben o zamanlarda hep kızımın bifr derdii olduğu için huysuz olduğunu yoksa bunu bilerek yapmaddığını düşünüyorum. Eminim Ceren in de bir sıkıntısı vardır canım. Kendini de suçlu hissedip iyice saykoya bağlama :))))

Rüyamda gördüm seni. Oturmuşuz bişeyler yiypruz ama senin yüzün kapkara. Hani Dark ya adın ondan heralde. Mmmf elinde dumanlar tüten bişeyle geliyo. Poğacaymış. Ben diyorum ki durun Minik Kalimero koşuyor onu da bekleyin :))) Uyandım kapalıydı her yerim ama hayırdır inşaaallaaah

Gece altını ben de açmıyorum Azo. Şahsen bu pişik olayında da evdekinden! şüpheleniyorum çünkü ne hikmetse hep Pazar pişik oluyor sonra tüm hafta B teyze ve ben geçirmek için uğraşıyoruz. Benim kullanmadığım bir ıslak mendil var. Hoopun kızın altınıı kzıartıyor kullanma diyorum bakıyorum gene onu kulla nmış neymiş ondan çok almışız onlar ne olacakmış. Hepsini yediricem ona bak o zaman ziyan olmayacak.kaydirigubbakcemile5

Sen de hoşgeldin canım. Bir anda çoğalmışız. Siz de hoşgeldiniz kızlar
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
julianne, elmalı turta+, estel, mmmf27+, piraye, _DaRKiNLiFe_+

Gazı vardı sanırım bi kaç kere pırt etti,aynı anda uykusuda olunca böle çıldırdı.
dediğin gibi keyfi yerindeyken tek derdi kucak gezmek oynamak.
Hiç bişeye bağlamam kendimi artıkın merak etme karar aldım :)))
Olan bana oluyo.

Rüyana çok güldüm yaa DD Hayırdır inşllah hayırdır in şal lah
Yok yok gece açmışsındır sen, üstünü yani

Eşine adukettt Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookçekseydin kaydirigubbakcemile3

Bende altını hiç açmıyorum geceleri.
bu gün ilk defa gece bezlerinden taktım bakalım bi değişiklik olcakmı.
gerçi normalini ve gece bezini karşılaştırdım pek fark yok gibi az bişe daha kalın olabilir.

Evdeki dediğin kim,eşin mi annen mi geldi yoksa?

Walla ben de annemden çekiyorum,ne dersem yapmıyor fisfisfisfisfisfis
Seninki gibi kendi bildiğini okuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…