- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.541
beyazmelekcim hemde nasillarrryaaaa,korkuyorum fazla yiycem diye:)))))))))
canım bende bu sabah marketten hero babynin irmikli meyveli, sütlü pirinçli , sütlü pirinçli mısırlı kaşık mamalarını ve iki çeşit meyve püresini aldım ilk olarak 11 gibi irmikli meyveli mamasını yaptım devam sütüyle yarım ölçek yaptım ama bitiremedi üzerinede biraz emzirdim deminde 4:30 gibi meyve püresini verdim yarısını yedi ama dediğin gibi yüzü hep mama olmuştu dünde 20ml havuç suyu sıkıp verdim sanki doymuyor gibi geliyordu şimdi içim rahat ama daha doktorunun haberi yok salıya kızmaz inşallahgünaydın denizanası
bizde kaktık oğlumla kavaltı yaptık. ona hero bayb kahvaltısı yedirdim bende onunla doymuş oldum.daha tam beceremedi ama eminim doymuştur.zaten ölçüler hep çok çocuk nası yiyecek o kadar şeyi yaw anca yarısını yedi. yarın sabah yarısı yapcam.ama çok komikti suratı beceremedi püskürttü kuzum.aman karnı doysunda.
dişler nasıl denizanası.valla ben bakıyom bakıyom bişi anlamıyorum. ya inş. bizimkide dişten böledir inş.
ablamınbebek mevlütü var bugün..orayagideceğiz 1,5 saat sonra..öyle heyecanlıki..bana diyor ki hep böyle mi,hep şöylemi,yok gazı yok emmesi yok uykusu...
kendimi çok tecrübeli hissettim yaaahuu
canım allah gönlüne göre versin inşallah istediğin gibi olurçokkkkk yoruldum kafamçokkarıştı ama mutfağımda mislergibin oldu
ne demişler erken kalkan erken yol alır
bu bana yaza kadar yeterrr aman çok bile
bi ev tasarımız var öle olursa seneye taşıncaz bakalım bu hafta belli olacak
istiyorum inşallah olur kaynanamla altı üstlü olcaz hem çocuk açısından iyi hem 180 metrekare tek daire ferah ferah ay dua edinde olsun. tabi bide içini yaptırmak var umarım altından kalkarız ev yapılma kararı alınsında
maşallah bebişine canım çok tatlıbakin teyzeleriiii,büyümüsmüyüz??
[/url][/img]
canım seninkilerde çok tatlı allah esirgesin hepsini
canım çok geçmiş olsun düzelmiş herhalde bir daha ateşlenmez inşallah ama olursa panik yapma üstünü soy 1 kaşık ateş düşürücü ver çok çıkarsa ılık suyla duş aldır bir şey olmaz merak etmekızlar acil ateş için kullandığınız fitil ismi yazar mısınız? doktora ulaşamıyorum dünkü aşıdan sonra çok ateşlendi
insanın kendi çocuğunu çok sevdiğini biliyordum da söylemişlerdi de bu kadar olduğunu söylememişlerdi,allahım korusun bu nasıl bir sevgidir yaaŞeniz
Gazı vardı sanırım bi kaç kere pırt etti,aynı anda uykusuda olunca böle çıldırdı.Dark çok iyi anlıyorum seni evet gerçekten bazen sinirlerimiz zorlanıyor ama ben o zamanlarda hep kızımın bifr derdii olduğu için huysuz olduğunu yoksa bunu bilerek yapmaddığını düşünüyorum. Eminim Ceren in de bir sıkıntısı vardır canım. Kendini de suçlu hissedip iyice saykoya bağlama :))))
Rüyamda gördüm seni. Oturmuşuz bişeyler yiypruz ama senin yüzün kapkara. Hani Dark ya adın ondan heralde. Mmmf elinde dumanlar tüten bişeyle geliyo. Poğacaymış. Ben diyorum ki durun Minik Kalimero koşuyor onu da bekleyin :))) Uyandım kapalıydı her yerim ama hayırdır inşaaallaaah
Bende altını hiç açmıyorum geceleri.Gece altını ben de açmıyorum Azo. Şahsen bu pişik olayında da evdekinden! şüpheleniyorum çünkü ne hikmetse hep Pazar pişik oluyor sonra tüm hafta B teyze ve ben geçirmek için uğraşıyoruz. Benim kullanmadığım bir ıslak mendil var. Hoopun kızın altınıı kzıartıyor kullanma diyorum bakıyorum gene onu kulla nmış neymiş ondan çok almışız onlar ne olacakmış. Hepsini yediricem ona bak o zaman ziyan olmayacak.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?