2008 Kasım Anneleri

:roflol: :roflol: :roflol: Piroş düşünsene kapıyı bir açıyormuşsun önden Teoman karizmatik ses tonuyla Piroooş selam canım ben geldim arkadan da Kıvanç giriyormuş :))) Kocalarınız beni linç eder vallahi :))) Zatti o vakitten sonra koca, bebek bunlar da neymiş oluruk topluca ama bilmem yani sakıncalı şeyler bizim için boşver sen anacım :))

kız juli bana gelirken bi kaç ünlü getirsene teoman falan beraber takılırızkaydirigubbakcemile3

AZO okula başlaıktan sona mecburen 1 öğün mamaya başlamıştım çok istememe rağmen sütümü biriktiremedim anca yetiyordu 2 gündür de kaşık mamalarına başladık ama yanlızca 1 öğün kaşık maması 1de meyve suyu vermeyi düşünüyorum şimdilik

PİRAYE doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice yıllara

MMMF senin cevriye hanıma diyecek bir söz bulamıyorum allah kolaylık versin sana
kahvaltısıda oğuşuna yarasın inşallah

ZEYNA allah gönlünegöre versin inşallah olur canım

haklısın anacım gerek yok böyle tehlikeli işlere ama teo da fena olmazdı hani:sm_cool:
ecemim sağol cnma.s.

demin lostun son sezonunun 9.bölümünü izledik kocişle çok heyecanlıydı yaww,doğumgünümü evde geçiriyorum yaa(dün çıktık bugün yerine ama sıkıldım sankim

o kadar emin olma canım ELBıRliğiyle onuda buluruz

bu arada ben kenan imirzalıoğlunu alıyım
ay bu arada pirayecim doğum günün kutlu olsun canımcım.. a.s.

Son düzenleme:
ay ben yine geldim ne sıkıcı bir gün bugün yaa hiç bir iş yok, bir iki dersim vardı öğleden sonra onlarda çok zevkli geçti zaten,konum siyeset felsefesi,önümüzde de seçimler olduğu için cuk oturdu yani çocuklarla tartıştık sınıfta güzel oldu.
öğle arası gittim oğluşumu gördüm emzirdim geldim,şimdi hala uyuyormuş,bir saat daha uyursa uyanınca hemen ben gidebilirim güzel olur.
mmmf ohaa diyorum senin kaynanaya daha da ne diyeceğim bilmiyorum,oğluşuna da afferin akıllı çocuğum benim.
juli ii ce deşifre oldun heralde,ama biz bilmiyoruz hala :uhm: kocişi aradın mı boşver ara hemen kız nasıl diye sor fazla yüz verme yeter ona.
bugün bir yıl mı olmuş burası açılalı yav yine duygulandım bak ben de duygulanacak yer arıyorum sürekli senağlama
12 Martta bizim çıkma yıldönümümüzdü kızlar kocişte unuttu bende,ben böle şeylerde tavır yapardım ama ben de unuttum nolcak şimdi,bu çocuk bize herşeyi unutturdu. biraz geçte olsa bugüne bir kutlama hazırlasammıki,bir ağlayan pasta da benden olsun kaydirigubbakcemile3

mmmf banada link versene özelden julinin haberlerinden

julii bildin canım:) büyük marketlerde var soya sütü ama dediğim bir site vardıya orada daha ucuz hemde birkaç şey daha alınca kargoda ücretsiz oluyor daha hesaplı yani isteyene link vereyim

oğluma az önce babası milupanın sebze püresini yedirdi, nasıl kötü bir tat ama benimki yalana yalana yedi, dün benim yaptığım daha güzeldi ama yememişti
şimdide o kavanoza yoğurt mayalıyacam organik sütle, bir dahaki yoğurdumuzuda soya sütüyle yaparım sipariş vereyimde

bu arada camları sildim, yani bir kısmını:) diğerlerini bıraktım gg den mıknatıslı cam sileceği siparişi verdim gelsin onunla silecem beğenmezsem iade ederim

dilekcim nemlendiriciyi kendin içinmi yoksa tuna içinmi soruyorsun

90 ml ılık az sıcağa yakın suya 3 kaşık mamanın kendi kaşığıyla mama koyuyorum sonra içine 1 tatlı kaşığı kadar yoğurt koyuyup 3-4 saat sarıp bekletiyorum.maşallah güzel bi yoğurt oluyor canım.
aallasen verin şu net adresini bende bakmak istiyom ya hiç mi hatırımız yok

demin lostun son sezonunun 9.bölümünü izledik kocişle çok heyecanlıydı yaww,doğumgünümü evde geçiriyorum yaa(dün çıktık bugün yerine ama sıkıldım sankim

ay bizde dün migrosa gittik lwc indirimi bitmiş,bişeyler daha alcaktım kıza..ama chicco yeni sezon gelmiş bayıldım ama çok pahalı,bir penye t-shirt 34 tl yuh dedim ama ucuza bişeyler aldım.:lepi:

ohhh kendime bir nescafe söledim,yayıldım pc'nin karşına bir öğrenci girse içeri,hadi geçtim öğrenciyi partonlardan biri gelse amaaan canım sağolsun valla gelin kızlar size de ısmarlayayım :içelim:

Beyazmelek aradım canım durur muyum bu kadar saat. Zannımca bu akşam barışıcaz :))) Sinyallerini verdik ikimizde. Dayanamıyorum hem daha fazla uzarsa kötü olur. 24 saati geçirmemek lazım :) Bu arada nescafe falan çok kötü canımı çektirdin.

Denizanası seni bi asabi, bi böyle kıl olmuş gibi gördüm yoksa sende mi bendensin bugünlerde.

iyi yapmışsın canım bence de barışın ben de fazla küs kalmayı sevmem,hatta küs kalmayı sevmem ama bazen gerekiyor tabi klava:
ben bu çıkma yıldönümü olayını ne yapayım kızlar yaa kutlasammı,kutlamak istiyorum çünkü çok özel günlerin yıldönümü :asigim:

bence kutlayın canım, sende unuttuğuna göre ertelenmiş sayarsınız

julicim seni görmüş kadar ldumdu rüyama girmiştin ya... eşinle barışın anacım bizde küsük sabahtan beri telde açmadım bugün.. akşam duruma göre barışırık gayrı..

Denizanası sen niye küstün be yauw :)

Beyazmelek kutlayın cnım zaten batmış şu dünya böyle güzel günlerle tadını çıkarın hayatın. Madem Türk filmi dedin bunu da eklemeden geçemedim :)

Nazlıcım ben hepinizle öyleyim. Mesela hepinizin karakteri bile oturmuş kafamda. Yani sadece şekil şemal olarak bilmiyorum yoksa eminim birbirimizi her gün gördüğümüz arkadaşlarımızdan bile daha çok tanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…