- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.641
kız juli bana gelirken bi kaç ünlü getirsene teoman falan beraber takılırızkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: Piroş düşünsene kapıyı bir açıyormuşsun önden Teoman karizmatik ses tonuyla Piroooş selam canım ben geldim arkadan da Kıvanç giriyormuş :))) Kocalarınız beni linç eder vallahi :))) Zatti o vakitten sonra koca, bebek bunlar da neymiş oluruk topluca ama bilmem yani sakıncalı şeyler bizim için boşver sen anacım :))
o kadar emin olma canım ELBıRliğiyle onuda buluruzGııııı buldunuz mu gıııı :))) hehehehe tamam sıraya girin imza dağıtımı başlamıştır. Nazlımelekcim onlar face den adımı soyadımı bildikleri için akşam akşam bulmaları çok normal canım :)) Daha bir de öbür soyadı eklentisi var onu bilmiyolar :))
90 ml ılık az sıcağa yakın suya 3 kaşık mamanın kendi kaşığıyla mama koyuyorum sonra içine 1 tatlı kaşığı kadar yoğurt koyuyup 3-4 saat sarıp bekletiyorum.maşallah güzel bi yoğurt oluyor canım.Zeynoş ya mamadan nasıl yaptın anlatsana gerçi ben sütten olanını da bilmiyorum ama Banusuya vermeden önce şimdiden denemelere başlayacağım da ondan. Soya sütü nerede satılıyor. Var mıdır öyle büyük marketlerde falan. Denizanası bilir kesin bunu.
demin lostun son sezonunun 9.bölümünü izledik kocişle çok heyecanlıydı yaww,doğumgünümü evde geçiriyorum yaa(dün çıktık bugün yerine ama sıkıldım sankim
Beyazmelek aradım canım durur muyum bu kadar saat. Zannımca bu akşam barışıcaz :))) Sinyallerini verdik ikimizde. Dayanamıyorum hem daha fazla uzarsa kötü olur. 24 saati geçirmemek lazım :) Bu arada nescafe falan çok kötü canımı çektirdin.
Denizanası seni bi asabi, bi böyle kıl olmuş gibi gördüm yoksa sende mi bendensin bugünlerde.
iyi yapmışsın canım bence de barışın ben de fazla küs kalmayı sevmem,hatta küs kalmayı sevmem ama bazen gerekiyor tabiklava:
ben bu çıkma yıldönümü olayını ne yapayım kızlar yaa kutlasammı,kutlamak istiyorum çünkü çok özel günlerin yıldönümü :asigim:
bence kutlayın canım, sende unuttuğuna göre ertelenmiş sayarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?