2008 Kasım Anneleri

silinmez ama dışarı çıkmamak için iş edindim:)

nazlımelekcim ikiside lokum gibi bebişlerinin allah bağışlasın, bazen benimkininde kaşları birleşik gibi duruyor

çalışmaya başladıktan sonra oğluma babaannesi bakıyorya ayağında sallamaya alıştırmış, ilk günler hoşuma gitmemişti ama şimdi oğlumu sallarken kitap okuyorum bu sayede çalışmaya başladığımdan beri 3 kitap bitirdim, en son dün akşam acı çikolata bitti, bugünde büyücüye başlayacam

aman her zamanki şeyler adam alışveriş özürlü, sırf ben seviyorum diye her mağazaya giriyor falan ama öyle sıkılıyorki belli etmemeye çalışsada anlaşılıyor bende sinir olup çıkıyorum öyle şeyler işte

beyazmelek çok romantiksin bu güna.s.

tuna dünden beri akıl bırakmadı bende..okuyamadım doğru düzgün..

ama...piroşum mutlu yıllar..ben de bekliyorum kutlama mesajlarını çok az kaldı bana.da..

mamadan yoğurt nasıl yapılır..hamgi mama,anlamadım ya biri açıklasın please!!!!!

tuna uyusa da ben de okusam biraz...

hıımm başka aklıma gelmedi..haa julii insanı meraktan öldüreceksein..ben de çok merak ettim şimdi

denizcim ben de sallıyorum ama sallarken gerinmekten ve kendini sol tarafa kasarak amasını düzeltmekten helak oluyorum ben yaa..ne zaman öyle sallayacam allah bilir..

şimdilik bukadar gelicem yine

b.melek çıkma yıldönümünüz kutlu olsun..ben hatırlamıyorum..çünkü biz çıkalım şeklinde görüşmeye başlamamıştık..şöyle bir gerilere gittim şimdi sayende...nereden nereye...

evet canımcım kocama aşkım depreşti bir anda romantizmin doruklarındayım bakalım ne zaman inerim :roflol:

b.melek çıkma yıldönümünüz kutlu olsun..ben hatırlamıyorum..çünkü biz çıkalım şeklinde görüşmeye başlamamıştık..şöyle bir gerilere gittim şimdi sayende...nereden nereye...

tewşekkür ederim güzelim benim de eski günlerim bir film şeridi gibi geçiyor şu anlarda gözümün önünden :asigim:

denizanası sağol canım, tüm bebişler çok tatlılar ya şimdi tamda sevilme dönemleri,yaptıkları her yeni hareketlle dahada tatlılaşıyor bunlar yaa..
julicim valla bende herkesi azbuçuk gözümde canlandırabiliyorum.. :))
bugünde kocalara küsen küsene..
benim küslüğüm hiç olmadı ya tam gününe denk geldi evde ekmek bitti, akşama gelirken getir desem küsüm şu an telde edemiyom.. siz olsanız bebeği sarıp sarmalayıp gidersiniz de ben iki bebeyle nasıl gidim ekmeğe gızlar.. anlaşıldı akşama menüde makarna var... gülerim ağlanacak halime....())

aaa siz küsüce konuşmuyormusunuz, ben hep konuşurum ama o anlar sesim buz gibi olur çünkü, ara canım soğuk bir sesle söyle kapat, hatta açınca rahatsız ediyorum ama diye başlarsan daha etkili olur ( evet çok kötüyüm):jeyyar:

kızlar ben kaçıyorum gideyim bebeğima ve de eşimciğime kavuşayım romantik anlarımı paylaşırım artıkım sinizle ama salıya çünkü yarın tatil günüm amaaaan sabahlar olmasın :sm_cool:

yok canım bende öyle konuşurumda yüzüne bile bakmam.. sabah güzel kahvaltısını verdim öyle gönderdim işe ama bana kendini affettirmesi lazım evde olsa 15-20dk sonra barışmıştık da işde bugün aramadım bende..çok uzun sürmez bizim küsmemiz..
ama sanki önceki yazımı okumuş gibi az önce aramış ne yapıyon diye ii dedim bende soğuk soğuk konuştum evde ekmek varmı dedi yok dedim ne yapcan ya dedi ne yapayım makarna var menüde dedim akşama kadar dayanırmısın diyor yedim sadece akşama yok geç glirsin diye söylemedim dedim akşama getiririm aklımda sabahtan dedi azcık yumuşadımmı ne..:)) (işden geç çıkma durumu vardı memuruz ama ne tatilimiz varrr ne haftasonu işde)

nazlımelek iki tane bebekle uğraştığımız yetmiyor gibi bide kocalar sorun çıkartıyorlar
onlar çocuklardan daha beter zaten
benimkide en fazla 2gün uslu durur 3.gün muhakkak sataşır
akşam küseriz
sabah işe gider arar bişi yokmuş gibi davranır
bende soğuk konuşunca hayırdır der
hafıza kaybınamı uğradı ne
ona göre normal
romanlar misali akşam küs sabah barış
bana görede öyle değil
bende küs kalmaya çok hevesleniyorum
ama yok
illa ya gülerim yada konuşuveririm

haklısın ddmcim iki çocuk var birde bunlarla uğraşıyoz yada arada sinirlendirecek bişey buluyorlar işde.. aslında bunlarla 3 çocuk ediyor bizim..:))
zeynacım sende kocayla bozuksun demek buyur bacım sana yol gösterek önden ben tel açtı ya açmısın susuzmusun diye yumuşadım birazcık..:))

yok bacım benim telefon falan açmama gerek yok uyus uyus karşımda duruyo zaten en iyisi başka yere gitmek yüzünü görmemek yoksa hepten sinirden patlıcam kötükedihüso

iyi akşamlar arkadaşlar .bir haftadır apartmanımızda telefon hattımızda sorun vardı giremedim.annemlere gidince ara ara bakmaya çalıştım,geçmişi okuyamadım okuyabildiğim kadarı da hiç aklımda kalmadı.inş hepiniz iyisinizdir.

çilekcim gelmiş hoşgeldin canım.valla yokluğn cok belli oluyordu.

valla bir haftadır bizde eşimle iki yabancı gibiyiz bebeğimizin sayesinde birbirimize muhatab oluyoruz.ben çok sıkıldım hatta biraz evden eşimden uzaklaşsam mı diye de çok düşündüm ama çok zor.eşim asla izin vermez,2 gündür hasta iyi davranmaya çalışıyorum şuandada kardeşimle hastaneye gittiler serum takmışlar mecburen iyi olmak zorundayım.hasta olunca şefkat duygularım kabardı.sizlerin yazdıklarınıda görünce yalnız olmadığımı anladım sadece biz değiliz demekki diye,baba olmak bu adamlara yaramadı heralde.ama ben barışma anlarını ve sonrasını seviyorum.

nazlı bebek seni ayrıca tebrik ediyorum canım,

sezeryan olan arkadaşlar,benim karnımın iiçinde ,dikiş yerlerimde,belimde bacaklarımda bir ağrı var sanki yeni doğum yapmışım gibi karnimın içi kısacası belimden alt yanım çok ağrıyor.başınıza böyle bir durum geldimi vveya hala içteki dikişlerde yaralarda ağrı olabilirmi onunla alakalımı valla kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

zeynacım dün ben öyleydim birkasık suda boğasım geliyordu hastalanınca yumuşadım.kıyamıyorumda ya hiç sevmiyyorum bu huyumu.

ya kıslar.yazının istediğiniz kısmından alıntı yapıyonus ya nası yapıyonus.ben beceriksiz beceremedim

mucizecim valla arada benim de ağrıyo ama uzun süreli değil
daha çok üşütttüğün zaman çok ağır iş yaptığında hastalandığın zaman yada ağır taşıdığın zaman 1 sene kadar ağrı yaparmış ama en çok da üşüttüğün zaman.ölene kadar o dikiş yerlerimizde üşüttüğümüzde ağrı olcekmişi şahsen banada uzun zaman öncelerde sezeryan olan insanlar söylüyor.karnını belini sıcak tut.olmadı bişiler sar sıcak durması için.ağrı kesici almayı dene.baktın olmadı o zaman doktoruna bi görün canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…