E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.661
aman her zamanki şeyler adam alışveriş özürlü, sırf ben seviyorum diye her mağazaya giriyor falan ama öyle sıkılıyorki belli etmemeye çalışsada anlaşılıyor bende sinir olup çıkıyorum öyle şeyler işte
beyazmelek çok romantiksin bu güna.s.
b.melek çıkma yıldönümünüz kutlu olsun..ben hatırlamıyorum..çünkü biz çıkalım şeklinde görüşmeye başlamamıştık..şöyle bir gerilere gittim şimdi sayende...nereden nereye...
denizanası sağol canım, tüm bebişler çok tatlılar ya şimdi tamda sevilme dönemleri,yaptıkları her yeni hareketlle dahada tatlılaşıyor bunlar yaa..
julicim valla bende herkesi azbuçuk gözümde canlandırabiliyorum.. :))
bugünde kocalara küsen küsene..
benim küslüğüm hiç olmadı ya tam gününe denk geldi evde ekmek bitti, akşama gelirken getir desem küsüm şu an telde edemiyom.. siz olsanız bebeği sarıp sarmalayıp gidersiniz de ben iki bebeyle nasıl gidim ekmeğe gızlar.. anlaşıldı akşama menüde makarna var... gülerim ağlanacak halime....())
yok bacım benim telefon falan açmama gerek yok uyus uyus karşımda duruyo zaten en iyisi başka yere gitmek yüzünü görmemek yoksa hepten sinirden patlıcam kötükedihüsohaklısın ddmcim iki çocuk var birde bunlarla uğraşıyoz yada arada sinirlendirecek bişey buluyorlar işde.. aslında bunlarla 3 çocuk ediyor bizim..:))
zeynacım sende kocayla bozuksun demek buyur bacım sana yol gösterek önden ben tel açtı ya açmısın susuzmusun diye yumuşadım birazcık..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?