- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.681
yok canımcım ilk doğumum normaldizeynoş senin ilk doğumunda sezeryanmıydı cnm
yok canımcım ilk doğumum normaldi
ve hep diyorumki gözünü seveyim normal doğumun ve
siz hepinizin ilk doğumları ve hemen hemen hepiniz sezeryansınız asla onun rahatını öğrenemiceksiniz ona üzülüyorum
canım az öncede dediğim gibi karnını sıcak tut. ayaklarını kesinlikle üşütmiceksin. çorap terlik giy kendini sıcak tut. başa gelen çekilcek başka yapcak bişi yok mucizecimvalla zeynacım normal doğumu bilmiyorum ama sezeryandan binkat daha iyi olduğunu tahmin ediyorum.hiç olmazsa normal doğumda doğurana kadar çekiyorsun ne çekiyorsan ama sezeryan doğumdan sonra başlıyor bütün açılar şu an sanki yeni doğum yapmış gibiyim valla belim karnım kasıklarım öyle ağrıyorki anlatamam
canım valla ne desemki yemeyen çocuk çok zor biliyorum ama bu yapısal bi durum ne yaparsan yap değiştiremezsin aldığı kadar vereceksin sağlığı yerinde olsun yeter illa çok kilo alıp çok yemesin bırak üzülme canım benim..kızlar ğolum biraz işhatsızn son zamnalrda..emerken de memeyi bitiremiyor,,,kaşık mamasına başladım onu da emdikten sonra takviye olsun diye ama zorlayarıda bırakıyor...
geçen ayda buna yakındı...biberonla içmiyor..ne yapayım sizce..yani kilo alımı daha da az olmasını istemiyorum..biraz toparlasın istiyorum..ne yedireyim ...pirinç unu falan diyorlar nasıl birşey ...
1,5 aydır böyle neredeyse..
gerçekten mi? hangi meyvalısını yaptın?kızlar şu an meyveli sosla hazırlanmış ağlayan pasta yiyorum nefis olmuşcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?