2008 Kasım Anneleri

eylülcüm,dilekçim sağolun canlarım
ayy eylül dün bende baktım chicco ya çok pahalıydı yaww dötüme bakarak çıktım mağazadan,bide her yerde yeni sezon ürünler vardı bişey alamadım hep yazlıklar ben şimdi giydirmek için bişeyler alcaktım bulamadım doğru düzgün ceylan bebeden çıtçıtlı badi almıştım onlarıda karıştırmışlar kasada galiba benim aldığım badiler daha farklıydı sanki.

bende üşütmuş olabilirim.neyani biz hayatımız boynca bu ağrıları unutamıyacakmıyız.
bizim hasta geldi serum rengini yerine getirmiş açıkmış bana tenezzül etmiyor çorba arıyor mutfakta aalllahım ya git yat ben hazırlarım dedim.gidiyimde ilgğileniyim bari.

Hosbuldum mucizecim..arada girerim nete diye düsünmüstüm ama hic firsatim olmadi.

Birde annecim ambargo koydu nete girilmiycek diye:):)

senin lokum ne güzel olmus böyle masallahi var prensesin..

hayirdir millet kizmis yine kocislere,bu aralar biz pek bi iyiyizzz..

ee yeni geldimya tatilden cicim aylari yapiyoruz galiba.sabah aksam her

firsatta ogluna bakiyor benimkisi.bende hastalaninca tüm isler ona kaldi.

ama Denizcikle benim cok isime geldi :))))

teşekkür ederiz çilek teyzesi.deniz abimizde tam erkek olmuş yakışıklı buyumuş türkiyenin havası yaramıştır.ballana ballana büyüyor bu lokumlar.anneniz çok özler bu yakışıklıyı artık.

valla zeynacım normal doğumu bilmiyorum ama sezeryandan binkat daha iyi olduğunu tahmin ediyorum.hiç olmazsa normal doğumda doğurana kadar çekiyorsun ne çekiyorsan ama sezeryan doğumdan sonra başlıyor bütün açılar şu an sanki yeni doğum yapmış gibiyim valla belim karnım kasıklarım öyle ağrıyorki anlatamam

gerçekten normal doğum inanılmaz bişey

ben doğum yaptığım gün bile her işimi kendim görebilecek durumdaydım..
ertesi gün hiç doğum yapmamaış gibiydim..bağsur haricinde :))

annem kıpırdatmadı hiç o ayrı tabi..

canım az öncede dediğim gibi karnını sıcak tut. ayaklarını kesinlikle üşütmiceksin. çorap terlik giy kendini sıcak tut. başa gelen çekilcek başka yapcak bişi yok mucizecim

ne kadar şanslısın estel bende ilkinde öleydim aynı hatta ertesi gün eve geldim ev süpürmeye kalkmıştımda anam süpürgeyle kovalamıştı kaydirigubbakcemile3

ya aslında zeynacım benim hamilelik korkum vardı.adet oldum rahatladm ama kasklarm belim bide bulantm olunca acaba mı üstüne mi gördüm falan diyye yine korktum.ama ağrlarm artnca belimden alt yanık tamamen ağryınca 3gündürde giderek artnca üşüttüğümü düşünmeye başladm .inş üşütmüşümdür yine,yoksa halim duman

kızlar ğolum biraz işhatsızn son zamnalrda..emerken de memeyi bitiremiyor,,,kaşık mamasına başladım onu da emdikten sonra takviye olsun diye ama zorlayarıda bırakıyor...

geçen ayda buna yakındı...biberonla içmiyor..ne yapayım sizce..yani kilo alımı daha da az olmasını istemiyorum..biraz toparlasın istiyorum..ne yedireyim ...pirinç unu falan diyorlar nasıl birşey ...
1,5 aydır böyle neredeyse..

valla dilokscum ben hiç mama kullanmadm ama geceleri biraz sorun yaşamaya başladm.arkadasm bana ülkerin pirinçununu tavsiye etti.onu kullanmay ı düşünüyonum

benim sezeryan yerimde bazen batıyo gibi oluyor.. sızlıyor, çamaşır değdimi çok kaşınıyor, geçende yumurtlama dönemiydi sanırım çok kasık ağrım vardı..
bazen ağır iş yapınca fıtıklaşma oluyormuş dikişler açılıyormuş, 1 sene bu şikayetler devam edecekmiş.. geçen baktım öyle olmasın diye dikiş yerleri elime sert geliyordu ama bişey yokmuş..

canım valla ne desemki yemeyen çocuk çok zor biliyorum ama bu yapısal bi durum ne yaparsan yap değiştiremezsin aldığı kadar vereceksin sağlığı yerinde olsun yeter illa çok kilo alıp çok yemesin bırak üzülme canım benim..

iyi akşamlar kızlar dünden beri giremiyorum nete bağlantı bi geliyo bi gidiyo sinir oldum ya umarım bidaha kesilmez nabersiniz bakalım sizin çenelr yine çalışmıştır bir sürü zaman alır şimdi geçmişi okumak daha banyo yapıcam offf(((

kızlar şu an meyveli sosla hazırlanmış ağlayan pasta yiyorum nefis olmuşcokacimcoook
gerçekten mi? hangi meyvalısını yaptın?
kocişine barış için yaptın demü seni seni
bende bu hafta yapabilirsem deneyim bakayım merak ettim
ay iyiki şu ağlayan pastayı paylaşmışım valla hem leziz hem kolay hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…