2008 Kasım Anneleri

kesinlikle canım iyiki paylaşmışsına.s., en fanatiklerden biride ben oldum galiba,

yok canım ya biz tam olarak küs değildik zaten ama geçen hafta kızdım o nedenle bu hafta sonu çıkmadım biryere, zaten o da bana pizza yaptı çok güzel olmuştu:)

ahududu- çilek yalnız meyve sostan dolayı fazla tatlı geldi bana, iki paket kullandım meyveli sosu

Mucizecim 23 mayista yone gidicez annanemize o zaman 3 ay kalicaz.e tabi ayrilmalari zor oldu ama hemen gelicek diyede cok mutlu oldular.

dilosum ben bi ara yedirdim pirinc unu muhallebisini,benim böcük simdi nestlenin misir muhallebisini

yiyor vede cok seviyor.bu paket bitsin yine pirinc olanina basliycam ben,sanki onu dahada bir istahla

yemisti.

oh oh afiyet olsun denizanaciiimm,birak pasta yapmasini ben yemek bile yapamiyorum.

sizler nasil basariyorsunuz söylesenize?

nazlii agzinin tadinida biliyosun yani:)

ya ben cok idtahsizim biada 3 kilo verdim,cok korkuyorum sütüm cekilir diye

ama icimden gelmiyor bisi yemek sanirim hastaliktan olmali.

benim lokum hala uyumadi babasiyla tv keyfi yapiyor,ha bu arada biz hala kusuyoruz

ne zaman gecerki cok merak ediyorum.

ya çilek hiç sorma bizim kusmamıızda çok fazla.üst baş yetişmiyor.kim kucağına alsa pat kusuyor.ne kendi üstü kalıyor ne bizimki.kusması yetmiyormuş gibi bide tükrük olayı başladı.şürekli öönluk takıyorus.oda sevmiyo önluğu bende. çamaşırımız hiç biümiyor valla.perş.günü kontrolumuz var soracam bakalım dr na belki sir çare söyler artık.

ya varyaaa yemin ediyorum günde 3 defa makina calistiriyorum ben.Ben hem buradaki hemde tr`de götürdügüm doktora sordum.ikiside;kili alimi cok iyi fazlasini cikartiyor dediler.bazen fenalik geliyor bana,hatta simdi yine kustu.

kızlar biz muhallebi, sebze püresi vb ne başlayınca kusması azaldı sanki oğlumun, biberon maması yerken daha çok kusuyordu

bizim doktorumuzda aynısını söyledi çilekcim

Denizanacim aynen bizimde öyle.kasik mamalarini hic kusmuyor ama ne zaman biberondan alsin mamayi yada beni emsin cocuk acayip kusuyor.

Bukasik mamalarini günde kac defa veriyosun sen?Ben hep iki veriyordum ama

benim tosuncuk bayila bayila yiyor acaba 3`e cikarsammiki diye düsünüyorum.

Cok zor kusan cocukya,ne kimsenin kucagina verebiliyorum nede ben rahat olabiliyorum.

sabahtan buyana kac kiyafet degistik inan hatirlamiyorum ben mucize.

Benimkiside bazen su bazende peynir gibi kusuyor.hatta biz iki aylikken sirf bu su gibi

kusmasi yüzünden auda sadece 400gr almistik.

valla ben büyüdükçe geçcek diye beklerken dahada arttı.ya benim bi arkadaşım bana inş kusmuklu sümüklü bi bebeğin olur demişti.kustukca o aklıma geliyor.eşimde hep o arkadaşıma kızıyor.şimdi kusması bi şey değil ek gıdaya geçince devam ederse o kötü.çok kötü kokar.napcaz bilmem.hee bide bizimki büyük bi heycanla sevmek için alan yeni ve temiz giyimli kişilerin üstüne daha bi itinayla kusuyor

Aynen mucizecimm sanki cocuga söylemisim gibi güzel giyimli olanlara daha farkli bir özen gösteriyor.

Insl.yaza kadar biter bu sorunumuz diye düsünüyorum ben ama hicte öyle görünmüyor.

Benimkisi kusunca bana bakip gülüyor cok sebekkkkkk

cileek ek besine gecince sütün azaldimi merak ettim doktorlar der cünkü ne kadar ek verirsen o kadar sütün gider diye bende bu yüzden fazla vermiyecem günde bir öyün vermeyi düsünüyorum

cileek ek besine gecince sütün azaldimi merak ettim doktorlar der cünkü ne kadar ek verirsen o kadar sütün gider diye bende bu yüzden fazla vermiyecem günde bir öyün vermeyi düsünüyorum

canim ne kadar ek besin verirsem vereyim benimkisi memeden ayrilmak istemiyor hic.masallahi var memeyi hic istememezlik yapmadi simdiye kadar.

birde ben gün icinde biberonla besleyip (iki def afilanda meme)gece sadece meme veriyorum.

belkide bu yüzdendir benimkisi hala memeden ayrilamiyor.

Selam kızlar ben geldim çok yorgunum, bugün tam formumdaydım.Temizlik yaptım.
Ohh mis gibi bi kaç iş kaldı onlarıda yaptımmı bahar temizliğimde bitmiş olcak.

Şu kusmuk derdi bizdede var.bende hergün makina çalıştırıyordum.Ama bol önlükle bu işi baya hafiflettim.
15 tane kadar önlüğümüz var,sürelki değiştiriyoruz.Kusmuk dışında salyamızda çok akıyor.
En azından sık sık üst değiştirmiyorum.Nadiren üstüne geliyor şimdi.Tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…