2008 Kasım Anneleri

benimde uykum geldi, oğlum ayağımda uyudu , gideyim yatayım, yarın dersim az öğleden sonra buradayım inşallah

hepinize iyi uykular, en çokta bebişlerinize

pirayecikaklıma gelmişken yazayım doktorlar dizisinde zenanın kızı varya deva aynı piroşa benziyo dikkat ettinmi:)))
iyi geceler kızlar bugünkapanış benden sanırsam

bennn gaçarrrr eyi gecvelerrr sarhoş gibiyim oğlum yataktan düştü biraz önce komikti hiç bişey olmamış gibiuyumaya devam etti yerde puhahaha

:)))))))))) HİÇBİŞEY OLMAMIŞ GİBİ UYUMAYA DEVAM MI ETTTTTTİİİ..uykunun derinliğine bak sennnnnnnnn.şaşırdımmmmmmmmm:1shok::1shok:..aman bişey olmasın da uyusun..

hadi iyi geceler canım..

günaydın kızlar
jüli yok demi ortalarda benide sormadı :1ninca:
çok kötü bi gece geçirdim doğru düzgün yatamadım ve hep garip şeyler geçip aklımdan rüyalarıma konu oldu.bir boynum ağrıyo sanki ölcek gibi hissediyom kendimi. bide akşam böle konuşurken uyus kocam "ee hayat bahane olacak bişiler " dedi :mymeka: iyice kafama yerleşti.
hala boynum ağrıyo tamam dünki gibi aşırı değil ama hala ağrıyo ve rahat hareket edemiyorum.
ümidim yarın sabaha

günaydınlarr
piraye 7buçukta dikti beni ayağa şimdi kendileri uyuyo

pirayecikaklıma gelmişken yazayım doktorlar dizisinde zenanın kızı varya deva aynı piroşa benziyo dikkat ettinmi:)))
iyi geceler kızlar bugünkapanış benden sanırsam

ay cnm ben o diziyi izlemiyorum ordaki bebişi gördüm bi kere ama dikkat etmemişim bakıyım bi daha çıkınca merak ettim,mehmet akif te çoookk tatlı çıkmış cnm ya maşşaallah hoppalasınada binmiş:))
zeynacım senin büyük oğluşunda pek şekermiş tosun maşalllah iyi bakmışsın:)

ah zeyna ya .. açıkcası nasıl durumda olduğunu anlayabiliyorum ama inşallah kötü birşey çıkmaz..
benim kocişinde her sene 1 kere boynu bu şekilde küt diyip kalıyor 1 hafta iğnelerle falan anca kendine geliyor. gerçi erkekler kadınlara göre daha ağrı eşikleri düşük hemen kendilerini ölü ilan ediyorlar ama olsun zor bişey kaldı ki bi de senin baktığın iki çocuk var .. sık dişini geçecek bu da ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…