- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.961
danış valla zeyna dün bizimkide yedikoca kavanozu, ama öğün oldu tabi 4 saat bişii yemedi
benim o dediğinden yok kocam izin vermiyooo :çok üzgünüm:merak edenleri face ye yönlendiriyom :)))
valla büyük oğlum şu an küçük bi obez sürekli kıyoruz kendide memnun değil ama maşallah iştahı yerinde elinden alıncada esirgiyoz gibi oluyo kıyamıyorum içim gidiyo ama bi memeler var görmeniz lazım durun ben bi oğlumun yazki halini koyayımda görün en iyisi görün accık kepçe şişkomu anası yesin onlarııDanış tabiii zeynoş..:CüvCüv::CüvCüv:..oburix yapma oğluşu sonra..
evet 1*2 kez oda doyumluk değil ve gece oda mamdan sonra dalmak için kullanıyo beni.zeyna maşşallah dombili oğluna ,günde 1-2 kez emiyosa fazla değil gibi sanki yinede bilemem tabi..
sağol canım valla ben bilem kendime şaşıyom hele ahmete bakınca anam benim mi bu dombili diyeya zeyna amma alemiz ya hele sen sümer ezginin karısını juli sandın ve bengisuya bilem benzettinD
bu arada umarım sonuçalrın iyi çıkar canumcum ahmethan da çok yakılıklı tombalalk tombalak kız senin ve mmfnin 2 çocuk anası olduğuna kim inanır maşallah
Aşkolsun lavnyaaaaaaaaa..küstümmm biz kknın bir elemanı değilmiyiz..,ben kaısn annesi değil miyim..yoksa benim başım kel miii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?