2008 Kasım Anneleri

bide bu verdiklerimin hepsinin üstünde 4 aylık bebeler için diyo.eee bizimkilerde 4 aylık ve benim oğlum beni sadece 1-2 kez emiyo oda doyduktan sonra kahve niyetine.ne bilim ya aç kalmasında

Kavanoz dediginiz hazir kasik mamalari dimi?

bizim doktor onlari tavsiye etmedi kendin yap dedi ve bunu

duyan kociste ölse yine almaz hos bende istemiyorum yemesini.

zeynacim benim tosuncukta yiyor bir kocaman kase mamayi.bugün yarim verdim

daha sonrasinda agladi gerisinide yedi.

denizanasinin dedigi gibi uzun süre yemedi bisi hatta uyudu.

ama 4 saati bulmuyor nedense .mesela dün gece 11 de yedirip yatirdim

1 de ayaktaydi benimkisi meme icin.ve onca emdikten sonrada kusmadi.

mmf ne facesi bea ben ordayim kimsecikler yoh.

merak edenleri face ye yönlendiriyom :)))
benim o dediğinden yok kocam izin vermiyooo :çok üzgünüm:
Danış tabiii zeynoş..:CüvCüv::CüvCüv:..oburix yapma oğluşu sonra..
valla büyük oğlum şu an küçük bi obez sürekli kıyoruz kendide memnun değil ama maşallah iştahı yerinde elinden alıncada esirgiyoz gibi oluyo kıyamıyorum içim gidiyo ama bi memeler var görmeniz lazım durun ben bi oğlumun yazki halini koyayımda görün en iyisi görün accık kepçe şişkomu anası yesin onlarıı

ya zeyna amma alemiz ya hele sen sümer ezginin karısını juli sandın ve bengisuya bilem benzettinD
bu arada umarım sonuçalrın iyi çıkar canumcum ahmethan da çok yakılıklı tombalalk tombalak kız senin ve mmfnin 2 çocuk anası olduğuna kim inanır maşallah

zeyna maşşallah dombili oğluna ,günde 1-2 kez emiyosa fazla değil gibi sanki yinede bilemem tabi..
evet 1*2 kez oda doyumluk değil ve gece oda mamdan sonra dalmak için kullanıyo beni.
emmediği içinde bir an önce eklere geçip vitaminini alsın diye düşündüm. kaldıki bunları yiyince en az 4 saat bişi istemiyo yani sık sık almıyo.
ama dediğim gibi doktorla görüşeyim ben..
sağol canım valla ben bilem kendime şaşıyom hele ahmete bakınca anam benim mi bu dombili diye

ben yatıyom kızlar daha dayanacak gücüm kalmadı çok ağrım var yatıp dinleneyim en iyisi.
hepinize iyi geceler.
jüli gelirse beni görmediniiz kaydirigubbakcemile3

iyi geceler canım ya burası da pk bi ıssız dark ve juli uğramadı,asortie desen kımıl kımıl gezeyur,mmf torpilli nede olsa iki çocuk anası diloksda görünmedi dünürüm seda hiç uğramaz oldu çilek ve banlı eylülde buralardaydılar kayboldular heyyy kızlar nerdesiniz yaaaa

Aşkolsun lavnyaaaaaaaaa..küstümmm biz kknın bir elemanı değilmiyiz..,ben kaısn annesi değil miyim..yoksa benim başım kel miii?

zeyna masallah ogluna benim kizda öyle ya ne edecem bilmiyom 20 gün sonra 5 yasini bitiriyo ama kilosu cok birde 2 yasinda kizim romatizmaya yakalandi hala devam ediyo bir ara cok ilac icti hatta dizinden iltihapi cekip antibiyotik bile verdiler dizine ama gelgelelim cok kilosu var eee romatizma sida var zaten romatizmanin düsmani kilo dizlerinde ilk basda kalcadaydi sonra dizinde olusdu

zeyna sen cok emzirmedigin icin bana fazla gelmedi zaten o kavanozdaki cok olmuyo ben daha yeni basladigim icin 3 seferde bitirdikama benimki cok emiyo beni bugünde üzüm suyu aldim

emmeyen bebek için çok diil bencede yaa, 125 gr bişii

çilekcim bende evde yapılmasından yanayım, hatta organik sebzelerimizi bile aldık ve başladık bir kez deneme amaçlı verdik hazır olanı

bu arda yarışmaya bende gönderdim oğluşumun resmini, özel olarak çekmedim daha önce çekilmişlerden koydum, oy verecek olanlar çok zorlanacak bu bebişlerin hepsi birbirinden güzel çünkü

kızlar benim pilim bitti gideyimde yatayım bareee kocişde çağırıyor kızıyom mızıyom ama yine de çok seviyorum gideym bare hepinizi kocaman öpüyorum byyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…