2008 Kasım Anneleri

lelalcim katılıyorum sana bu konuda erkekler ne kadar mızmız oluyo yaa dün akşam benimki hasta olcam galiba diye uyuşuk uyşuk geziyodu evde daha hasta olmadan moda giriyolar oluncada bebekten beter oluyolar diyorum ben doğum yaptım senin grip olduğun kadar yatmadım ama onlar öylemi:sm_confused:

kaydirigubbakcemile3 aynen öle valla .. ben hep dua ediyorum aman allah beni senin hastalığından korusun diye .. gerçekten çekilmez oluyor kaydirigubbakcemile3

GÜnaydın
ya Çok uykum var sabah geÇ kaldım ıŞe saatı kurmuŞtum Çaldı ama kapadım Ölece uyumuŞum kayınvalıdem aradı da uyandırdı saĞolsun hemen kahvaltı yaptım kızı emzırdım ve ıŞteyım:))))
ya bu akŞam kocıŞ ıstanbula gıdecek araba almaya ya nasıl 2 gece ayrı kalacaĞım ben evlenenlı 3 sene olacak daha bır gece ayrı kalmadım(((

günaydınkızlar..hiç uyumadım desem yeridir..tuna gittikçe düzen bozuyor..sabaha kadar ağla ıkın ağla ıkın..çıkaramadı bir türlü..sabah rahatladı..yedirdim..şimdi daldı ama resmini çekip göndereceğim bir ara..yarım ay şeklinde yatıyor kendini kasmaktan..şöyle bi rahat rahat serilmedi yatağa daha..

acaba ek gıda ve mamaya mı tepkisi vücudun..

güneş var pııl pırıl..dışarı çıkarasım var ama üşütürmüyüm bilmioyorum..

lavişim insan oğlu herşeye alışır merak etme..zaman geçmeye mahkum..daha uzun ayrılıklar olmasın

lavişçim benim eşimde şehir dışındaki şubelere teftişe gidiyodu sıksık anaam ben dayanamıyodum peşinden gidiyodum duramıyodum ayrı erzurum a kadar gittim vallakaydirigubbakcemile3en son geçen sene konya ya gitmişti adamı sinir ettim rahat vermeedim 2 telefon kırdırttım en sonunda bende gittim hatta 1 gün daha duramayıp uçak biletini bile 1 gün önceye kaydırdım:))ama 2 ay önce ankara ya gitti o zaman kaldım annemde kızım yanımda olunca sorun olmadı hiç bide benimki en az 2 hafta kalıyodu bende otelde oturuyodum:))seninki 2 günde döncekmiş zaten çalışıyosun anlamazsın bile sarılır kızına uyursun:ecrin_bebek:

Kız Zeyna kalk ayağı, ama neyse boynun arıza otur yerine :))) Nerde gördün fotomu leyyynn :)

Sümer'in yanındaki karısı kızlar o ben diiiilim :))

Var mı başka soru arkadaşlaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…