2008 Kasım Anneleri

ecemim geçmiş olsun canım ;

ya ben kızıma bi türlü çektiremedim kalça usg si ,hep bi aksilik çıktı,ya kar yağdı ya vakit yoktu,şimdi de hayıflanıyorum ya varsa öyle bişey diye ,nasıl anlarız ,yada geç mi kaldık çektirmek için..

ecemim geçmiş olsun

eylül kalça çıkıklığı bebek yürüyene kadar gözle anlaşılmıyormuş, ağrı sızıda yapmadığı için bebekte huysuzlanmıyor yani usg olmadan anlaşılması imkansızmış

geç kalmadın bence en kısa zamanda çektir, hatta bizim usgyi çeken dr. 7. ayda röntgen çektirmemizi söyledi, sonradan oluşmuşmu anlamak için dedi ama çocuk doktorumuz gerek yok usg sorucu çok iyi dedi

kalça çıkığını bizim doktor eliyle kontrol etti dizlerinden tutup karnına daire hareketleri yaptı bastıra bastıra bişey yok ellede anlaşılıyor

juli anam sen ne gacıymışsın be ayy göğsüm kabarıverdi ünlü bir arkadaşımız varmış:)ya şu sümer ezgünün omuzuna elini koyan sen misin?

Lavişşş nerde koymuş elini nerde gördün bana da bi deyiverrrrrr.sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab.ayyy çatlarım ben şimdii..laelaelaelaelae

ya o resimdeki jüli değil mi ?
çektirdim geldim kısa metrajlı flimimi evet zor değildi ama beni psklj. çok etkiledi
odadan çıktığımda tirtir titriyordum eşim zor sakinleştirdi. bi sürü şey bağladılar kafama boynuma hepsi tık tık vurdu kafama çok korktum.bağladıkları her şey beni tittretti mmmf kafanın dediği gibüü.Allahım daha büyük daha acı şeyler vermesin kismelere...
ya jüli çok fenasın ya sanki ne var göstertesen kendini 1 kezcik da hepimiz bi rahatlasak böle gizemli olmak hoşuna gidiyo galiba da bulup bozacam o gizemini

teşekkür ederim kızlar
allah bizi bebelerimizi sevdiklerimiz korusun daha büyük şeylerden
valla ben ara ara uğrarım ama şu an uzanmak isityom
ya ben size ne dicem bakın
2 gündür ben oğluma sütlü-pirinçli hero beybi kaşık maması yediriyom sabahları bisküvili muzlu kahvaltı öğlenden sonra bi kavanoz o meyva püresini gece biberonu almak istemiyo kaşık istiyo galiba normal mi bu durum? bide o küçük kavanozu bir seferde bitiriyo kusmuyo yada ne bilim gazda yapmıyo acaba hepsinin yenmesi zararlımıdır?

zeynacım öncelikle geçmiş olsun ;umarım sonuç güzel çıkar;
kavanozun hepsini yedirmemeye çalış ,çünkü daha büyük bebeklere tam kavanoz veriyorlar bizimkiler henüz küçük ,bir günde bu kadar karıştırma derim ,ayrıca muz kabız yapmıyormu ?

geçmiş olsun zeyna..yedirdiklerin biraz bfazla gibi geldi bana sanki..şu an öğün değil alıştırma süreci..bence daha az vermelisin..

geçmiş olsun zeyna..yedirdiklerin biraz bfazla gibi geldi bana sanki..şu an öğün değil alıştırma süreci..bence daha az vermelisin..
yapmayın yaw çok mu veriyom.
ama onda da hiç tık yok yani ne kabız ne ishal ne hazımsızlık.
hatta kaynanam dediki normalde mama emdikten sonra bile mızır mızır olurdu
bugün maşallah tık yok oyunlar gülücükler demekki bunlar doyuruyo daha önce kesmiyordu dedi.
bari yarın doktoruna bi danışayım.demi danışayım :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…