- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.041
bu başın göğe ermesi değil canım
konuştuğum hayatı bir yerinden yakaladığım
yeri geldiğinde her şeyimi samimice paylaştığım insanı abu subuk hayal etmek değil bilerek konuşmak istemek
ben sizi tanımıyorum oy ne CADIARZU
ben sizi tanımıyorum oy ne CADIARZU
sağol eylülcüm piroşa ve anasınada maşallah aiiile saadetiniz hiç bozulmasın inşallah
kızlar çook morallerim bozuk yaa geyiğe vuruyom da birini boğmam lazım rahat edemiicem
Aboooo bilmeyen kalmamış sizin hepinizie yılın dedektifi ödülünü veriyorum. Yoksam Eylül'e mi verseydim :)))
len biz neyiz ya dana gibi resim var avatarda kötükedihüsoaslına bakarsanız zeyna haklı..
hep özellerimizi hayatımızı paylaşıyoruz insan hep kafasında bişekilde hayal ediyor acaba nasıldır kime benziyordur falan diye .. zeynanında dediği gibi abuk sabuk hayal etmektense bilmek yazdıklarını okurken gözünde gerçek resmini canladırmak daha güzel oluyor ..
mesela benim bildiklerim resmini gördüklerim başta zeyna sonra asorti saphira çilek juli lavinya elamlı turta hımm basşa bu kadar sanırım
len biz neyiz ya dana gibi resim var avatarda kötükedihüso
beni gammazladın seni değil ama kızını tanıyorum yazın melisle buluşcam senle değil naniknanik
işin kötü tarafı ne biliyonuz mu itiraf edeyim
jüliyi hala net olarak görmedim bilmiyorum :çok üzgünüm:
hayallerimde jüli sert bakışlı,gözlüklü,kısa saçlı ,çelimsi bişi be -tatlicadiarzu-
bu belirsilikten hiç hoşlanmıyorum kötükedihüso
beni gammazladın seni değil ama kızını tanıyorum yazın melisle buluşcam senle değil naniknanik
işin kötü tarafı ne biliyonuz mu itiraf edeyim
jüliyi hala net olarak görmedim bilmiyorum :çok üzgünüm:
hayallerimde jüli sert bakışlı,gözlüklü,kısa saçlı ,çelimsi bişi be -tatlicadiarzu-
bu belirsilikten hiç hoşlanmıyorum kötükedihüso
profilde bir resmi var jülinin ama o da kendimidir artık onada şüphe ediyorum
kaldıki orda da uzak çekim ve net değil
ben bildim dileğiniiisebebi var akşamları geliyo bu eve dileğim
valla bilmem artıkın atar atmaz çok alındım :dilcikar: bu kadarda merakta bırakılmazki:roflol::roflol: kıs juli bu lafın üzerine msn den şu hatuna afilli bi resmimi atardım vallaha ,görsün bakim kısa saç ,gözlüklülülülülülülülülülülülü
öle sende beni hiç görmesen kim bilir neler geçerdi kafandanpuhaha alakaya musakka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?