2008 Kasım Anneleri

Kız hemen de alınırmış şaka yapıyorum Zeynam yaaa sen de :) abuk sabuk hayal etme tabe. Nasıl hayallerinden daha gözelim demi :))) Şeniz

aslına bakarsanız zeyna haklı..
hep özellerimizi hayatımızı paylaşıyoruz insan hep kafasında bişekilde hayal ediyor acaba nasıldır kime benziyordur falan diye .. zeynanında dediği gibi abuk sabuk hayal etmektense bilmek yazdıklarını okurken gözünde gerçek resmini canladırmak daha güzel oluyor ..
mesela benim bildiklerim resmini gördüklerim başta zeyna sonra asorti saphira çilek juli lavinya elmalı turta seda ve avatradan gördüğüm kadarıyla eylül hımm başka bu kadar sanırım

beni gammazladın seni değil ama kızını tanıyorum yazın melisle buluşcam senle değil naniknanik
işin kötü tarafı ne biliyonuz mu itiraf edeyim
jüliyi hala net olarak görmedim bilmiyorum :çok üzgünüm:
hayallerimde jüli sert bakışlı,gözlüklü,kısa saçlı ,çelimsi bişi be -tatlicadiarzu-
bu belirsilikten hiç hoşlanmıyorum kötükedihüso

len biz neyiz ya dana gibi resim var avatarda kötükedihüso

:roflol::roflol: kıs juli bu lafın üzerine msn den şu hatuna afilli bi resmimi atardım vallaha ,görsün bakim kısa saç ,gözlüklülülülülülülülülülülülü

puhaha alakaya musakka

hani şu facede varya arkadaşın yazmıştı beni kahkahalara bulayan bakış falan diye hamileyken de avatarında duruyodu onu koy julicim kendünü gösterme bu meraklılara yan profilden şeyet

selam kızlar günaydın herkese bir tatil günü daha böylelikle son buldu.
yaa juli bilmeyen kalmamış seni ama ben hala bilmiyorum ama olmaz ki yaa,birgünlük tatilde bu kadarda geri kalınmazki -tatlicadiarzu-

kızlar ben de gönderdim oğluşumun resmini yarışmaya,bak oylarınızı bekliyorum ona göre hepimiz birbirimizin bebeğine oy verelim :lepi:

mmmf cim oğluşun o takvimindeki resminde hoppala da dimi. o hopplası nereye takılıyor kapının kolonu mu ne bişey deniyorya ona oraya mı, ya ben de alacaktım bebeğime ama kapıya takılıyor sadece dediler e bizim evler klimalı sobalı falan,dışarısı soğuk şimdilik nasıl takayım ki bir taraf sıcak bir taraf soğuk.

romantizm yaşamaya gitmiştim yaa kızlar pazar akşamı eve gittim annemler buraya çok yakın bir kasabada oturuyorlar onları bırakmaya gittik,benim dayım da oranın belediye başkan adayı şuan bu hafta baya yoğun onlar yok konvoylar mitingler falan. ee haliyle mecburen biz de katılıyoruz tabi,aslında benim istediğim partiden değil ama dayım olduğu için mecbur vericez artık.dün de oralardaydık,akşam eve gelince kutladık ama öle anlatmaya değer bir kutlama değildi,basit küçük bişey,aşkım dedim biz neyi unuttuk geçen hafta dedim,düşündü hemen buldu oda garibim hemen sarıldı bana,eymen de karşıda gülerek bizi seyrediyor,üç kişi kutladık öle. :asigim:

sebebi var akşamları geliyo bu eve dileğim
ben bildim dileğiniii
:roflol::roflol: kıs juli bu lafın üzerine msn den şu hatuna afilli bi resmimi atardım vallaha ,görsün bakim kısa saç ,gözlüklülülülülülülülülülülülü
valla bilmem artıkın atar atmaz çok alındım :dilcikar: bu kadarda merakta bırakılmazki
görünmediğine göre hayallerim gibü -tatlicadiarzu-
(ne gaz ama)
puhaha alakaya musakka
öle sende beni hiç görmesen kim bilir neler geçerdi kafandan
mesela ben seni hiç görmemiş olsam neler geçerdi kim bilir aklımdan naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…