2008 Kasım Anneleri

evet caNIM kapının üst pervazına takılıyo seyyar ama vidalama falan yok da tabii ev sobalıysa bu havalarda olmaz

ne deyyonnn loooooooooooÇok üzgünüm çoookne geçermiş

mmf bak bişey itiraf edicem .. ben hep senden korkuyom bilion mu :)) hani sen beykozda oturuyorsun ya benim kocişin tarafıda hep beykozda .. diorumki ben böle herseyi anlatıyorum birgün mmf le akraba falan çıkarmışız ne gülerim ama diee :)) hatta avatardaki resmini kocişe bilem gösterdim varmı böle tanıdık bildik birisi die :))))

kız dilek yazmışya ona dileğim dedim yoksa dileğim falan yok sadece topuklarına sıkasım var akşama hazırliimde silahı kapıdan girer girmez artık topuğuna mı başka biyerinemi denk gelir bilmem

hay lelal korkma kız benimkendime bilem hayrım yok valla neresinde oturuyo eşinin tarafı valla bişey demiicem lelalcim bak valla:))

evet caNIM kapının üst pervazına takılıyo seyyar ama vidalama falan yok da tabii ev sobalıysa bu havalarda olmaz
ben istedim o hoppaladan ama benim adam güvenmedi pervaza asılacak diye vidalı değil bağlanmıyo dedi allah korusun bizimki hızını alamayıp holarken yere yapışırsa ne yaparız dedi kesinlikle almam dedi ve artı kesinlikle alınmaz arasına yürütgeçde girdi
ne deyyonnn loooooooooooÇok üzgünüm çoookne geçermiş
geçti canım artık istesemde hayal edemem biliyorum çünki sen hayallerimdekinde de güzelsin a.s.

mercü fıstıklı baklavam oyyyy canım çektiiiiii

mmf seni bu kadar sinirlendirdiğine göre büyük hata yapmış anlaşılan vur bacım vur ama çocukların yanında yapma psikolojileri bozulur-tatlicadiarzu-

yupppiiii artık dedikoduya son , varsayımlara son ,geliyorrr geliyooorrrr ,kk nın sultanı juli albüm yapıyorrr..

eylül senden de şarkıcı olur haa fıstık gibisin balık etlü,bebek yüzlü valla albümler satış patlaması yapar benim sesimde fena değil arkanda vokalistliğini yaparım:sm_cool:

kım o parlak parlak birileri ? sen ne taraftasın bakım :))) bi de ben öle pek tanımıyorum sülaleyi .. malum ben kötü sosyete gelin olunca aramızda pek bağ yok :))

Kızlar kısa bir süreliğine albüm huzurlarınıza açılmıştır. ıyi seyirler dilerim DDD Kaçıranlar için tekrarı yoook. Zeyna valla bak en çok senin için yaptım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…