- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.061
evet caNIM kapının üst pervazına takılıyo seyyar ama vidalama falan yok da tabii ev sobalıysa bu havalarda olmazselam kızlar günaydın herkese bir tatil günü daha böylelikle son buldu.
yaa juli bilmeyen kalmamış seni ama ben hala bilmiyorum ama olmaz ki yaa,birgünlük tatilde bu kadarda geri kalınmazki -tatlicadiarzu-
kızlar ben de gönderdim oğluşumun resmini yarışmaya,bak oylarınızı bekliyorum ona göre hepimiz birbirimizin bebeğine oy verelim :lepi:
mmmf cim oğluşun o takvimindeki resminde hoppala da dimi. o hopplası nereye takılıyor kapının kolonu mu ne bişey deniyorya ona oraya mı, ya ben de alacaktım bebeğime ama kapıya takılıyor sadece dediler e bizim evler klimalı sobalı falan,dışarısı soğuk şimdilik nasıl takayım ki bir taraf sıcak bir taraf soğuk.
romantizm yaşamaya gitmiştim yaa kızlar pazar akşamı eve gittim annemler buraya çok yakın bir kasabada oturuyorlar onları bırakmaya gittik,benim dayım da oranın belediye başkan adayı şuan bu hafta baya yoğun onlar yok konvoylar mitingler falan. ee haliyle mecburen biz de katılıyoruz tabi,aslında benim istediğim partiden değil ama dayım olduğu için mecbur vericez artık.dün de oralardaydık,akşam eve gelince kutladık ama öle anlatmaya değer bir kutlama değildi,basit küçük bişey,aşkım dedim biz neyi unuttuk geçen hafta dedim,düşündü hemen buldu oda garibim hemen sarıldı bana,eymen de karşıda gülerek bizi seyrediyor,üç kişi kutladık öle. :asigim:
ben bildim dileğiniii
valla bilmem artıkın atar atmaz çok alındım :dilcikar: bu kadarda merakta bırakılmazki
görünmediğine göre hayallerim gibü -tatlicadiarzu-
(ne gaz ama)
öle sende beni hiç görmesen kim bilir neler geçerdi kafandan
mesela ben seni hiç görmemiş olsam neler geçerdi kim bilir aklımdan naniknanik
ben istemiyorum artık şahsen :dilcikar:hani şu facede varya arkadaşın yazmıştı beni kahkahalara bulayan bakış falan diye hamileyken de avatarında duruyodu onu koy julicim kendünü gösterme bu meraklılara yan profilden şeyet
mmf bak bişey itiraf edicem .. ben hep senden korkuyom bilion mu :)) hani sen beykozda oturuyorsun ya benim kocişin tarafıda hep beykozda .. diorumki ben böle herseyi anlatıyorum birgün mmf le akraba falan çıkarmışız ne gülerim ama diee :)) hatta avatardaki resmini kocişe bilem gösterdim varmı böle tanıdık bildik birisi die :))))
ben istedim o hoppaladan ama benim adam güvenmedi pervaza asılacak diye vidalı değil bağlanmıyo dedi allah korusun bizimki hızını alamayıp holarken yere yapışırsa ne yaparız dedi kesinlikle almam dedi ve artı kesinlikle alınmaz arasına yürütgeçde girdievet caNIM kapının üst pervazına takılıyo seyyar ama vidalama falan yok da tabii ev sobalıysa bu havalarda olmaz
geçti canım artık istesemde hayal edemem biliyorum çünki sen hayallerimdekinde de güzelsin a.s.ne deyyonnn loooooooooooÇok üzgünüm çoookne geçermiş
kaydirigubbakcemile3kız dilek yazmışya ona dileğim dedim yoksa dileğim falan yok sadece topuklarına sıkasım var akşama hazırliimde silahı kapıdan girer girmez artık topuğuna mı başka biyerinemi denk gelir bilmem
ben istedim o hoppaladan ama benim adam güvenmedi pervaza asılacak diye vidalı değil bağlanmıyo dedi allah korusun bizimki hızını alamayıp holarken yere yapışırsa ne yaparız dedi kesinlikle almam dedi ve artı kesinlikle alınmaz arasına yürütgeçde girdi
geçti canım artık istesemde hayal edemem biliyorum çünki sen hayallerimdekinde de güzelsin a.s.
ortaçeşme hayatım hemde koloni halinde oradalar ..
mmf seni bu kadar sinirlendirdiğine göre büyük hata yapmış anlaşılan vur bacım vur ama çocukların yanında yapma psikolojileri bozulur-tatlicadiarzu-
yupppiiii artık dedikoduya son , varsayımlara son ,geliyorrr geliyooorrrr ,kk nın sultanı juli albüm yapıyorrr..
eylül senden de şarkıcı olur haa fıstık gibisin balık etlü,bebek yüzlü valla albümler satış patlaması yapar benim sesimde fena değil arkanda vokalistliğini yaparım:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?