2008 Kasım Anneleri

heee günahını almışım valla ..
ama ben evde olsam bugün hava süper hemen kendimi sokağa atardım valla :))
bu arada maşallah tosbağana kocaman abla olmuş ..
fıtık konusuna gelince de nasıl anlıyorsunuz yani nasıl oluyor merak ettim bende ..

çilekcimm geçmiş olsun sana da ...

geldimarkadaşım geldide çilekli pastam çoook geçmiş olsun yavyumm
asortik eylülümüzede maşallah subhanallah ve geçmiş olsun canikom korkma bişey olmaz

selamlar , aklımda kalanları yazacağım, julicim maşallahın var seninde kızınında
mmf oğlun güzel çıkmış hoppalada
çilek geçmiş olsun.
asortik benim oğlandada vardı göbek fıtığı kendi kendine indi şimdi herşeyi normal inşallah en kısa zamanda senin kızınınkide geçer.. bizim bir ara ceviz büyüklüğüne yaklaşmıştı..

bugün kociş evde sabah kaan bey buyurken kerem beyle ekmeğe gittiler oğluşum biraz hava aldı...
benimde kafam ağrıyor çok uyumuşum 11de kalktık..

maşşallah asorticim adaşıma .göbiş için üzülme ablamın kızınında aynıydı kolikli bi bebekti çok ağlamaktan olmuştu 2,5 yaşında şimdi hala aynı sayılır biraz düzeldi ..ama dr sorun olmaz eğer estetik amaçlı güzel değil derseniz ileride küçük bi opersayonla geçer demişti..

ben de çıkarmak istedim nazlıcım ama burası biraz rüzgarlı..güneşli dee aynı zamanda.bende madem çıkaramıyorum dedim yıkadım...yıkadım deim de şaşrımayın sakın..YIKADIK yani...

evet dilokscum, biraz rüzgar varmış güneşe aldanmamak lazım... bizde bugün kociş evde ya birazdam yıkayacağız bebeleri..
asorticim maşallah kızına bu arada bizimkiler 62 cm di en son.. seninki 70 olmuş arada dağlar var gıııı... göbeği içinde dediğim gibi endişelenme bende bu şişlik inermi diyordum ama 2,5 ayda indi.. ağlamaları ıkınmaları kesilip gazıda hafifleyince normale döndü..

Piroş oyun halınız çok güzelmiş. Siz de ailecek çok güzelsiniz. Allah mutluluğunuzu bozmasın canım.

sağol eylülcüm piroşa ve anasınada maşallah aiiile saadetiniz hiç bozulmasın inşallah

teşekkür ederim kızlarŞeniz mmmf bende seni merak ediyodum avatardaki son resim giderdi merakımı mehmet akif te aynı sen çok güzelsiniz ikinizde
juliii süpersin valla çok beyendümkaydirigubbakcemile5
eylülcüğümü zaten görmüştüm güzel olduğunu biliyommkaydirigubbakcemile5

ya bizim göbüşte fındıktan biraz büyük gördükçe içim bi garip oluyo ya eltimin kızınında var göbek fıtığı o 9 aylık ama
ona doktora gerek yok demiş bize götür dedi pufff

asorti eşinin boyu kaç? yada ailede uzun vardır muhakkak ..
bu arada bizde bu örnek var canım annem 1,56 cm kız kardeşim 1,72 erkek kardeşim 1,86 :)) içlerinde bir pigme ben varım 1,60

epiciğinize teşekür ederüm gacılar
bu arada misafir gelecekmmiş ama birazcık yalan söledim temizlik yapıom die
hiç uğraşacak halim yok evdede bişicik yok hazırda napiim yaa
ama bak şimdi vicdan yaptım amaaaan ya

kocişin boyu 190 cm canımm sanırım o konuda babaya çekmiştir ama geri kalan tarafı ben
boyundan çekebilir izin verdüüm

zeynacım sabah 7.30 da bıraktığımdan beri 12 sayfa yazılmış, yazmak için okumayı bitirmem gerekiyordu:)) bu arada geçmiş olsun

çilek sanada geçmiş olsun tatlım

asorti maşallah eylüle kilosuna göre boyu baya uzun selvi boylu olacak desene, göbeği içinde endişelenme denizdede vardı bir ara fındık kadar çıkıklık vardı kendiliğinden geçti eylülünkide kendi kendine geçer inşallah

julii bende gördüm, veee boyum bir karış uzadı :)) anne kız çok güzelsiniz ikinizede maşallah özellikle saçlarınıza bittim yani, bu arada denizimin gözleriyle banusunun gözleri aynı renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…