- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.721
jülicim Allaha şükür 6. ayımıza az kaldıda sen kafayı sıyırmadan süt derdinden kurtulacaksın. rahat ol artık sen sütü olan ve kızını hala sütle besleyen nadide bir kadınsın. anneciğine çok geçmiş olsun. umarım her şey iyi olur onun için. ama bide kendi kendine dikkat etse.
ilahi juli sen çok yaşa emi..
sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün arkadaşım..:roflol:
Juli aldım canım,okudum kalemine sağlık.
baya yereldesin sen kızD hatırladınmı eski muabbetleri bilemem :)
Bugün benim doğum günümdü<<<<<<
İyiki doğdum be eeeeeeeeeennnn iyki dodum be eeeeennnnnnn iyki doğdum be en. :) :)
biz bugun yine hic uyumadik cünkü kücük bey hasta
sanirim benden ona gecti burnu tikali yavrumun sabaha kadar huysuzlandi.
simdi cizgi film izliyor(minik tilki) bitsin yatiricam.
julı pompanın bozulmasına uzuldum canım ya
bence senın sutune nazar degıyor sureklı bırseyler oluyor (annem gıbı konustum haa)
cılek, azo, lelal, dıloks ve ısmı aklımda kalmayan herkese merhabaaa
günaydın kızlar dün gece kızım nasıl olduysa erken uyudu dün gece bende rahat bi uyku çektim ohhh be bitke gece 3te emmey kalktı kısım 10 dk emip uyudu öok dinamikim anlayacağınız eee sziden ne var ne yok bakimmmm
zeyna ohh uzat bacaklarını yat aşağı boşver işi gücü ben bu sabah yatağımı bşke toplamadım akşam gireceğim içine ohh yok yatak örtüsü kaldır yok battaniye ser ne zor yaaa bundan sonra yatak toplamayı düşünmüyorum yarın da misafirim var kızı görmeye gelecekler ama aramızda kalsın hiç gelsinler istemiyorum çünkü çok yaramaz çocukları var yaaaa((((
bende kendime güzel bi kitap alayım hafta sonu önerebileceğiniz bişeyler varmı kitap okumak çok rahatlatıyo beni
ahamnda bana uygun bi kitapolmamı cicim, yalnız ilk aklıma meltem arıkanın kadın bedenini soyarsa geldi ama hala eşine kızgınsan onu okuman doğru olmaz kadın acayip gaza getiriyor kadınları, benim eşe ihtiyacım yok diye dolaşabilirsin sonra ortalıkta,
bi şöyle kitaplığıma bakıp sana isim vereyim canım, istersen darkın başladığı kitabı göndereyim sana çoooook güzeldir,
bir psikiyatrist gözüyle sana teşhisi koydum ;bugün artık alıştım julicim değişen bişey yok ama insanoğlu işte herşeye alışıyo bende her ortama nekadar çabuk adapte oluyorum alla alla
kelin ilacı olsa sürer kendi başınaşakkıdıcanım benim ahhh ahhh ama senin boynun ağrıyor demi dur geleyim bari[/QUOTE]benimde ama yapacak d.... yok
yardıma gelseneeeeeeeeeeeeeeeeee
Tabii dolar niye dolmasın. Kova mı aktıkça dolacak. Sen sağacaksın yerine 3 saatte tekrar 1 öğün çıkartana kadar dolar. 2 saatte de dolar da hadi senin için rahat olsun 3 saat yap. Akşam eve varacağın saatten 3 saat önce son kez sağ. O saate kadar vakit olursa yeniden sağabilirsin tabii. Ben 12 3 5 yapıyordum calışırken. 7 buçukta da kızımı emziriyorum. Çıkar canım merak etme sütün var senin. Yok be ne skoru yapıcam ben evdeyim bugün söylemesi ayıp :)) Dün bizimkiler skor yapmış. Kız çok uyuyunca 300 cc içmiş 100 cc artırmışlar onu da maden bulmuş gibi buzluğa attım. Ama benim pompa bozuldu ya. Yarım yamalak cekiyor. Pazar onunla idare edip pazartesi servise vericem onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?