2008 Kasım Anneleri

Canım benim içim rahatladı birden böyle seni okuyunca bazen insanın böyle güzel şeyler duymaya ihtiyacı oluyor demek.

ilahi juli sen çok yaşa emi..
sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün arkadaşım..:roflol:

Yok tek beni güldürmesin. Topluca gülelim yoksa birimiz üzgünken pek kıymeti olmuyor be gülmenin
Şeniz

Juli aldım canım,okudum kalemine sağlık.
baya yereldesin sen kız D hatırladınmı eski muabbetleri bilemem :)

Bugün benim doğum günümdü<<<<<<
İyiki doğdum be eeeeeeeeeennnn iyki dodum be eeeeennnnnnn iyki doğdum be en. :) :)

Ay hep aklımdaydı pazartesiden beri dün cart diye unutmuşum ya sürprüz yapacaktım kutlayıp. Canım Cerenin ve eşinle nice mutlu yaşlara. Huzurlu bir ihtiyar olduğun dünleri de görürsün inşallah. Cevriye olma da :))) Bu arada evet hatırlıyorum yerel :)))

biz bugun yine hic uyumadik cünkü kücük bey hasta

sanirim benden ona gecti burnu tikali yavrumun sabaha kadar huysuzlandi.

simdi cizgi film izliyor(minik tilki) bitsin yatiricam.

Geçmiş olsun canım. Demek çizgi film izliyor yerim onun pabucunu ben :))

julı pompanın bozulmasına uzuldum canım ya
bence senın sutune nazar degıyor sureklı bırseyler oluyor (annem gıbı konustum haa)

cılek, azo, lelal, dıloks ve ısmı aklımda kalmayan herkese merhabaaa

Canım pompaya üzülme kellesini keseceğim kocam için üzül. Dün dedi götürme getir bana ben yaparım ben de kandım saf saf getirdim yapamadı. Pazar işe gidicem, servis kapalı. Gene elimde kalacak. Dedim kızı taşırsın arabayla günde 3 sefer iş yerime. Hay Allahım gerçekten çıldırtacak ben, Bakırköylük edecek bu adam bi gün. Demiştin dersiniz. Ahanda buraya yazıyorum :)))

Pijamaspor. Naber :)) Ohhh ben de yayıldım pijamalarımla. Mok götürüyo ev Nuhun gemisi gibi hiç umurum değil.

MMMF Eylül nabersiniz. Sütkardeşim Yasmin sen napıyorsun :)))))

bende kendime güzel bi kitap alayım hafta sonu önerebileceğiniz bişeyler varmı kitap okumak çok rahatlatıyo beni

olmamı cicim, yalnız ilk aklıma meltem arıkanın kadın bedenini soyarsa geldi ama hala eşine kızgınsan onu okuman doğru olmaz kadın acayip gaza getiriyor kadınları, benim eşe ihtiyacım yok diye dolaşabilirsin sonra ortalıkta,

bi şöyle kitaplığıma bakıp sana isim vereyim canım, istersen darkın başladığı kitabı göndereyim sana çoooook güzeldir,

Denizanası Nazlı sizi unutmuşum Şeniz öpüyorum sizi de bugün pek neşeliyim evdeyim ya gidip gidip uyuyan güzelime bakıyorum.

Ya kızlar kızım çığlıklar atarak gülmeye başladı. ıki gündür yapıyor bunu. Sesi bile çatallaştı artık çığlık atmaktan çok güzel bir şeymiş ya. Sizinkiler de yapıyor mu. Hele sesli gülmesi çok tatlı. Yiyesim geliyor onu ya da tekrar içime sokasım :)

denızanası manzaranı tahmın ettıgım kadarıyla bılıyorum
kocıs benı kandırıp evlenmeye razı etmeye calıstıgı donemlerde benı sık sık gotururdu o manzaraya
sımdı mı sımdı nerdeeee sımdı afedersın wc ye gıtmek bıle luks oldu bıze dıyor

julı kesme sen yıne de kocısın kellesını elbet bırgun yıne lazım olur
hıcbır ıse yaramasalar bak evladım bu senın baban dıyebılıyoruz ıste cocuklara ne yaparsın
sen yıne de onu affederken kendını de cok yıpratma

ayırca cok ozendırdınız benı yarın evden pıjamalarımla katılacagım ınsa allah aranıza

ahamnda bana uygun bi kitap
az ortalarda öle dolanıp birilerini germem lazım ben alıp okuyum bari
mmmf kafa sen elleme sana uygun dillmiş
bugün artık alıştım julicim değişen bişey yok ama insanoğlu işte herşeye alışıyo bende her ortama nekadar çabuk adapte oluyorum alla alla
bir psikiyatrist gözüyle sana teşhisi koydum ;
uslu atın tekmiği pek olur durumundasın kaydirigubbakcemile

[
MMMF Eylül nabersiniz. Sütkardeşim Yasmin sen napıyorsun :)))))[/QUOTE]

Göbektaşım valla süt sağdım yeni geldim.Derin derin düşünüyodum.Kaçta tekrar sağsam, akşama dolar mı acaba diye.Şu 6 ay bir geçse.Bu arada gece de uzun uzun emdi.Yatmadan önce de emdi.Bu da iyi bişi.Sende durumlar ne.Skor yaptın mı?

eylülüm banlım bugün dinlen bi ağrı kesici falan al baş ağrısı hayatı zindan eder insana bilirim dinlen bişi yapma canım da evi nası yakıyordun bide onu diyiver bari

Tabii dolar niye dolmasın. Kova mı aktıkça dolacak. Sen sağacaksın yerine 3 saatte tekrar 1 öğün çıkartana kadar dolar. 2 saatte de dolar da hadi senin için rahat olsun 3 saat yap. Akşam eve varacağın saatten 3 saat önce son kez sağ. O saate kadar vakit olursa yeniden sağabilirsin tabii. Ben 12 3 5 yapıyordum calışırken. 7 buçukta da kızımı emziriyorum. Çıkar canım merak etme sütün var senin. Yok be ne skoru yapıcam ben evdeyim bugün söylemesi ayıp :)) Dün bizimkiler skor yapmış. Kız çok uyuyunca 300 cc içmiş 100 cc artırmışlar onu da maden bulmuş gibi buzluğa attım. Ama benim pompa bozuldu ya. Yarım yamalak cekiyor. Pazar onunla idare edip pazartesi servise vericem onu.

mmmf yok anacım sana onu gönderip günahına giremem , alamutu istersen bak vereyim bugün kargoya yada başka kitap bakayım,

zeyna sana olabilir bak, istersen kargoya yetiştireyim,

juli sizi öpüyoruz oğlumla bugün bende ptt+ilke takılıyorum

muhallebi yedi sızdı paşam şimdi,

kailmerocum okulun yerinden eşim hiç hoşnu değil bazen haftasonları falan hadi seni dışarı çıkarayım boğaza falan gideriz diyordu ama ben hergün boğazda olunca aman ben hergün oradayım diye burun kıvırıyorumya gidecek pek biryer kalmıyor

herkeslere günaydııın a.s. sabahtan iki saat dersim vardı girdim çıktım bitti çok şükür şimdilik boş sayılırım birazdan başlarlar benim canavarlarım.

darkcım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere hayatım Şeniz

lavinyacım sizin de 4. ayınınz kutlu olsun inşallah güzel sorunsuz bir ay geçirirsiniz.

muhsin yazıoğulnu bende netten takip ediyorum inşallah bulunur artık,ama pek yaşadıklarını sanmıyorum yaa çok üzüldüm :çok üzgünüm:

kızlar yaa yarın öğleden sonra ve pazar günü için izin almak istiyorum ama alsammı bilmiyorum biliyorsunuz patronumu pek sevmiyorum ve mümkün olduğunca uzak durmak istiyorum ama annemin seçim işleri var,ya ben izin alıcam oğlumla olucam,ya da mecburen oğlumu oradan oraya sürükleyecek :uhm:

juli maşallah banusuya, bir süredir benimkide çığlıklar kahkahalar atıyor, hatta geçenlerde sesi kısıldı çatal çatal çıkıyordu, birkaç gündür çığlıkta yeni bir teknik geliştirdi ne yazıkki onu anlatabilecek sözcük dağarcığına sahip değilim acayip zevk alıyor öyle yaparken

benimde ama yapacak d.... yok
yardıma gelseneeeeeeeeeeeeeeeeee
kelin ilacı olsa sürer kendi başınaşakkıdıcanım benim ahhh ahhh ama senin boynun ağrıyor demi dur geleyim bari[/QUOTE]

yajuli ben 2.5 saatte sağıncas çık gelmişyor 3 ya da 3.5 saat geçmesi lazım ya ancak o zman geliyor

Juli bende eve gidiyorum doğrudan buzdolabına bakıyorum.Eğer artmışsa dünyalar benim oluyor.Senin medela yok muydu?Ben var biliyorum.O da iyi canım ya.Ben medela kullanıyorum.Çok iyi çekiyor.Olmazsa haftalık kirala.Olma mı?:içelim:

denızanası bızımkı de benı sınır edınce hadı gel nostaljı yapalım der barıstırmaya goturur-du genelde
sımdı evde kusup evde barısıyoruz

neyse ben yakısıklı ogluma gıder
gorusuruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…