2008 Kasım Anneleri

Kızlar bişi soracağım.Bebişleriniz tükürüyor mu?Benim ki öğrenmiş onu.Eli yüzü tükürük içinde kalıyor.Gülüyor tükürdükçe.Anlamadım nasıl bir psikolojidir.Önceden mmm yapıyodu.Şimdi böyle.Daha neler görecez bakalım.

nasıl yollayacan yolla valla sevaba girersin

Hımmmm Laviş bilmem ki ben sağım tekniği konusunda bile tek bir doğru olmadığına bunun kişiye özel olduğuna inanıyorum artık. Demek senin yapı öyle. Bir de bende öyle ahım şahım bi süt yok. Ne zaman sağsam aynı çıkıyor. Bir sabah sütü diğerlerina nazaran çok oluyor. Mesela ikinci sütü 3 saat sonra 3. sütü 2 saat sonra sağıyorum ikisinde de çıkan miktar aynı bende.

Denizanası Pijama Terlik üçüncü T ne bulamadım :)) Yoksa o T yi özelleştirdin mi :) Bir de şu çığlıklar şöyle mi : auuvv auuv auvv iki üç saniye arayla :)))

adresini yaz özelden, ama bitince geri isterim en değerli kitaplarımdan biridir çünkü:)

mmmf kargo çıkıyor hadi karar ver

benimkide çığlıklar kahkahalar susmak bilmiyor artık öncedenagın falan derdi şimdi iyeee falan gibi heceler çıkarıyor aynen dediğiniz gibi bağırmaktan sesi kısılıyor, öksürük tutuyor ama yinede vazgeçmiyor kendi seslerini keşfediyorlarmış

ayy sağolun kızlar ,bi kahvaltı yapim dedim evi yakıyodum az kalsın sen ocakta ekmekleri unut güya kızarmış ekmek yicem :)))) melisin kakasıyla uğraş derken 5 dakika içinde tava alev almış o telaşla tavayı camdan atmışım allahtan arka taraf bahçede kimseye gelmedi,birde kocadan grip bulaştı perişanım gözüm açılmıyo

julicim benim kızda ilk kahkaha ile gülmeye başladığında burada paylaşmıştım çok keyifli dimi

Geçmiş olsun ya dikkat et Eylül. Benim de mutfak perdesi ocağa yakın. Çok korkuyorum kociş falan unutur tutuşur diye. Paranoyağım bu konularda biraz. İyi ki dışarı atmışsın nasıl söndürecektin yoksa. Bu arada evet kahkahalar inanılmaz keyifli uyansa da bir sevsem artık. Neyse ben kaçayı m temizlik de kaldı. Biraz onu halledeyim. Öptüm sizi.

son t, tv canım ama televizyon yerine pc ile daha haşır neşirim,

o şekilde olanlarda var ama çok değişik seslerde çıkarıyor eşşek bazen çatallı ses çıkarıyor özellikle

kızlar günaydın...banyoyu ovuyorum ne zamandır..bitmek üzere iken tuniş uyandı..şimdi sallıyorum..herkes iyimi..çokm yoruldum..ütüm başım deterjan ..

pazar gününden itibaren havalar 20 dereceyi bulacakmış..hazırlayın arabalatı kızlarr...gezelim artık ya..kaç zamandır evdeyimmçok sıkıldım artık

selammmmmmmm
bizde doktordan geldik oglum asisini oldu bir yasina kadar daha asi yok oh beeeeeee
yürüteci sordum kesinlikle dedi at cöpe dedi hem gelisim icin hemde cok tehlikeli dedi oyun halisi al onla oynasin dönmeyi sürünmeyi ögrensin dedi kilomuzda 8200 olmus masallak tosunuma dedim ek besin isdemi dedim o zaman bir ay daha bekle dedi 6 aya kadar zorlamak yok dedi isterse ver istemesse verme benimde sütüm yariyo ve yetiyoda simdilik sükür anne sütüyle istedigi kadar kilo alabilir dedi onu zaten sonra döküyomus benim yiyenim cok siskoydu bebekken yerinden kirmasamiyodu simdi nasil zayif bende ek besini zaten cok az veriyodum artik vermiyom zaten o minnacik sise meyveyi üc kerede bitiriyodu

slm kızlar
darkçım doğum günün kutlu olsun cnm
lavişş 4.ayınız hayırlı olsun
çilelçim deniz beye geçmiş olsun
eylül geçmiş olsun cnm
off cnm sıkılıyo bugün nedense piraye uyandı gidiyorumm

eylül tekrar geçmiş olsun büyük tehlike atlatmışsın,

elifsevde maşallah bebişine

zeyna kargo verildi canım yarın adreste olur

yakısıklı oglumu yedım yedım geldım
dun ogluma buradakı bebek gıyım magazasından ıkı takım almıstım
malum sezon ındırımıne gırdıler cok ucuza aldım
bır tane bahrıyelı takım ama yazlık bu kısa kolu falan bole cok sırın
dıgerıde kolları kıvırmalı gomlek ve lıkralı pantolon
gıttım gıydırdım hatta resmını bıle cektım sızın ıcın ama makınenın ara kablosunu almadan geldım ıse
neyse yarına ınsa allah evden yukleme yaparım

ayrıca bısı daha sorucam sızler cocuklar ıcın kumbara yaptınız mı

elıfsevde maasallah senın tosuna merak ettım senın tosun pasayı
hıc resmını yuklemısmıydın bılmıyorum ama son halını merakla beklıyoruz pasanın

eylul bu nezle denen meret adamı nakavt (umarım dogru yazmısımdır) edıyor
dıkkat et canım

ay kızlar kızımın ikinci posta küçülenlerini ayırdım eldivenler minik patikler ayaklı tulumlar filan nasıl küçücükler di,sanki kızım 20 yaşına gelmişte bebeklik eşyalarına bakar gibi duygulandım ,pirayenin bir sözü vardı artık onunda geçmişi var diye çok hoşuma gider bu söz ,artık bizimde küçülenlerimiz var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…