2008 Kasım Anneleri

sanada günaydın toprağım
sağol bugün çok iyiyim Allahım bozmasın kimseninkini bozmasın
çevremizde yaşadığımız sürece böle insanlar olcak
önemli olan bulaşıp çamuru sıçratmamak
boşver baban iyi demiş her şeyin zamanı gelir

günaydın kızlar dün gece kızım nasıl olduysa erken uyudu dün gece bende rahat bi uyku çektim ohhh be bitke gece 3te emmey kalktı kısım 10 dk emip uyudu öok dinamikim anlayacağınız eee sziden ne var ne yok bakimmmm
zeyna ohh uzat bacaklarını yat aşağı boşver işi gücü ben bu sabah yatağımı bşke toplamadım akşam gireceğim içine ohh yok yatak örtüsü kaldır yok battaniye ser ne zor yaaa bundan sonra yatak toplamayı düşünmüyorum yarın da misafirim var kızı görmeye gelecekler ama aramızda kalsın hiç gelsinler istemiyorum çünkü çok yaramaz çocukları var yaaaa((((

günaydın kızlar,

zeyna nasılsın bugün ağrıyormu yine biyerlerin,

mmmf senin moralin nasıl canım

kalimerocum kitabı ancak otobüsle gidiyorsam ve oturabilmişsem otobüste 25 dk. gidiş 25 dk gelişte, çarşamba günü okulda öğle tatilinde, ve akşamları oğlumu ayağımda sallarken okuyabiliyorum, uzun zamandır okuyamadığım için çok hızlı başladım bakalım nasıl gidecek,
babaannesinin ayakta sallamaya alıştırması kitap okumama yaradı,

şu akraba konusunda hepinize allah kolaylık versin, benim burada kimsem yok, eşiminde ailesi dışında kimse yok o bakımdan rahatız allaha şükür

yok canım bugün bi numara yok iskelet sistemimde
iyice çürük bellediniz beni değil mi?
Kızlar bizde bugün sonunda 4 aylık olduk hehehehekaydirigubbakcemile2:teytey::sm_cool:kaydirigubbakcemile5
4. ayınız kutlu olsun canım
ayıp ayıp misafir şşşttt duymasınlar

Lavinyacım hayırlı olsun.Nice 4 aylara 4 yıllara inşallahhh.hihoyyyt
sağol canım teşekkürler
yok canım bugün bi numara yok iskelet sistemimde
iyice çürük bellediniz beni değil mi?

4. ayınız kutlu olsun canım
sağol canım teşekkür ederim
ayıp ayıp misafir şşşttt duymasınlar

ya zeynam ne yapayım canavar gibiler valla offff allahtan pasta işini kaynanam yapacak allaha şükür ben sabah erken kalkıp toparlarım bari evi ama bu sefer tedbirliyim tüm odların kapılarını kilitleyeceğimkötükedihüso

zeyna senın curuk halın buysa saglam halını merak edıyorum
hem sen nıye curuk olasın kı canım bızım topragımız saglamdır
ıkı dekılanlı, bır nazlı koca, ıs, ev, kayınvalıde ve tum sıteye yetecek kadar enerjın var canım senın

denızanası okumak ısteyen fırsatını yaratabılıyor canım
haklısın ama ben o fırsatı yaratamıyorum kendıme

lavıs anlıyorum mısafırlerın cocuklarına sahıp cıkmaması ev sahıbı acısından cok sınır bozucu bır durum
ama bızde kapı kılıtleme kufur etmek gıbı bısey sayılır sonra yanlıs anlamasın mısafırlerın

Canım ya yanlıŞ anlayabılırler belkı ama ne yapyım zaten oturma odasında oturacaĞız ben Önlem olsun dıye kılıtleyeceĞım geÇen geldıklerınde sadece yaĞmurun odasına gırmıŞlerdı oturma odasının karŞısındakı oda aÇık kalır en azından ona mÜdahale edebılırm Ötekıler kılıtlı kalsın ne yapayım ya bunlar Çocuk deĞıl canavar yaaaaa

günaydın kızlar
darkcımdoğum günün kutlu olsun şekercim
eyylülcüm sanada geçmiş olsun canım naptında yakıyodun evi Allah korousun şeker
zeynacım yat dinlen bugün bırak dağınık kalsın ben en son kendimi atom karınca zannettiğimde 6gün ateşli yttım o yüzden artık daha relaxım herşey yerli yerinde olucak diye ben benden gidiyorum relaxda olsam bi yanım rahatsız ama napiimcanımdan kıymetlimi Allahaşkına
muhsin yazıcıoğlu ve beraberindekiler hala bulunamadılar inşallah hayırlı haberler alırız bugün öğleye kadar bulunur dedi tv de az önce

lavinya 4. aynızı kutlarız oğlumla,

eylül geçmiş olsun dikkat et kendine bu kadar yorma

kalimerocum senin durumunda olsaydım bende okuyamazdım, evin işe çok yakın çünkü, ben günde en az 50 dk otobüsteyim, eşimin bıraktığı günler okuyamıyorum mesela, birde okulum dünyanın en güzel manzarasına sahip, öğle tatilinde dışarı çıkıp zaman kaybedeceğime yemeğimi okula söyleyip boğaza karşı hem yemeğimi yiyip hem kitap okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…