- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.701
Kızlar bizde bugün sonunda 4 aylık olduk hehehehekaydirigubbakcemile2:teytey::sm_cool:kaydirigubbakcemile5
yok canım bugün bi numara yok iskelet sistemimdegünaydın kızlar,
zeyna nasılsın bugün ağrıyormu yine biyerlerin,
mmmf senin moralin nasıl canım
kalimerocum kitabı ancak otobüsle gidiyorsam ve oturabilmişsem otobüste 25 dk. gidiş 25 dk gelişte, çarşamba günü okulda öğle tatilinde, ve akşamları oğlumu ayağımda sallarken okuyabiliyorum, uzun zamandır okuyamadığım için çok hızlı başladım bakalım nasıl gidecek,
babaannesinin ayakta sallamaya alıştırması kitap okumama yaradı,
şu akraba konusunda hepinize allah kolaylık versin, benim burada kimsem yok, eşiminde ailesi dışında kimse yok o bakımdan rahatız allaha şükür
4. ayınız kutlu olsun canımKızlar bizde bugün sonunda 4 aylık olduk hehehehekaydirigubbakcemile2:teytey::sm_cool:kaydirigubbakcemile5
ayıp ayıp misafir şşşttt duymasınlargünaydın kızlar dün gece kızım nasıl olduysa erken uyudu dün gece bende rahat bi uyku çektim ohhh be bitke gece 3te emmey kalktı kısım 10 dk emip uyudu öok dinamikim anlayacağınız eee sziden ne var ne yok bakimmmm
zeyna ohh uzat bacaklarını yat aşağı boşver işi gücü ben bu sabah yatağımı bşke toplamadım akşam gireceğim içine ohh yok yatak örtüsü kaldır yok battaniye ser ne zor yaaa bundan sonra yatak toplamayı düşünmüyorum yarın da misafirim var kızı görmeye gelecekler ama aramızda kalsın hiç gelsinler istemiyorum çünkü çok yaramaz çocukları var yaaaa((((
sağol canım teşekkürlerLavinyacım hayırlı olsun.Nice 4 aylara 4 yıllara inşallahhh.hihoyyyt
yok canım bugün bi numara yok iskelet sistemimde
iyice çürük bellediniz beni değil mi?
4. ayınız kutlu olsun canım
sağol canım teşekkür ederim
ayıp ayıp misafir şşşttt duymasınlar
ben demi hihoyyyt:teytey::dance:zeyna senın curuk halın buysa saglam halını merak edıyorum
hem sen nıye curuk olasın kı canım bızım topragımız saglamdır
ıkı dekılanlı, bır nazlı koca, ıs, ev, kayınvalıde ve tum sıteye yetecek kadar enerjın var canım senın
günaydın ,hastayım ,uykusuzum ,az daha evi yakıyodum ,başım çoooook ağrıyo iğrenç bir günden herkese meraba
kım tutar senı yuru be zeynaaaben demi hihoyyyt:teytey::dance:
günaydın ,hastayım ,uykusuzum ,az daha evi yakıyodum ,başım çoooook ağrıyo iğrenç bir günden herkese meraba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?