- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.681
Lelal, Zeyna, Dark, Denizanası ve Lavinya ha bide Kalimerocuk valla artık sizi okumıycam :)))) Çünkü her defasında sizin koşturmacalarınızı okuduğumda gün boyu yaşadığım delidana koşturmacasını tekrar yaşıyorum. Ayyy bayıldım yeter, koşmayalım ya bir nefes alalım ama yooook bize havada karada yatakta rahat yok :) Evdeki kızlar sizi okuyacağım ben artık. Şöyle yavaş yavaş yazın koşturmadan bi zahmet. İşte sabah 11 de kalktım, ayağımı uzatarak kahvaltı ettim komşuya gittim merdivenleri tek tek çıktım eve geldim kızla beraber uyudum falan gibi şeyler okuyım nooolur arkadaşlar :))))
merhaba asorticiğim
kız asortik senin ütü işin hiç bitmiyor senin kocan memur felanmı?ben ütüye el sürmeyeli aylar varda
Bak hele bak Juli karusu öle mi yazmış demek Azocump
hah anlatmayı unuttm bugün nasıl koşturdum bakın
Yooook yokkk anlatmicam iştep
Bugün bi kitaba başladım,çok ilginçmiş başlar başlamaz sürükledi hemen zaten.
Fedailerin Kalesi Alamut(Wladımır Blartol yazarı)
Şimdi geçmişi çok merak ettim ya nolcek ?
Yarın hepsini okurum ben sanırım.
Bugün benim doğum günümdü<<<<<<
İyiki doğdum be eeeeeeeeeennnn iyki dodum be eeeeennnnnnn iyki doğdum be en. :) :)
çok iyi yapmışsın canummm ağzına sağlıkanlatmadan yatamayacağım kızlar..sabah ablamı araken yanlışlıkla dayımın eski nosunu aradım hemen de kapattım..bu numara da beni gündüz 2-3 kere aradı açamadım..dayım ya sonra ararım dedim..sonra gizli nodan ses dinlemeler...neyse akşam yine aradı...bir adam..sordu anlattım sorun yok,dayım kullanmıyormuş başkası çıktı hallettik.tam kapatırıum karısıymış aldı telefonu ömrümde duymadığı küfürler...kapattım lendime gelemedim..
hemen aradım dedim ki siz kim oluyorsunuz da bana küfüür ediyorsunuz bana dediki sen kocamı arıyorsun ..neyse uzadı falan..kısaltıyorum bu arada..ebiştem aradı kadın özür diledi..yanlış lık olmuş falan dedi ama ben yermiyim hemen aldım yarın savcılığa gideceğim dedim..
bir de msj yazmışım canım benim diye..gönder dedim ilet bana mesajı..kendi yazmış göndermiş..dedm ki yarın döküm al bana gönder..yoksa peşinizi bırakmam..yaa ben avukatım hanfendi ..neyse kortu arayamdı da...sinirlendim amaa
neye gülüyorum,bir numara düşüyor ya telefona,kendilerini birşey sanıp peşlerinde birileri var sanıyorlar..okadar komik anlatamam.bana gelen çağrıyı ben niye arayım ki..yanlış ta olabilir..ne denir bu tiplere bir isim bulamadımm
Bak hele bak Juli karusu öle mi yazmış demek Azocump
hah anlatmayı unuttm bugün nasıl koşturdum bakın
Yooook yokkk anlatmicam iştep
Bugün bi kitaba başladım,çok ilginçmiş başlar başlamaz sürükledi hemen zaten.
Fedailerin Kalesi Alamut(Wladımır Blartol yazarı)
Şimdi geçmişi çok merak ettim ya nolcek ?
Yarın hepsini okurum ben sanırım.
Bugün benim doğum günümdü<<<<<<
İyiki doğdum be eeeeeeeeeennnn iyki dodum be eeeeennnnnnn iyki doğdum be en. :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?