2008 Kasım Anneleri

evet canım 10 dk lık randevuların olması benımde canımı cok sıkıyor
ama artık akıllandım call centerdan randevu alırken asımız oldugunu soyluyor ve muayeneyı 20 dklık kapatmasını soyluyorum

canım bende daha önce ihtiyaç sahibi insanlar için buradan bi kaç arkadaştan yardım aldım sağolsunlar bir sürü bebek giysisi yollamışlar hepsini gereken yerlere ulaştırdım.ama kendi kızımın giysilerini ikinciye saklamayı düşünüyorum,sonra zaten gidecek ihtiyacı olanlara,ayrıca içlerinden cici olanları saklıycam ,birde ilkleri,hastane çıkışı ,ilk patiği filan,

lelalcim maşşallah kuzuya sağlığı sıhhati yerinde ..öpüyoruz kızımla Şeniz

tabi mutlaka sor sormadan verme .. bizimki de çok zorda kalmadığın sürece verme o jeli dedi.. yani artık başedememe noktasına geldiğinde kullan demişti.. diş doktorumuzda aynı şekilde yorum yaptı zaten.. her iki bölümden de bilgi alıyorum dişelri konusunda :)) daha biz kullanmadık tabi hani her ihtimale karşı evde bulunsun diye aldım ben yine de ..

selam kızlar bende oığluşumu doyurdum geldim,onlar ananesiyle güne gittiler

leleacim maşallah bebeğine,allah bağışlasın.

sedacım geçmiş olsun oğluşuna,dikkat et canım yaa kısa zamanda geçer inşallah

atatanem valla bende de henüz böle bişey başlamadı ama,soğuk ıslak bişeylerin iyi geldiğini duymuştum bende,onları dene istersen,allah kolaylık versin güzelim

teşekkür ederiz eylül teyzesi..
buarada küçülenleri için bende öle üçe ayrıdım .. bir kısmı olurda ikinci olursa diye bir kısmı da asla veremeyeceklerim kızımın çeyizine ayırdıklarım.. diğerlerini bende bir arkadaşımın arkadaşına göndericem :))

eylül bu arada aklıma ne geldi tez elden saçlarını kızıla boyat :)))))

lelalcim maşallah kuzuna,

seda geçmiş olsun canım

atatanem bizde çok kötü olunca jel sürüyoruz

lelal hangi markayı önerdi yoğurt olarak,

birde medipolde biz doktorun yanında en az yarım saat kalıyoruz, leyla hanımdada öyleydi, oda çok şikayet ederdi ama en az yarım saat ilgilenirdi:)

yaw sadece 1 sattcik carrefoura gittim geldim sayfa almış başını gitmiş.
öle bi gidp geldimki ben bile şaştım bu hızıma beee :1shok:

biz ve arabamız hazır güneşi bakliyoz inş. temiz kadın diloks
eylül tekrar geçmiş olsun büyük tehlike atlatmışsın,

elifsevde maşallah bebişine

zeyna kargo verildi canım yarın adreste olur
çok teşekkür ederim canım benim
bizim var kumbara ama arada soyguna uğramasa bide delikafadulden
ne kadar güzel bir uygulama keşke burdada olsa. ben saklıyorum eşe dosta söledim durumu olmayan birine verecem

danone canım .. danonenin bir yoğurdu varmış anne yoğurdumu bebek yoğurdu mu ne markete gidip bakıcam bende ..daha önce duymamıştım..

daha güzel dimi offfff biliyorum ama şu emzirme beni ikileme soktu kimi bişey olmaz diyor kimi etkiler diyor,bakalım sanırım bi dahaki ay derin araştırma sonucu karar vericem..

selamlar,
lelalcim kontroleriniz güzel çıkmış maşallah prensesine..
atatanem kolay gelsin canım sanada sanırım diş çıkarma süresince ne yaparsan yap çok etkili olmuyormuş yaşayacağız geçireceğiz yani..
hasta olanlara bebişi hasta olanlara geçmiş olsun..
bizimkilerde tükürük çok fazla hemde baloncuk baloncuk...
2 gndür huysuzlar çığlıklar havadan gidiyor yani oldukları yerde duramama gibi çabaları var kıçalrı hophop atıyor dönme alıştırmaları olabilir.. kerem bugün sabah yatakta döndü yüzüstü.. kan beyde gülerdi ama öyle çok sesli gülmezdi dün ilk kahkahamızı attıkve hemen utandık gerisi gelmedi bugün babsıanda öyle tek sefer atıyor kahkaha sonra sesi çıkmadan ağzı açık gülüo sıpam keremse ooo neredeye doğdu doğalı ağzı kapanmıyor gülecem diye son 1 aydır çok sesli gülüyoruz herşeye çığlıklı kahkaha atıyoruz.
kaan bey bugün ayaklarını keşfetti...
buarada kızlar benim oğlanlar ishal olmuş yani günde birtkez kaka yaparlarken 2 gündür 2 ker kerm bey 3 kere yaptı dün..bugün ikiside daha tek seferleri...açık sarı renkte neden olmuş olabilir acaba..
bende bugün birtek ev süpürüldü toz alındı mutfak toplanacak..
bizde bu ay araba alacağız bebelere sonraki ayda kendimize inşallah..
havalarda ısınmaya başladı gezecez bol bol...ev hapsim bitecek yani..

birde medipolde biz doktorun yanında en az yarım saat kalıyoruz, leyla hanımdada öyleydi, oda çok şikayet ederdi ama en az yarım saat ilgilenirdi:)

elbette doktor surenız doldu hadı bıttı demıyor muayene esnasında
sure gecmıs olsa bıle ılgılenıyor ama ben dısarıda ınsanların bekledıgı dusuncesı ıle huzursuz oluyorum
20 dk dıye ayırtmıs olsam bıle yarım saat kalıyoruz hatta doktor alıp kucagına cocugu sevıyor bıle ama her hastada bu kadar sarkma olursa bekleme suresı cok uzar dıye dsunuyorum hep

ya kızlar bakıyorum hepiniz başlamışınız ufaktan yiyecek meyvesuyu falan vermeye.ben sadece bazen kendi yediklerimden minicik tattırıyorum peynir yoğurt reçel yumurta sarısı falan ama çok az o da tadını bilsin diye.doktor 6.aydan önce kesinlikle ek besin yok dedi.yanlış mı yapıyorum ya aklıma takılmıyor da değil.benim oğluş ben bişeyler yerken hep banada er diye çırpınıyo resmen zaten.napayım yaa bi akıl verin.

buarada walla diş çıkartma çok zor işmiş allah sabır versin beim oğlan çığlık atıp heryeri ısırmaya çalıştıkça içim acıyo yazık bebişime resmen eziyet çekiyolar yaa

zeyna bızde kumbara uygulaması yapıyoruz gozum gıbı koruyorum yavrumun kumbarasını
ara sıra bosaltıp butunletıyorum ve takılarının arasına eklıyorum ama maasallah bayagı bır bırıktı
ben sskdan aldıgım rapor parasını oglum adına ayırmıstım sımdı hepsını bırlesıtırıp hesap actımak ıstıyorum buyudukce de para bırıktırme alıskanlıgı kazansın ıstıyorum

tabi canım kimse süreniz doldu hadi çıkın demiyor ama ben hep şunu düşünüyorum.. topu topu ben 2 kere medipole gittim çocuk için her zaman vaktinden 10 dk önce orada olurum her muayene için artı birde mutlaka yarım saat sarkma oldu oldu mu 40 dk .. yani boşuna 40 dk resmen o kalabalıkta bekliyorsun zaten hastanemalum yanında aksıran tıksıran hasta bir sürü çocuk .. istesende istemesende direkt hastalık kapmak için devatiye var ortada ..
düzelecek düzelecek sağlık sektörü inşallah .. benim hala umudum var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…