- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.781
valla bizde özel sigorta var ama aralarında 5 tl fark ediyor.. ben medipole 15 veriyordum buraya da 20 veriyorum.. burada herşey çok daha düzenli .. medipolde o küçük koridorda sıkışık sıkışık beklemek beni çok kasmıştı açıkcası bana biraz çocuk bölümü devlet hastanesini andırmıştı hatta bugün kudret beyle onu da konuştuk.. kudret beyde anladığım kadarıyla yönetimdeki baskıdan dolayı ayrılmış her 10 dk ya bir hasta şeklinde randevu veriliyormuş bu ne bize ne de hastaya fayda sağlıyor diyordu. ama diyorki orası ilk göz ağrımız oranın yeri bizde apayrı düzelme olacakmış orada ama ne zaman???
tsk ederız teyzesı
eylulcum kuculen esyaları ne yapıyorsun?
bızım hastaneye ıhtıyac sahıblerı ıcın afıs asılmıs
kullanılabılır durumdakı bebek esyalarını doktorunuza teslım edıyorsunuz oradan ıhtyac sahıblerıne ulastırılıyor
lelalcim sağol önerin için canım mutlaka deniycem.o dişetlerine sürülen jelden bi arkadaşım bahsetti ama druna sorayım bi iyi geliyomuş.soğutulan diş kaşıyıcımız var ama oğluşumun ağzına biraz büyük geliyo bide hepsini bir sokmaya çalışıyo ondan öğürmeye başlıyo sonra çok komik oluyo:)))bi drla da konuşayım bakayım ne diyecek?
biz ve arabamız hazır güneşi bakliyoz inş. temiz kadın dilokskızlar günaydın...banyoyu ovuyorum ne zamandır..bitmek üzere iken tuniş uyandı..şimdi sallıyorum..herkes iyimi..çokm yoruldum..ütüm başım deterjan ..
pazar gününden itibaren havalar 20 dereceyi bulacakmış..hazırlayın arabalatı kızlarr...gezelim artık ya..kaç zamandır evdeyimmçok sıkıldım artık
çok teşekkür ederim canım benimeylül tekrar geçmiş olsun büyük tehlike atlatmışsın,
elifsevde maşallah bebişine
zeyna kargo verildi canım yarın adreste olur
bizim var kumbara ama arada soyguna uğramasa bide delikafaduldenyakısıklı oglumu yedım yedım geldım
dun ogluma buradakı bebek gıyım magazasından ıkı takım almıstım
malum sezon ındırımıne gırdıler cok ucuza aldım
bır tane bahrıyelı takım ama yazlık bu kısa kolu falan bole cok sırın
dıgerıde kolları kıvırmalı gomlek ve lıkralı pantolon
gıttım gıydırdım hatta resmını bıle cektım sızın ıcın ama makınenın ara kablosunu almadan geldım ıse
neyse yarına ınsa allah evden yukleme yaparım
ayrıca bısı daha sorucam sızler cocuklar ıcın kumbara yaptınız mı
ne kadar güzel bir uygulama keşke burdada olsa. ben saklıyorum eşe dosta söledim durumu olmayan birine verecemtsk ederız teyzesı
eylulcum kuculen esyaları ne yapıyorsun?
bızım hastaneye ıhtıyac sahıblerı ıcın afıs asılmıs
kullanılabılır durumdakı bebek esyalarını doktorunuza teslım edıyorsunuz oradan ıhtyac sahıblerıne ulastırılıyor
daha güzel dimi offfff biliyorum ama şu emzirme beni ikileme soktu kimi bişey olmaz diyor kimi etkiler diyor,bakalım sanırım bi dahaki ay derin araştırma sonucu karar vericem..teşekkür ederiz eylül teyzesi..
buarada küçülenleri için bende öle üçe ayrıdım .. bir kısmı olurda ikinci olursa diye bir kısmı da asla veremeyeceklerim kızımın çeyizine ayırdıklarım.. diğerlerini bende bir arkadaşımın arkadaşına göndericem :))
eylül bu arada aklıma ne geldi tez elden saçlarını kızıla boyat :)))))
lelalcim maşallah oğluşuna
elifcim sanada geçmiş olsun şimdi daha iyidir eminim mustafa paşa
birde medipolde biz doktorun yanında en az yarım saat kalıyoruz, leyla hanımdada öyleydi, oda çok şikayet ederdi ama en az yarım saat ilgilenirdi:)
elbette doktor surenız doldu hadı bıttı demıyor muayene esnasında
sure gecmıs olsa bıle ılgılenıyor ama ben dısarıda ınsanların bekledıgı dusuncesı ıle huzursuz oluyorum
20 dk dıye ayırtmıs olsam bıle yarım saat kalıyoruz hatta doktor alıp kucagına cocugu sevıyor bıle ama her hastada bu kadar sarkma olursa bekleme suresı cok uzar dıye dsunuyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?