2008 Kasım Anneleri

aman ne bilim eylül yaaaa o zaman kontrol etmek daha kolaydi sanki.

simdi kipir kipir eli ayagi hic durmuyor,eller sürekli agizda ve dolayisiyla buz gibi kaliyorlar.

öldüm bittim yorgunluktan beee
1 haftada 2 kişi pardon 2.5 kişi bu evi nası kirletir. güya gün boyuda evde yokuz. ben almadım gitti valla
evi temizledim oğluşumu yıkadım doyurdum uyuttum kendim duş aldım atıştırıyorum valla açlıktan bile ölmüşüm haberim yok.
mmmf kafa makinan hayırlı olsun. mutlu olmana böle cıvıl cıvıl olmana çok sevindim arkadaşım.aralardaki havalarda güzel makina almaya gidiliyo aman aman Allahım bozmasın

bugün hava güzel olunca anlaşılan herkes kendini dışarı atmış biz maalesef evdeyiz bugün ( kocişin işleri uzamış akşama geç gelecekmiş ,malum arabada hala serviste bizde anne kız evdeyiz mecburen .. artık yarın kızımla beraber oy kullanmaya çıkarız napalım :))

bende burdayım ,çıkmadım dışarı ,malum hastayım zaten bide kızı hasta etmeyelim ,hava güzel ama rüzgar var burda;
kızım emzik aldı çok mutlu oldum ,doğduğu günden beri bi çok kez denemede bulunmuştum fakat bir türlü almamıştı ,sadece uyurken emmesini istiyordum normal zamanda değil.ve şimdi tam istediğim gibi uyurken alıyor sadece normalde fırlatıp atıyor ,uyuması sakinleşti emzikten sonra eeee eeee eeee diye diye uyurdu bide ninni isterdi şimdi emziği verdimmi dalıyor ..bu da işime geliyor tabi..

herkese merhaba güzeller nasılsınız bakiim hıı dün yoktum farkeden olmuştur sanırsam
anneme gittim kuzenim karısından boşanmaya karar vermişler sanırım çok canım sıkıldı yaa:a015:
2 tane çocukları var biri ilk okula gidio biri 5 yaşında kadın gitmiş evden kuzenim umredeyken
kayseriye anasının yanına gitmiş 8 senelik evlilerdi artık sevmiorum demiş kuzenim gitmiş getirmeye
o da demiş ki oğlunu göstererek sen şu çocuğa acı bari kaç gündür okula gitmiyor demiş o da demiş ki iyi al götür o zaman okulundan kalmasın demiş eşyalarını hazırlamış çocuğun onu ankaraya göndermiş
çocuk çok ağlamış yavrum yaa çok üzüldüm valla dün onunla uğraştık biraz allah kimsenin yuvasını bozmasın yaa:Saruboceq:
kuzenim diyor ki kızı için onu istesem onuda gönderecekti dioo bu çocuk ne yapar annesizi dioo
amaaan işte böyle çok moralim bozuktu dün
şimdide kocişi bekliom dışarı çıkıcaz birazsengözlerimebaksanab
zeynamm çok güzel çıkmışsınız fıstığım yaa maşallah allah mutluluğunuzu bozmaz inşallah
bu arada gömleğini nerden aldınn kııı çok beğendim valla
geçmişi yarım yamalak okudum sedacım geçmiş olsun fıstığımŞeniz
bu arada muhsin yazıcıoğlu na çok üzüldüm allah rahmet eylesin hep bir umut die bekledim ama olmadı
bu sefer başaramadı çok üzgünümmsenağlama
sanki herşey üstüste geldi gibi bunaldım artık yaakafamçokkarıştı

slm asortikçim teşekkür ederim dileğin için hava çok güzel ama biraz esinti var oğluşumda nane limonlu kociş evde ama çıkmak istemedişk dışarı daha fazla hasta olmasın die ama yarında seçim var mecburen çıkıcaz ardayla dışarı birde 20 derece olacakmış zaten havalar inşallah kötü olmaz asortikçim kadın biraz düşüncesizmiş valla tamam kocişini artık sevmiyosun ama çocuklar insan çocuklarını bırakmaya nasıl kıyar dimi allah akıl fikir versin dielim
buarada zeynacım harbiden ben gece gece burger siparişi vermeye devam edersem halim duman -tatlicadiarzu-
bugünde abimleri çağırdım kociş konuşmuş abimle abimde bişey yapmasın sakın biz gelirken pizza ısmarlıcaz demiş
ayyyyy en önemli hadiseyi geçiodum az kalsın bu sabah şiddetli baş dönmesi ve bulantısı yaşadım aman allahım inşallah bi cacık yoktur 4 nisanda açığa kavuşacak dua edinde bişey olmasın yaaa hazır değilim valla

hoşgeldin asorticim Allah kuzenine yardım etsin karısınada akıl fikir versin

bu işler zor kötü acı işler bilirim senağlama

canım akşam çilek kafada sormuş gömleğimi adil ışıktan aldım ama o gri streç kotu ve yeleğiyle takım asıl bütün görmeniz lazım süper bişi eee bana da yakışır -tatlicadiarzu-

selam şekerler
görüşmeyeli nasılsınız bakalım dün akşam eltimlere davetliydik gece geç olunca orda kaldık katılamadım sizlere ya ben bayağı alışmışım size yaaaa giremeyince kkya boşlukta gibi oluyo insan bugünde misafirim vardı sabah geldim evi bi kat topladım kayınvalidem sağolsun yapmış börek kek kısır felan henüz gittiler daha allahtan çocukları yoktu getirmemişlerdi kızıma çok güzel ciciler geldi benden bu kadar kızımda uyuyor şimdi kalabalık yordu kuzumu
yine çenelr çalışmıştır kesin ben bi geçmişe bakayım baklaım kaç saate bitecekD:)))

selam kızlar umarım herkes iyidir
4-5 kez bebeğime 2-3 kaşık elma suyu verdim hiç sevmiyor yüzünü ekşitiyor atıyor.Dünde ilk kez havuç suyu verdim 3 kaşık filan kakasında havuç suyu vardı acaba ek gıdaya hazır değilmi sizinkilerde oldumu böyle birşey ya

hoşgeldin dünürcüm değişiklik olmuştur sana gelinmizin cicilerini güle güle kullansın yağmur cemrenin yeni fotoları yok mu koysana değişmiştir ben facebook'a koydum yenileri eğer sende de varsa face ordan bakabilirsin şekerim

seyracım ben daha mamaya geçmedim emzirdiğim için 6.ayda geçicem ama yediği kakasına geçer die duymuştum telaşlanma malum alışma süreçleri var az sabrediver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…