- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.981
CANIM SÜPERSİN VALLLA ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN CANIM BENİMözel olan her neyse bende istiyom bana neee
ben kimin kızından aşağıyayım
ayrıca akşam kocişle konuşup şu face işini halletcem böle çok kötü hissediyorum kendimi
gerçekten izin vermezsede başkası olmak istemiyorum ne ya çok şaçma
bu da akşamki biz
YA ASLINDA VAR DA BENİM EKLEMEY VAKTİM YOK BU ARADA FACENİ ÖZELİME YOLLA JULİYLE EYLÜLÜN SAYFASINDA VAR BİRİ AMA SEN MİSİN TAM BİLEMEDİM BEKLİYORUM ÖZELDEN HAYATIMhoşgeldin dünürcüm değişiklik olmuştur sana gelinmizin cicilerini güle güle kullansın yağmur cemrenin yeni fotoları yok mu koysana değişmiştir ben facebook'a koydum yenileri eğer sende de varsa face ordan bakabilirsin şekerim
YOK GÜZELİM HENÜZ BAŞLATMADI AMA ARADA BİR TATTIR DEDİ MESELA 1 ÇAY KAŞIĞI YOĞURT ELMA SUYU HAVUÇ SUYULavinyacım ek gıdaya başlattımı doktorun
ben bugün oğluma biraz havuç ve portakal suyu karışımı verdim bayıldı, çok güzel içti, ayrıca mama yemeden bir süre önce vermiştim portakal bağırsaklarınıda çalıştırdı ve güzelce kakasını yaptı
havuç suyunun tadı tek başına gerçekten kötü vermek istediğiniz zaman biraz limon yada portakal suyu ile karıştırıp vermeyi deneyin
lavinya sana özelden msj atmıştım okudunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?