2008 Kasım Anneleri

Kızlar kızımın burnu ıkalı sanırım nefes alırken hırıltı oluyo siz bi spreyden bahsediyordunuz söleyinde aldırayım kocişe yavrum zorlanıyor

ben bugün oğluma biraz havuç ve portakal suyu karışımı verdim bayıldı, çok güzel içti, ayrıca mama yemeden bir süre önce vermiştim portakal bağırsaklarınıda çalıştırdı ve güzelce kakasını yaptı

havuç suyunun tadı tek başına gerçekten kötü vermek istediğiniz zaman biraz limon yada portakal suyu ile karıştırıp vermeyi deneyin

CANIM SÜPERSİN VALLLA ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN CANIM BENİM

YA ASLINDA VAR DA BENİM EKLEMEY VAKTİM YOK BU ARADA FACENİ ÖZELİME YOLLA JULİYLE EYLÜLÜN SAYFASINDA VAR BİRİ AMA SEN MİSİN TAM BİLEMEDİM BEKLİYORUM ÖZELDEN HAYATIM
Lavinyacım ek gıdaya başlattımı doktorun
YOK GÜZELİM HENÜZ BAŞLATMADI AMA ARADA BİR TATTIR DEDİ MESELA 1 ÇAY KAŞIĞI YOĞURT ELMA SUYU HAVUÇ SUYU
HA BU ARADA AĞZINI EKŞİTMESİ NORMAL CANIM ÇÜNKÜ ANNE SÜTÜNDEN BALKA BİRŞEYİN TADINI BİLMİYORLAR BENDEE 3-5 GÜN ÖNCE VERMİŞTİM YÜZÜNÜN İFADESİ ÇOK FARKLIYDI CANIM KAKASINDA HAVUÇ SUYUNUN ÇIKMASI NORMAL BENCE SIKINTI YAPMA

DENİZANASI CANIM PORTAKAL VE MANDALİNA ASİTLİ OLDUĞU İÇİN 6.AYINDAN ÖNCE VERİLMEMESİ GEREKİYORMUŞ GAZ YAPABİLİR GÜZELİM BENCE 6.AYINA KADAR BEKLE

bu arada aklımda kalanlar dilokscum inşallah en yakın zamanda tuna düzelir canım
asortie kuzenine çok üzüldüm olan o çocuklara olacak bunları yaşadığım için çok ii biliyorumsenağlama
mmf kafa çamaşır makineniz hayırlı olsun keyfinin yerinde olmasına sevindim canım

kislarrrr biz dayanamadik ve oglusumla avm ye gittikkk..kuzuma cok güzel yeni ciciler aldim

böcügümde üzmedi beni sakince durdu arabada.

ufff cok aciktim ne yesemki ben yaa?

Turşu Juli'den selam. Güya izinliyim ama gene gittim röp vardı 3 saatte yaptım geldim. Gitmeden evin yemeği, işi. Eve geldim baba kız dağıtmışlar. Tabii kızımın suçu ne baba aştını üstünü getirmiş. Kociş yarın sandık başkanı onun siniri. Ben yarın çalışıyorum oy ver işe yetiş, bakıcıyı ayarla falan ay çok karışık işler ya. Hepiniz iyi misiniz? Tuna'ya ne olmuş, geçmişe bakıcam biraz.

Nasıl film seyreedesim var ama ne gücüm var ne de vaktim.

hoşgeldin julicim
kız kimlerle ropörtaj yaptın de bakimmmmm
tunamızın da bişeyi yok sağlık oalark da biraz mızımızlık yapıyor hala gaz problemi var canım herhalde

Kız diyemem görürsünüz :)) Gemi falan gibi bi deniz taşıdından soyadı var ya. Anlasanız da yazmayın haaa :))

Çilek peynirli omlet ye canım yalnızsan ya da kaldır totoyu git bi yemek yap :)

seyra gecenlerde ben de aynı riski yaşadım. çok kötüydü. ama sunu biliyorum. bazen dikkat etmek önlem almak falanda işe yaramayabiliyor. ki zaten bu kadar erken 2. bir bebeği cok fazla anne istemez.
diyeceğim. dikkat etmek lazım elbet ama. bazen o da işe yaramıyor.sositososito

iyi akşamlar kızlar
az önce duru hanım ilk mamasını bayıla bayıla yedi..resmen onun hızına ben yetişemedim kaşığı çıkartmamla geri koymem bir oluyor ve nasıl yalanıyor arada da kaşığı kendi tutup ağzına götürüyor .. ağzı burnu her yeri mama oldu ama çoook şekerdi ..
julicim izin günüde hiç ama hiç çekilmemiştir röp.işi
asorticim allah sabır versin kuzenine boşanma çok zor bir süreç olan herzaman çocuklara oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…