2008 Kasım Anneleri

kayık, motor, taka, vapur, yat, şilep, feribot, sandal

bulamadım dermişimm

puhahahah sağol canım anladım bende düşünmüp duruyom ne acaba diye ay çetrefillişeylere hiçkafam çalışmıyo bu ara
aldık makineyi inşallah memnun kalırım vallah
şimdi kavak yellerini seyredcem bakiim dedim kim var kim yok
kadıköye gittik makineyialdıktan sonra çocuklarıda sattık bi aşağı bi yukarı ama çabuk yoruldum kalabalık falan olunca da başımağrıdı ama genelde güzeldi 2 sene oldu herhlade ben kadıköye gitmeyeli

selam kızlar...nihayet girebildim...ara ara okumaya çalıştım ama yazamadım...ama hatırlayamıyorum...çok yorgunum misafir vardı bugün...tuniş iyiydi şükür..çok yedim çok...hele o şekerpareler...allahım geldi kilolar yine..neyse..kavak yellerini bekliyorummçok güzel bir yerde kalmıştı..şimdilik öptümm

mmmf bacı seni görüyorum ...nasılsın cnm daha iyisin yaa..

mmmfcim hayırlı olsun makinen
,benimde buzdolabı bozuldu cuma günü
buzlukta ne varsa eridi
4 poşet süt vardı
onlarda erir gibi olmuşlar hemen içiridm kıza

diloks afiyet şeker bal olsun ..löp löp et olsun pıt pıt yağ olsun kaydirigubbakcemile3
mmfcim hayırlı olsun makineniz rahat rahat kullan ..

istediğin turolsun güzelim yolla koca koca battaniyeleri yıkıyım :)))
çok çok mükemmel bi fiyata aldık makineyi inşallah memnun kalırım
durumlar iyi kızlar çok şükür Allah kimsenin huzurunu bozmasın inşallah

diloks afiyet şeker bal olsun ..löp löp et olsun pıt pıt yağ olsun kaydirigubbakcemile3
mmfcim hayırlı olsun makineniz rahat rahat kullan ..

nee duymamış olayım ..olmasın olmasın....:))

afiyet olsun şekerim
sağol canım

kavak yellerini izleyenlere soruyorum..efe o kızı öptü mü yaa.kaçırmışım orayııı...

aaa efeyle anlaşmış aslı kızın yaklaşmasına izin vericen öpmesine vermiicen demiş kızda gidip yurtta ballandıra ballandıra anlatınca ortalık karıştı
mineye üzüldüm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…