2008 Kasım Anneleri

çilekçim ne savaşı ben ya ben anlamadım???

zeyna cıvıltını hiç bir şey kesmesinn..görmemezliğe gel cnm)))

denizcim günaydınn...

burada da hava güzelama sanki dün daha güneşliydi.açmasını bekliyorum...yenilmişiz akşam üzüldüm...

şimdi bulaşıkları halletmeye gidiyorum..görüşürüzz

güneşli bir ankara sabahından herkese merhaba
oyumuzu kullandık geldik oğluşumla sağolsunlaar hemen sıra verdiler kimsecikler yok sonra görüşürrüz

Esas sen onun civiltisini kes zeyna papuc birakma:)

dilokscum cok gereksiz bir oyun kulübüne üye benim esim.

dagda yalanci silahlarla savas yapiyorlar grup olarak,ama biraz tehlikeli bir oyun.

cünkü kullandiklari silahlar sacma atiyor,her oynayip geldiginde vücudunda kizariklik

oluyor bende sevmiyorum o yüzden.bosyere canini yakiyorsun diye.

Denizanasi günaydin sanada canim.

ecemim oy isinide bitirmisin hadi hayirli olsun oyun..

burdada hava cok güzel Denizcik uyansinda ciakriyim hava aldirmaya.

ne cıvıltısı ne pabucu ben çilekçim yoruldum artık
ne hali varsa görsün
bıktım düzletmekten çabalamaktan

oğlum nezle oldu dün kendim yıkadım sanırım üşütttüm beceremedim tek başıma
nası hapşırıyo burnu akıyo canım ya kıyamam ona
çıktım nöbetçi eczane buldum taaa bi dağın başında sonra oyumu kullanıp geldim
başbaşa bıraktım onları kafamı dinlemek istiyorum kafamı

selamlar,
bende ortalığı toplayım oğlanları uyutum derken, kahvaltımı geçte olsa yaptım geldim şimdi çay keyfi yapıyorum..
hava güzele benziyor ama ben yine dışarı çıkamayacağım eşim sandık başında görevli yalnız olduğum için iki bebekle çıkamadım bende.. muhtemelen akşamada daha doğrusu geceyi bulur gelmesi anlayacağız bizim için sıradan bir gün olacak yine...
mmfcim almışın makinanı güle güle kullan canım..
güne güzel başlayanlara ise devamını diliyorum ben buralardayım bugünde..

bazen gerekiyor yalniz kalmak en iyisini yapmisin..

nezlede cok kotu olurya insl.hafif atlatir efecik.

sende sIkma canini daha fazla bosverrr yaaaa

Julİ m İle mİ baŞlıyor İsmİ

Tam üstüne bastın çek elini ayağını :)

Afiyet olsun Lelal. Ya gerçekten çok hevesleniyorum sizin şu mama işlerinize. Benim hortumcu sevecek mi acaba çok merak ediyorum. Ben de d-vitini kaşıkla veriyorum ama kızda bu yüzden kaşık fobisi olacak valla :)

Bak bence seninki yola geldi. 2 yıldır götürmediği kadıköye götürüyorsa değişiklik var demektir. Eferin kendisine

mmmfcim hayırlı olsun makinen
,benimde buzdolabı bozuldu cuma günü
buzlukta ne varsa eridi
4 poşet süt vardı
onlarda erir gibi olmuşlar hemen içiridm kıza

Ammaaaan Elif, hiç aklıma gelmemişti. sahi bir elektrik falan kesilse ben yanarım ya. Jeneratör mü alsam ne yapsam CADIARZU

sağol çilekcim fıstığım
yaa aldığımız yerde sawororski taşlı buzdolabı vardı dünyaca ünlü bayıldım bittimmm 6.500ytldelikafadulden

Yakıııışıııır. Ben de buzdolabı alacaktım. Ariston'un gardırop tipi 1 buçuk milyarmış bana çok uygun gibi geldi. Baktın mı canım dolap fiyatlarına da. makinen hayırlı olsun bu arada.

valla köyün birinde oturuyom daha yeni ilçe oldu kocaeliye dağlık ormanlık bi yer valla havası manzarası süper
o kadar bayılıyomki buraya yeni evimizde 200 mt öteye yapılıyo

Ben de bir ara Değirmendere'de oturdum. Oranın havası bile ne güzel gelirdi. Çıkıp yürüyüş yapıp sonra sahilde kahvaltı etmek falan. Ama yarasa yoktu Zeyno :))) Eviniz de hayırlı olsun. ınşallah sağlıkla oturursunuz içinde.

bizde değirmenderede 18 yıl oturduk çok seviyordum sahilde az yürümedik ....çok güzeldi

puff çok sıkıldım artık yaaa hava çok güzel ama ben yalnızım herşey üstüme binmiş gibi
herşey benim omuzlarımda sanki şu adama gıcık olmaya başladımm artıkk yaa
sinirlerim bozuk zaten oy kullandık geldik kociş yine çalışmaya gitti bugün napsam şu kocaaaa evde

slm kızlar bizde kocişle abimler burdayken oy kullanmaya gittik ardaya baktılar biraz öncede onlar gitti gelicekler yine yaa bende grip oldum yaa boğazım gıdıklanıyo yaa napıcam ilaç kullanabiliyormuyuz bu durumda doktor bana sadece minoset ve pastil kullanabilirsin demişti neyapsam yaa ne gıcık bir durum halbuki hava negüzel dışarı çıkartırım die heves ediodum ardayı ama oda hasta garibim yawww pofff

ben hala bakması için kimselere bırakamadığımdan,okyanusla gittik oy kullanmaya.ordakilere maskot oldu tabi hemen.bu da mı oy kullancak diye.tabi dedim,şimdiden yıkıyoruz çocuğun beynini vatana millete hayırlı evlat olsun oyunu kullansın diye dedim :))) herkesin oyları vatana millete hayırlı olsun arkadaşlar,milletimiz için en iyisi hangidiyse o olsun inşallah

kizlar hasta oldumu neden cikarmiyonuz disariya ates yoksa bence cikabilir hatta temiz hava dahada iyi gelir aynisini doktorumda demisti cikariyimmi disariya dedim mecbur cikarcan dedi

helllooossss kızlarr :))
sabah kalktık önce kızımla bir yatak sevişgenliği yaşadıktan sonra kahvaltımızı yaptıkk .. biras ortalığı toparladıktan sonra bugün cimcimeye kabak püresi verdim.. başta biraz reddeder gibi oldu ama yemeğe devam etti.. çok komik ama yemesi bir ritim tutturuyoruz eğerki ritim bozulursa basıyor yaygarayı.. sonra cimcimeyi hazırladım ve hep beraber oy kullanmaya oradan da caddeye geçtik. hava güzel olunca tüm aileler almış çocuklarını caddeye çıkmış ana baba yeriydi resmen cadde oturacak boş ne cafe ne de rest. bulabildik pes dedim valla .. en son bir yerde bişeyler yedik dönüşte alışverişimizi yaptık şimdi evdeyiz .. cicmime uyuyor bizde birer çay içelim kocişle ..

helpp helpp
oğlum nezle-grip karışımı biş oldu
peditus başladım hemen bunun dışında ne yapabilirim?
hep ağlıyo uyumuyo yemiyo napcaz biz senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…