E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.041
Julİ m İle mİ baŞlıyor İsmİ
iyi akşamlar kızlar
az önce duru hanım ilk mamasını bayıla bayıla yedi..resmen onun hızına ben yetişemedim kaşığı çıkartmamla geri koymem bir oluyor ve nasıl yalanıyor arada da kaşığı kendi tutup ağzına götürüyor .. ağzı burnu her yeri mama oldu ama çoook şekerdi ..
julicim izin günüde hiç ama hiç çekilmemiştir röp.işi
asorticim allah sabır versin kuzenine boşanma çok zor bir süreç olan herzaman çocuklara oluyor
puhahahah sağol canım anladım bende düşünmüp duruyom ne acaba diye ay çetrefillişeylere hiçkafam çalışmıyo bu ara
aldık makineyi inşallah memnun kalırım vallah
şimdi kavak yellerini seyredcem bakiim dedim kim var kim yok
kadıköye gittik makineyialdıktan sonra çocuklarıda sattık bi aşağı bi yukarı ama çabuk yoruldum kalabalık falan olunca da başımağrıdı ama genelde güzeldi 2 sene oldu herhlade ben kadıköye gitmeyeli
mmmfcim hayırlı olsun makinen
,benimde buzdolabı bozuldu cuma günü
buzlukta ne varsa eridi
4 poşet süt vardı
onlarda erir gibi olmuşlar hemen içiridm kıza
sağol çilekcim fıstığım
yaa aldığımız yerde sawororski taşlı buzdolabı vardı dünyaca ünlü bayıldım bittimmm 6.500ytldelikafadulden
dilokscum cok gereksiz bir oyun kulübüne üye benim esim.
dagda yalanci silahlarla savas yapiyorlar grup olarak,ama biraz tehlikeli bir oyun.
cünkü kullandiklari silahlar sacma atiyor,her oynayip geldiginde vücudunda kizariklik
oluyor bende sevmiyorum o yüzden.bosyere canini yakiyorsun diye.
QUOTE]
Ay adam oynasın be gece kulübüne gitmiyor ya dağda bayırda oynuyor bırak boşver :)) Siz orada oy kullanamıyor musunuz çilek kafas ne yazık ya.
ne cıvıltısı ne pabucu ben çilekçim yoruldum artık
ne hali varsa görsün
bıktım düzletmekten çabalamaktan
oğlum nezle oldudün kendim yıkadım sanırım üşütttüm beceremedim tek başıma
nası hapşırıyo burnu akıyo canım ya kıyamam ona
çıktım nöbetçi eczane buldum taaa bi dağın başında sonra oyumu kullanıp geldim
başbaşa bıraktım onları kafamı dinlemek istiyorum kafamı
Allahaşkına Zeyno ya nerde oturuyosun sen. Yılan börtü böcek, yarasa dağ falan.
sabahtan beri gene koşturuyorum. Saatimi de 2 kere ileri almışız. 8 de kalktım 9 diye. 10 da bakıcı bekliyorum ee tabi gelmedi. Telefon açtım nerdesiniz diye. kadın diyor saat 9 hayır diyorum 10 :)) Neyse geldi de ben de oy kullandım tekrar gittim kızımı emzirdim, kahvaltı yaptık b teyzemizle sonra çıktım işe geldim. Kocişi sabah 5 te bir gördüm bir daha ertesi sabah 5 e kadar göremem heralde( Oy kullandığım yer de o kadar uzaktıki, kesin kullanmıyım diye öyle uzağa çıktı gene gittim attım valla. Sabah benimle lokumum da uyandı aman Allahım bir oynadık sormayın. cee lere bile gülüyor artık tam şebek oldu. Bugün onunla çok vakit geçirdiğim için kendimi ne kadar şanslı hissediyorum. Biz gezemiyoruz kızımla siz tadını çıkarın bu güzel havanın kızlar. Gene de esiyor dışarısı haberiniz olsun. Pek gölgede kalmayın bebelerle. Büyük insanlar bile bu havalarda hasta oluyorlar biliyorsunuz. Öptüm sizi, hepinize iyi pazarlar.
Ben de bir ara Değirmendere'de oturdum. Oranın havası bile ne güzel gelirdi. Çıkıp yürüyüş yapıp sonra sahilde kahvaltı etmek falan. Ama yarasa yoktu Zeyno :))) Eviniz de hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla oturursunuz içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?