- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.061
helpp helpp
oğlum nezle-grip karışımı biş oldu
peditus başladım hemen bunun dışında ne yapabilirim?
hep ağlıyo uyumuyo yemiyo napcaz biz senağlama
helllooossss kızlarr :))
sabah kalktık önce kızımla bir yatak sevişgenliği yaşadıktan sonra kahvaltımızı yaptıkk .. Biras ortalığı toparladıktan sonra bugün cimcimeye kabak püresi verdim.. Başta biraz reddeder gibi oldu ama yemeğe devam etti.. çok komik ama yemesi bir ritim tutturuyoruz eğerki ritim bozulursa basıyor yaygarayı.. Sonra cimcimeyi hazırladım ve hep beraber oy kullanmaya oradan da caddeye geçtik. Hava güzel olunca tüm aileler almış çocuklarını caddeye çıkmış ana baba yeriydi resmen cadde oturacak boş ne cafe ne de rest. Bulabildik pes dedim valla .. En son bir yerde bişeyler yedik dönüşte alışverişimizi yaptık şimdi evdeyiz .. Cicmime uyuyor bizde birer çay içelim kocişle ..
mmfcim makinen hayırlı olsun.alllah mutluluğunu daim etsin.günaydın güzeller
ben bugün makinemi almaya gidicem istanbulda bahar havası var oğluşlarımı alıp önce burgere gidicez babası bizi ordan alıcak doğrumakinemi lmaya dönüşte de organik sütümüzü alıcaz hava hariiiikaaaaa bende kısmen mutluyum sizler nasılsınız güzeller
canım allah kimsenin yuvasını bozmasın.hiç bir çoçuğu annesiz babasız bırakmasın.inş.o annede kendine gelirde yuvasının başına gelirherkese merhaba güzeller nasılsınız bakiim hıı dün yoktum farkeden olmuştur sanırsam
anneme gittim kuzenim karısından boşanmaya karar vermişler sanırım çok canım sıkıldı yaa:a015:
2 tane çocukları var biri ilk okula gidio biri 5 yaşında kadın gitmiş evden kuzenim umredeyken
kayseriye anasının yanına gitmiş 8 senelik evlilerdi artık sevmiorum demiş kuzenim gitmiş getirmeye
o da demiş ki oğlunu göstererek sen şu çocuğa acı bari kaç gündür okula gitmiyor demiş o da demiş ki iyi al götür o zaman okulundan kalmasın demiş eşyalarını hazırlamış çocuğun onu ankaraya göndermiş
çocuk çok ağlamış yavrum yaa çok üzüldüm valla dün onunla uğraştık biraz allah kimsenin yuvasını bozmasın yaa:Saruboceq:
kuzenim diyor ki kızı için onu istesem onuda gönderecekti dioo bu çocuk ne yapar annesizi dioo
amaaan işte böyle çok moralim bozuktu dün
benimki elmasuyunu çok sevdi maş.yalnız kakasını yapamadı.elmadan mı oldu bilmiyorum.selam kızlar umarım herkes iyidir
4-5 kez bebeğime 2-3 kaşık elma suyu verdim hiç sevmiyor yüzünü ekşitiyor atıyor.Dünde ilk kez havuç suyu verdim 3 kaşık filan kakasında havuç suyu vardı acaba ek gıdaya hazır değilmi sizinkilerde oldumu böyle birşey ya
valla jüli allah çalışşanlara yardım etsin gercekten.ben evdeyken yetişemiyorum.çok zor allah güç kuvvet versinTurşu Juli'den selam. Güya izinliyim ama gene gittim röp vardı 3 saatte yaptım geldim. Gitmeden evin yemeği, işi. Eve geldim baba kız dağıtmışlar. Tabii kızımın suçu ne baba aştını üstünü getirmiş. Kociş yarın sandık başkanı onun siniri. Ben yarın çalışıyorum oy ver işe yetiş, bakıcıyı ayarla falan ay çok karışık işler ya. Hepiniz iyi misiniz? Tuna'ya ne olmuş, geçmişe bakıcam biraz.
Nasıl film seyreedesim var ama ne gücüm var ne de vaktim.
bol oksijenli yaşıyonuz desene.valla köyün birinde oturuyom daha yeni ilçe oldu kocaeliye dağlık ormanlık bi yer valla havası manzarası süper
o kadar bayılıyomki buraya yeni evimizde 200 mt öteye yapılıyo
geçmiş olsun bebişne zeynacımhelpp helpp
oğlum nezle-grip karışımı biş oldu
peditus başladım hemen bunun dışında ne yapabilirim?
hep ağlıyo uyumuyo yemiyo napcaz biz senağlama
kumbara alıskanlıgı benım cocuklugumdan bu yana var hamılelıgımde baslamıstık sımdı de bayagı bırıkıyorYa geçmişe bakıyorum da kızlar kumbara felan yapmışsınız
Ne kadar birikti bebişlerinizin parası?
canım belkı de karsılasmısızdır senınlebende hus.beye götürüyorum.gayet memnunum.hastası çok olunca randevuler sarkıyor ama olsun napalım.her an telden arayıp istediğimizide soruyoruz iyi bence.aşılarıda kendisi yapıyor .belki de senle aynı koridorda beklemişisdir birbirimizden habersiz :))))
puhahahah sağol canım anladım bende düşünmüp duruyom ne acaba diye ay çetrefillişeylere hiçkafam çalışmıyo bu ara
aldık makineyi inşallah memnun kalırım vallah
şimdi kavak yellerini seyredcem bakiim dedim kim var kim yok
kadıköye gittik makineyialdıktan sonra çocuklarıda sattık bi aşağı bi yukarı ama çabuk yoruldum kalabalık falan olunca da başımağrıdı ama genelde güzeldi 2 sene oldu herhlade ben kadıköye gitmeyeli
gelelım bana
malum cuma gunu hafta sonu evde pıjamalarımla keyıf yapacaktım
ama ustalar bız gelıyoruz deyınce keyfımı erkenden kesıp kocısle bende gıtmek zorunda kaldık
gıtmısken bırseyler yapayım dedım ama olmadı kayınvalıdemı yolcu etmek zorunda oldugumuzdan tum ıslerı yarım bırakarak gıttık falan derken aksam oldu neredeyse
doktora gıttık kocısle oglumla muyanemız cok guzel gectı
oglusa yenı takımlarını gıydırdım cok yakısıklı kocaman adam oldu
fotoları yukleyecegım ınsa allah
gelısımının yerınde oldugunu soyledı 7 kg 65 cm olmus pasa, rota vırus ıkıncı dozunu onumuzdekı ay yapacagını soyledı
artık ek besıne gecmemız gerektıgını hatta kendı corbalarımızın yagsız yerlerınden tattırabılecegımı bıle soyledı
benım kocıs laz oldugundan kara lahana yedırebılırmıyız dıye bıle sordu
aksamları muhallebı yap kendın ve yedır artık dedı
hazır mama yememesı guzel bır gelısme oldugundan yogurdunu gunluk suten kendın yap, tum sebzelerı karıstır corba yap ama yagını en son ustune koy dedı hatta bıraz tuz bıle at tamamen tuzsuz olmasın dedı
elma suyu harıcınde hıcbır sey vermedıgımden dolayı sımdıye kadar yavas yavas mı baslayayım dedım hayır hemen tum sebzelerı karıstır ve ver dedı daha kucuk olanlara yavas yavas baslıyoruz dedı
bu delıkanlı adam olmus yıyebılır artık meraklanma dedı
neyse mutlu mesut alısverıs merkezının yolunu tutarken eltım bana geldıgını soyleyınce eve gerı donmek zorunda kaldık ve aksam gec vakte kadar oturuncada onu evıne bırakarak geceyı bıtırdık,
pazar ogleden sonra kocıs ıse gıdınce bende oglusu anneme vererek yatıp uyudum ıyı geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?