2008 Kasım Anneleri

lelalcim bu mevsimdeki kabaklardan verme bence

zeynaa pek bilmem bebek için ne nasıl yapılır ama buhar makinesini çalıştırki tıkanma olmasın

ddm kabak bu mevsimin değilmi.. hiç anlamıyorum bu sebzeleri yaw

zeyna geçmiş olsun, birazcık ıhlamur falan verilirmi acaba ben geçen sesi kısılınca verecektim gerek kalmadan geçti

çilek ve sedanında bebişler hastaydı dimi onlarada geçmiş olsun, inşallah hemencecik düzelirler

kızlar bende kabak verdim şöyleki aslında vermeye niyetim yoktu ama dedesi organik pazardan almış, almışken vereyim dedim bende, birde bugün lelalin verdiğini duyunca hemen patates, havuç ve kabakla çorba yaptım ve az önce yedirdim, vermesemiydim

Zeynacim gecmis olsun canim.

Ben arada nane kaynatip veriyorum kücük biberonla cokta hosuna gidiyor.

bi dene istersen belki sizede faydasi olur.

Denizanasi merhabalar canim nasilsin?Deniz bey nasillar bakiyorumda götürmüs corbalari filan.

sana özel attim bi ara bakarsan sevinirim.

ben galiba cikmaliyim kücük böcügüm uyuycak.

herkes seçimleri izliyo sanırsam
ben sıkıldım ayol
nası olsa yarın sabah değişen hiç bişe olmayacak güzel ülkemde
seçimlerde böyle milli maç gibi izlenne cay pasta börek eşliğinde bi sosyal aktivite oldu valla

neyse
cilek gördüm seni kaçamazsın
deniz beyle sana selam söylüyor zehra

canimm askolsun kacarmiyim hic :) buralardayim simdilik

Denizcik babasindayken ben biraz nete bakayim diyorum.

zehracik nasillar?kücük hanimin keyfi yerindedir insl.

Herkese selam şekerlerrrrrrr..Ben de hasta oluyorum yavvvvv..ben kolay kolay hasta olmazdım nerden çıktı bu şimdi..

Ben de mi peditus içsem acep oğlan da grip nasıl olsa süte geçse de bişey olmaz:roflol::roflol:

kimse kalmamış anca gelebildim oğluşlar bugün baba görevli olunca göremediler ya zor uyudular ya..
babamız aranıyor artık..:))
bende geç yemiştim gündüz şimdi acıktım gece gece tost yiyom iyimi ..
kocişi bekliom gelmedi ne seçimmiş beaa..

mmfcim makinen hayırlı olsun.alllah mutluluğunu daim etsin.

canım allah kimsenin yuvasını bozmasın.hiç bir çoçuğu annesiz babasız bırakmasın.inş.o annede kendine gelirde yuvasının başına gelir

benimki elmasuyunu çok sevdi maş.yalnız kakasını yapamadı.elmadan mı oldu bilmiyorum.

valla jüli allah çalışşanlara yardım etsin gercekten.ben evdeyken yetişemiyorum.çok zor allah güç kuvvet versin

valla köyün birinde oturuyom daha yeni ilçe oldu kocaeliye dağlık ormanlık bi yer valla havası manzarası süper
o kadar bayılıyomki buraya yeni evimizde 200 mt öteye yapılıyo
bol oksijenli yaşıyonuz desene.

helpp helpp
oğlum nezle-grip karışımı biş oldu
peditus başladım hemen bunun dışında ne yapabilirim?
hep ağlıyo uyumuyo yemiyo napcaz biz senağlama
geçmiş olsun bebişne zeynacım

Ya geçmişe bakıyorum da kızlar kumbara felan yapmışsınız

Ne kadar birikti bebişlerinizin parası?
kumbara alıskanlıgı benım cocuklugumdan bu yana var hamılelıgımde baslamıstık sımdı de bayagı bırıkıyor
her aksam babam, annem ve kocısten elımde kumbara ıle dılenıyorum resmen
ben dogum takılarına da hıc dokunmadım ustune de benım rapor paramı ve kumbaradan cıkanları ekleyınce cıddı olcude bır parası oldu cok sevınıyorum
adına hesap acarak bırıktırmeye devam etmeyı dusunuyorum

canım belkı de karsılasmısızdır senınle
ben cumartesı yıne huseyın beyde goturdum ınsa allah randevular denk gelırse gorusuruz

canım moralının ıyı olmasına, yenı makınenı alabıldıgıne cok sevındım
demek kadıkoye geldın hee

lelal kızının yalana yalana yemesıne sevındım zıra bızım pasa patates ve havus corbasına agıznı acmıyor

zeyna hakıkaten senın foto ve gomlegın cok hos
ama aklıma takıldı senın buyuk oglun sızınle yasamıyormu
hıc mı bahsetmıyorsun yoksa bana mı denk gelmıyor
yıgıt beyınde ınsa allah bırseyı yoktur canım gecmısler olsun

dark ızıne cıkmana sevındım senın ıcın de ıyı olacak
keske bende bır sure ızın yapabılsem

asortıe sanırım bızım kaderımız bu kocalarımızın kendı ısı olunca ıster ıstemez basında olmaları gerekıyor
bızım beyımızde pazar ogleden sonra gıtmek zorunda kaldı calısan cocugun annesı rahatsızlanınca

baska kım hastaydı bılmıyorum ama herkese gecmıs olsun

gelelım bana
malum cuma gunu hafta sonu evde pıjamalarımla keyıf yapacaktım
ama ustalar bız gelıyoruz deyınce keyfımı erkenden kesıp kocısle bende gıtmek zorunda kaldık
gıtmısken bırseyler yapayım dedım ama olmadı kayınvalıdemı yolcu etmek zorunda oldugumuzdan tum ıslerı yarım bırakarak gıttık falan derken aksam oldu neredeyse

doktora gıttık kocısle oglumla muyanemız cok guzel gectı
oglusa yenı takımlarını gıydırdım cok yakısıklı kocaman adam oldu
fotoları yukleyecegım ınsa allah
gelısımının yerınde oldugunu soyledı 7 kg 65 cm olmus pasa, rota vırus ıkıncı dozunu onumuzdekı ay yapacagını soyledı
artık ek besıne gecmemız gerektıgını hatta kendı corbalarımızın yagsız yerlerınden tattırabılecegımı bıle soyledı
benım kocıs laz oldugundan kara lahana yedırebılırmıyız dıye bıle sordu
aksamları muhallebı yap kendın ve yedır artık dedı
hazır mama yememesı guzel bır gelısme oldugundan yogurdunu gunluk suten kendın yap, tum sebzelerı karıstır corba yap ama yagını en son ustune koy dedı hatta bıraz tuz bıle at tamamen tuzsuz olmasın dedı
elma suyu harıcınde hıcbır sey vermedıgımden dolayı sımdıye kadar yavas yavas mı baslayayım dedım hayır hemen tum sebzelerı karıstır ve ver dedı daha kucuk olanlara yavas yavas baslıyoruz dedı
bu delıkanlı adam olmus yıyebılır artık meraklanma dedı

neyse mutlu mesut alısverıs merkezının yolunu tutarken eltım bana geldıgını soyleyınce eve gerı donmek zorunda kaldık ve aksam gec vakte kadar oturuncada onu evıne bırakarak geceyı bıtırdık,
pazar ogleden sonra kocıs ıse gıdınce bende oglusu anneme vererek yatıp uyudum ıyı geldı

günaydın,
kalimerocum dr. kontrolünüzün iyi geçmesine sevindim..
demek sizde ek gıdalara hızlı bir geçiş yaptınız kolay gelsin..:))
dark izinemi çıkmış hiç haberim yoktu.. keyfini çıkar darkcım..
bu arada sonradan gördüm ekleyim dedim 5. ayınız kutlu olsun kalimerocum..

günaydın kızlar...kalimero maşallah oğluna cnm..bakalım bizim doktor ne diyecek buu besin geçişleri konusunda..ben şimdiye kadar yoğurt ve meyve suyu verdim ..biraz da tattırma..su her zaman veriyorum...cuma günü bizim kontrol..sanırım biz de çorba ve muhallebiye başlayacağız..

benim sıpa çok zor emiyor beni..ağlaya ağlaya..sonunda emiyor ama bitirmiyor göğsümü..bakalım cıumaya göreceğiz akla karayı...

lelalcim sana dün de soracaktım...çıkmışsınız ya dün gezmelere..o esnada kızını nered e emziyorsun gezerken..ya da mama mı veriyorsun ..beni zor emdiği için ben dışarıda 2saatten fazla kalamadım hiçç..

nazlı,browni siz de buradasınız kılar size de günaydın..

kalimeroşşş 5..ayınız kutlu olsun

Günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum ve kalimerocuğum bişi sormak istiyorum.Anne sütü veriyo musun?Bazı doktorlar anne sütü+ek besin derken bazıları sadece anne sütü verin diyorlar.Ben de anne sütü+ek besin veriyorum.Ama muhallebiye başlamadım.Nasıl besliyosun bebişi?

kalimero doktor kontrolünüzün iyi geçmesine sevindim canım ..
sonunda sizde başladınız yani ek gıdalara aman maşallah hadi ..
dün bizim yalana yalana yeme durumumuz maalesef dün akşamki mamada hüsrana uğradı.. anlayamadım ama dün tam bir olağanüstü hal ilan etti duru hanım.. gözlerinden uyku akıyor ama uyumuyor resmen dik tutun beni oynayın benimle edalarındaydı.. en sonunda dayanamadık yıkadık küçük hanımı biraz sakinleşti de uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…