- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.081
Günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum ve kalimerocuğum bişi sormak istiyorum.Anne sütü veriyo musun?Bazı doktorlar anne sütü+ek besin derken bazıları sadece anne sütü verin diyorlar.Ben de anne sütü+ek besin veriyorum.Ama muhallebiye başlamadım.Nasıl besliyosun bebişi?
sımdıye kadar anne sutu harıcınde hıcbır besın vermememıstım
sadece elma suyu verıyordum kı buda tadımlık oluyordu
ama doktorum anne sutune artı olarak ek besıne baslamamı ıstedı
zaten ılk baslarda tam doyurucu olmaz kı verılen ek besın yıne emzırmeye devam yanı oglum aldıgı surece 2 yasına kadar vermeyı dusunuyorum
sadece dum aksam cay tabagı kadar muhallebı yaptım evde verdım ama hemen arkasından emzırdım ve uyuttum
Sağol canım.Benimki 4,5 aylık.Ben de ek besinlere başladım.Muhallebi vermiyordum.Belki denerim.Bu arada bebişinle nice 5 aylara.
canım bende öle düşündüm ama çorbayı öğlen 2 de yedi.. ondan sonra gayet rahattık bir problem yaşatmadı cimcime akşam 8 dan sonra edepsizliği başladı ama olabilirde .. sonuçta ilk defa mama dışında sebze yiyor . bakalım bugünde aynı şeyi yapacakmı?
Günaydın kızlar !
Kalimerocum 5.ayınızı kutlarım...
Ya kızlar su ek gıda konusunda ben gecmi kaldım ne ...
Simdi ben sabahları her gün aksatmadan meyve suyu iciriorum corbada
3 gündür veriorum ...Yogurta basladım bigün tüm gece gaz sancısından bagırıp durdu
anlatmıstım ..Doktorum bi müddet verme dedi ..Ama siz muhallebi felan veriosunuz ben daha tam doyacak ögünlerlede vermiorum azar azar ...Acaba ben gecmi kaldım bu seylere ya
Bide bisi sorcam siz püre halindemi yediriosunuz corbayı doktorum
meyve püresi ve sebze püresine 5.ayı doldugunda gecicez demisti ??
ay bi soru daha..çalışan annelere...sabah işe giderken evden çıkmak önce bebeşinizi nasıl emziriyorsunuz..yani sizin istediğiniz saatte emiyorlar mı..diyelim ki 8 de çıkıyorsunuz evden...8 den hemen önce emiyorlarmı...ben bir türlü aynı saai tuutturamıyorum...belki 1 ay sonra ben de başalayabilirim belli dğil nasıl yapacağım bilmiyorumm
zeyna hakıkaten senın foto ve gomlegın cok hos
ama aklıma takıldı senın buyuk oglun sızınle yasamıyormu
hıc mı bahsetmıyorsun yoksa bana mı denk gelmıyor
yıgıt beyınde ınsa allah bırseyı yoktur canım gecmısler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?