2008 Kasım Anneleri

ederiz tabi canım dualarım seninle allah herşeyi gönlüne göre versin

kızlar benim kerem oğlan iyice hareketlendi durduramıyoruz atom karıncayı..:))
artık dönebiliyor demiştim ya dönüyor dönmesinede anakucağında eğimli olduğu için dönemiyordu dün ben tel. ile konuşurken bir baktım dönmüş ayaklar yüzer gibi çırpınıyor hemen aldım düzelttim diğer oğlanı aldım bir baktım gene dönmüş çırpınışı nefes alamamaktan değil enerji fazlalalığındanmış..:)) atom karınca olurya kendileri.. şimdi ikidebir dönüp duruyor anakucağında battaniyeyi birde alttan yalayıp yutuyor.. ama ben mutfaktayken felan bırakamıyorum anakucağına artık yere örtü serip yedek yorganımız vardı onu seriyorum renkli renkli oyuncaklarınıda koyuyorum ikiside oyncaklar için debelkeniyorlar bir ara baktım kayarak kafa kafaya gelmişler birbirlerine bakıyorlar gülüyorlar...
kaan bey dah dönemiyor yüzüstü yatmayı sevmiyor hemen ıhılamaya başlıyor onu genelde düz yatırıyorum yere..

zeyna geçmiş olsun canım neyseki biraz daha iyileşmiş yiğido..
mmf hayırdır canım tabiki dualarımız seninle de bugüne has bişey mi var yoksam darlandın mı sende ..

minik kalimero 5. ayiniz kutlu olsun

zeyna sana bisey sorayim simdi senin büyük oglan annaannede kaliyo ya soguma oluyomu arada anne babaya felan cok merak ediyom niye sordun dersen annem bizim kizi ver izine götürüm diyo bende bizden sogur diye göndermiyom bende

oglumu emzırdım geldım
zeyna gecmıs olsun canım mınık yıgıte
onlar ıyı olsunlarda bız yetırtısırırız ıslerı
ahmethan dan bahsetmedıgın ıcın sormustum canım
elbette kı onların ıyı bır egıtım alması bızım oncelıgımız oglun da halınden memnun kı gelmek ıstemıyor bazen

mmf canım senın canını cok sıkıyorlar valla uzuluyorum hee
hep zaten boyle ıyı nıyetlı ınsanları gelır bulurlar
takma kafana bosver havalar guzel gıdecek artık bol bol ogluslarınla yuruyus yaprsın ıyı gelır

5.ayımızı kutlayan teyzelerımıze tsk ederız

canım benim allah gönlüne göre versin herşeyi,herkesin tabii...sıkma canını..bak yalan dünya bugün varız yarın yokuz...onun için üzme kendini..

ben de yarın sabah 7 de saati kuracağımm..zira bugün şu saate kadar zorla 1 kere emzirebildim o da tam değil ve uyuyor,şimdi düşünüyorum uyku halinde alıp emzirsemmi diye....kafamçokkarıştı

denizcim bi topik açmışsın ya beslenme programı ile ilgili..ben de düşünüyordum aklımı okumuşsun..ben de bu akşam müsait olursam size 1 günlük maceramızı yazarım güler misiniz ağlarmısınız...bugün olmazsa yarın ...

teşekkür ederiz bu arada...mucukssss

kızlar benim böcük bu günlerde ne yapıyor biliyormusunuz uyurken ben yanda yatırsam sıt üstü dönüyor uyanıncada daha gözünü açmadan önce kafasını kaldırıyor, sonrada dirseklerini yere dayayıp beline kadar sırtını tamen kaldırıyor, sanki uyanır uyanmaz işe gidecek gibi çok komik oluyor, tabi bir süre almazsak dönüveriyor, artık koltukta falan bırakamıyorum tek başına,
diseğine dayanmayı anakucağındaykende yapıyor korkuyorum valla

rica ederim canım kalimerocuğumun verdiği ödevdi bu gecikmelide olsa yaptım sonunda

Dilekcim bizimkinin sabah uykusu pek ağır oluyor. Top atsan uyanmaz cimcime. O yüzden alıyorum emziriyorum hatta gazını çıkarıp yatırıyorum :))) uyanmıyor :)) çok da güzel emiyor kuzum. Oy annesinin kuzusu kokusu burnumda tüttü şimdi.

Zeyna geçmiş olsun. Ama merak etme gerçekten kendileri küçük ama bünyeleri büyük bunların :)) Hemen iyileşir sen bile şaşarsın. Bizim en ağır gribimizde 5. günde zımba gibiydi :)) Ben de Peditus kullanmıştım. Bir de bol bol emzir.

Mmmf canım için mi sıkılıyor bir şey mi oldu şeker

kalimerocum 5.ayınız kutlu olsun
zeyna kafa sizede geçmiş olsun canım iyi bak yiğite
kızlar kabak patates ve havuç çorbasını nasıl yapıyorsunuz bi anlatsanız yaa

asorti sen ilk defa mı çorba vereceksin.. ilk defa başlayınca 3 lülerden ziyade tekli veya ikililerle başla hayatım naçizane fikrim

ben mesela dün yarım kabağı buharda haşladım sonra blendırda ezdim içine 1 çay kaşığı zeytinyağı birazda tuz katıp verdim..
bugünde annem pırasa havuç ikilisini yapıyor .. yine aynı şekilde hşlıyorsun ezip içine zeytinyağı bir çimdik te tuz .. oldu bitti eğerki biraz püre gibi olursa içine haşlama suyundan koyabilirsin.

kalimerocum 5.ayınız kutlu olsun
zeyna kafa sizede geçmiş olsun canım iyi bak yiğite
kızlar kabak patates ve havuç çorbasını nasıl yapıyorsunuz bi anlatsanız yaa

tsk ederım canım darısı basınıza
ben hıc yapmadım ama elımde programa gore hepsı bırlıkte buharda pısırılıyor
ezılerek ve ya blendırdan gecırılerek uzerıne bır cay kasıgı zeytın yagı ve ıstege gore cok az tuz eklenıyor canım
hıc yapmadım ama kabagın corbayı tatlandırdıgı ve bebıslerın cok begendıgı soylenıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…