E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #24.101
günaydın kızlar
herkes iyimi
kalimerocum 5.ayınızı kutluyorum törenlerle
bizimdr muhallebiye 7.ayda başlıcaz dedi boyuylakilosu arasında farkvarmış muhallebi yerse bu frk açılır dedi biraz daha bekliicez bakalım bizde herhalde haftaya ek gıdaya başlıcaz hayırlısıyla
pofffff içim sıkılıyo bugün bana dua edermisiniz yaa
günaydın kızlar
herkes iyimi
kalimerocum 5.ayınızı kutluyorum törenlerle
bizimdr muhallebiye 7.ayda başlıcaz dedi boyuylakilosu arasında farkvarmış muhallebi yerse bu frk açılır dedi biraz daha bekliicez bakalım bizde herhalde haftaya ek gıdaya başlıcaz hayırlısıyla
pofffff içim sıkılıyo bugün bana dua edermisiniz yaa
Canım bir şekilde ayarlıyorsun merak etme. Ben emme saatlerini ona göre ayarladım. Mesela evden 10 da çıkacağıma göre. Birkaç gün 7 de saat kurup kalkıp emzirdim ki bir sonraki emme saati tam 9 buçuğa gelsin diye. Yani emzirmek istediğimde acıkmış olsun diye. Zaten uyuyor oluyor ki o zaman sonuna kadar emiyor. 6 da ya da 7 de kendi ağlayıp emmek istiyor. Bir sonrakinde de ben emziriyorum uyanmadan yine devam ediyor. Biz düzenimizi böyle kurduk. 9 buçuk ta emiyor sonraki öğünü de 11 buçuk ya da 12 buçukta Aman maşallah beslenmemiz pek programlı bizim sadece anne sütü olmasına rağmen
Kalimero maşallah canım oğluşuna. Bize de doktor çorbalardan başlayacaksınız demişti. Denizanası bu konuda endişe etme canım.
kalimerocum ödevimi yaptım gördünmü :)
yeni başlık açtım burada değil
denizcim bi topik açmışsın ya beslenme programı ile ilgili..ben de düşünüyordum aklımı okumuşsun..ben de bu akşam müsait olursam size 1 günlük maceramızı yazarım güler misiniz ağlarmısınız...bugün olmazsa yarın ...
teşekkür ederiz bu arada...mucukssss
rica ederim canım kalimerocuğumun verdiği ödevdi bu gecikmelide olsa yaptım sonunda
kalimerocum 5.ayınız kutlu olsun
zeyna kafa sizede geçmiş olsun canım iyi bak yiğite
kızlar kabak patates ve havuç çorbasını nasıl yapıyorsunuz bi anlatsanız yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?