2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlaaaaar
ne zamandır giremiyorum herkesi çok özledim
sedacım nasılsın?

brownie
soğan suyu iç fazla abartmadan ama hep rahimdeki atıkları temizliyor hem de ödemi alıyormuş stüe etkisi nedir bilemicem
2 hafta 1 gün iç bir gün içme
ben içtim ve doğumdan sonra nihayet adet oldum

ohhh geldim sonunda..şikayet emtmek istemiyom onlarla yaşamaya aşıltım yoruluyorum ama bir grm gitmiyor.. bu ara malum günlerdeyim çok tatlı yiyorum nedeyim frenleyemiyorum....((
bende kabul ettim kızlar msnede..
acıkmışlar mama yiyor bıdıklar.. altlarına destek koydum battaniye azcık dinleneyim oyun oynuyom sabahtan beri yerde bunlarla..
birazdan uykularıda gelir ama kolay uyuyorlar yoruldular çook..

gerilme dilekcim yaa sakin ol yenimi başladın iştahsızmı tuna oğlan anlamadım ne vericeni mi bilmiyosun

mamayı reddediyor....hepten zolamak istemiyorum ama alması lazım..günlerdir uğraşıyorum hep yarısına gelmeden kesiyor..dün hiç emmedi..gece emdi sadece..1 kere sağdım kaşıkla verdim.. falan falan..........-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

çilek mmmf banlı lelal laviş ekledim sizi diloks kızzz sen neredesundur daaa

biraz karışık bir ruh haliiçindeyim:çok üzgünüm: sedoşum..toparlanıp geleceğim..bekleyin beni

canım nasıl içiyorsun onu?kuru soğanın suyu mu? bir de gaz yapmaz mı hem bana hem bebişe?
ben hala adet olmadım sütüm de azaldı bitti bitecek ama hala yok birşey bu senin dediğin ödemi çözmek için mi?fisfisfis

heyooooo ben geldımmmm hihoyyyt
cok yogun 3 gunun ardından ıste geldım buradayım
tamı tamına 22 sayfa kusura bakmayın okuyamam
kulaklarım cınladı mı bılmem ama onemlı bısı varsa soylersınız zaten

cuma gunu ogleden sonra son dakıka surprızı ıle ızınlıydım
dısarıdakı ıslerımı hallettım, kocıse ıs yerınde surprız yaptım vs derken gun bıttı

cumartesı annemı doktora goturmek ıcın ezıyet cektım resmen cunku mıtıng vardı ve yollar tarfıge kapalıydı
cumartesı aksamı ve pazar gunu bıraz ev topladım malum kolılerım duruyor olece ortalıkta dıye
evdekı kolılerı acarken ev toplanacagına daha da cok dagılıyor bunu anladım
allahtan kocısle cok ıs hallettık
salonum mufagım tamamen yerlestı sadece tullerım takılmadı
dıger odalarda da kolıler acıldı ama yatagın ve koltukların uzerınde beklıyor ufak tefek seyler
utulenerek kaldırılması acısından

cok ıs yaptım cok hamarat gordum kendım
oglusa yıne annem baktı sagolsun hatta bahcenın acılısını yapmak ıcın temızlemıs heryerı ve bıze kamelyamızda yemek hazırlayıp cagırdı hadı gelın dıye
oglumda anneannesının bahcesınde arabasının ıcınde keyıf yaparak karsıladı bızı
baska bır gelısme yok bende sız de ne var ne yok

yaa mehmet akif bu çorbayı içerse bende bişeybilmiyorum bööööööghhhh iğrençççç yaws
tuz koyuyoduk eskiden looo bu ne bööle çocuğun ağız tdı bozulcak

ya dilekcim iki tane olunca anakucaklarına yatırıp biberonu veriyrum altınada battaniyelerini destek yapıyorum yerken uyuyorlar bazen işde..:)) ne yapayım pratik çözümler bulmak lazım ..
onlar yerken yanlarında oluyorum sürekli kontrol ediyorum sorun çıkmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…