2008 Kasım Anneleri

eylül peki hangi arad emziriyorsun gündüz..bunları öğün olarak mı veriyorsun..bana bir günlük listeni yazarmısın..ben başa çıkamadım bir türlü.mamaya başldım ama çok zorlanıyor ..

slmmmmmmmmmm kaynamış burası biz geç kalkanlardanız 9:30 kalktık emiştik kahvaltımı yaptım emzirdim uyudu böcüküm maytapçım ek gıdalarını hayıorlı olsun bende çok merak ediorum neyi nasıl vereceğimizi açıkcası hatta beslenme ve tarifle ilgili kitap alıcam bulursam
lavişçim bencede bi doktora götür yavruşumuzu
piroşçum bencede bu taşınma işi zordur hele şimdi bebekle daha da zor olur kızlar isterseniz havanın güzelleştiği bir hafta dışarıda buluşalım daha ii olur bence eğer bu haftasonu yattıysa ben doktor randevumuzu ertelemeyeyim haber bekliorum kuşlarım

bugünden itibaren 5 numara beze geçmiş bulunuyoruz...biraz büyük ama 11-25 kg arası imiş molfixsin 4+ plusından almak gerekiyormuş ama bulamamış eşim.. kerem beye birazcık büyük geldi ama kaan'a iyi gelir sanırım zaten birazda büyü kolması gerekiyormuş..
operasyonu halletim bu sefer kaan bey uyandı ikiside ağızlar şapur şupur..
genelde bu saatlerde kavanoz pürelerinde veriyorum heronun karışık myevelisini verdim yediler güzelce hemde diğerine verirken öbürü ağzı doluda olsa ağlıyor çabuk arkasını getir diye.. bugün az önce babamız mamalar almış gelmiş yine bu seferde heronun tavuklu pirinçlisini almış 6. aydan itibaren büykl kavanoz bu bakalım yarın vereceğim beğeneceklermi bilmem...

3 gündür babamız evde şımardı bu çocukalr yaa.. bütün tek ii idare ediyordum..
şimdi hep ilgi istiyorlar kerem bağrınıyor sürekli..
gece uykularımızda başamı döndü ne 2 gecedir 1,5 2 saatde uyanıyoruz 22,30da yatırdım 12de kalktılar 2 de 3de 4.5 da gerisini hatırlamıyorum.. leyla gibiyim ama işlerde beni bekliyor..
şimdi yere serdim yine debeleniyorlar biraz oynasınlar girişecem temizliğie..

eylül peki hangi arad emziriyorsun gündüz..bunları öğün olarak mı veriyorsun..bana bir günlük listeni yazarmısın..ben başa çıkamadım bir türlü.mamaya başldım ama çok zorlanıyor ..
canım ben emzirmeye hiç ara vermiyorum ayrıca bir öğün hazırlamış değilim bu yazdıklarımın hepsini aynı gün vermiyorum ,bi gün biri diğer gün öbürü filan şeklinde ,yani mesela bugün sadece elma- havuç kavanoz maması yedi .6. aydan sonra tam öğün yapıcam
banlı beni ekle sornada sendne diğerlerini ekliimmm hade bende çatlarım

eklemişin bile ne diyim sana

ne oluyor kızlarrr:sm_confused:
bir gittim ortalık allak bullak olmuş yaaa
bugün itibariyle diyete başladım :teytey: nasıl olsa benim sıpa emmiyor artık bari kilolardan kurtulalım dedim 6 nisan itibariyle kilolara tekme vurma zamanı gelmiştir:lepi:diyet forumlarını okuyorum.her kafadan bir ses çıkıyor hangisini yapsam şaşırdım kaldım vallaCADIARZU
bu arada sabahtan beri elimde koca bir şişe durmadan su içiyorum su küpü oldum valla haaakafamçokkarıştı

11 katlı bina ne kız nerdeymiş onlar ,hazndarda vefa ve koza siteleri var onları diyon herhal CADIARZU

noluyo be msn de bişi mi var bende gelimmi fisfisfis
he koza teyzem gil orda oturdu 11. katta çok severdim ben orayı şimdi beylikdüzünde orayıda hiç sevmem çok uzak
nörüyonuz nan msn de kameralı görüşme mi yapıyonuz dağıtırım haaaaa:mymeka:
bedne yardım ederim
nazlicim masallah canim sana ikisiyle iyi basa cikiyosun valllahi..
sedaa nbr seker slm sabah yokmu bana
kız msn ye bişiler yazdım almadın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…