2008 Kasım Anneleri

geçmiş olsun lavişcim bi daha doktora götürsen toplayamadı belki senin kuzu

çilekçim fazla geçmiş okumayacaksın zaten fazla bi yazım olmadı

mmmfcim hayırlı olsun eklerin valla biskivi konusunda bi bilgim yok
ama az pütürlü ver ara ara bnimki hala almayı beceremiyo boğulmaya kalkıyo küççük sazanım yerimseniben

evetya bisi yazmamisiniz iki dakkada okudum ve unuttum:)

mmfcim güzel gazim benim yavas yavas verirsin kilocuklarini sorun etme bence.

zamanla gidiyorlar cünkü.bebe bisküvisi bende denemek istiyorum bu hafta alayim

biraz vermek istiyorum tabi severse.

zaynacik senin bal dudak niye öyle yapiyorki?sen israrci ol bence alisir

nazlıcım kokumu mu aldın kızzzz hehe bende seni bekliyodum
sağol canım cevabın için azar azar veriim o zaman bende
drun verdiği beslenme rehberi kendi reklamını yapıyo her rehberde olduğu gibi
bisküviden falan bahsetmiyo kaşık mamalarını ve biberon mamasını tavsiye edip duruyo
cicibebenin rehberi olsa o da onu överdi demi
valla aşı hakkında yazdıklarından bi nane anlamadım canım ne aşısı bu 6.aşı dediğin bizim ayın 17sinede hepatit karma ve pnomokok aşıları var sonra bitiyo yaşına kadar bidaha aşı yok
nazlıcım msn varsa özelden yollasana bana

çilek hanım verdin kiloları tabi içinrahat aynaya bakmak istemiyorum valla odun gibi dümdüz bi karı oldum kalçam belim aynı gözüküyo anma vermem lazım artık şu göbecikten kurtulmam gerek bol su içicem ve mekik çekicem artık

bende diyet bölümüne tekara katılayım diyordum benimde göbeciğin gitmesi lazım...
hamile kalmadan önce oraya takılıp 7-8 kilo verdim ama drdan diyet listeside almıştım ama şimdi bulamıyom evin içinde nerede bilmem..
nese ben bir moook operasyonuna gidom gelirimm.

ben diyet gruplarındayım zaten 6.takımdaydım 58e kadar düştüm hamile kaldım 68.5la başladım şimdi 65 im boy 1.62 58-57 süper oluyo tam bi hatun kıvamına geliyorum 60falan bile kaldırıyo ama kalçadan daha vermek istemiyorum yoksa kalçam hiç olmuucak

selam günaydın ;

pirayecim bence taşınma arasına misafir sokma derim ,bilirim çok zordur ,eşyaları toplamak filan epey zaman alır ;bence biz bunu iptal edelim sana eziyet olmasın ,hele bi taşın sonra geliriz ,ayrıca ev arıyorum dedin ne tarafta,annemin karşı apartmanında 3 daire boş hepside çok güzel,b.evler haznedarda ,istersen ara beni cepten konuşuruz,

laviş bence senin kız üşüttü canım iyisimi bi dr a götür ,geçmiş olsun

mmmf cim bizde ek gıda olayını aştık baya ,çok güzel yiyo maşşallah o yüzden herşeyi yapmaya çalışıyorum ;yoğurt (taze köy sütünden ),kavanoz mamaları ,kaşık mamaları ,sebze çorbası ,4. aydan sonra verilebilecek ne varsa verdim kızıma ..inşallah böyle iştahlı gider..ama bebe bisküvisini henüz vermedim kilo yapar dediler ,bide pirinç unu kilo yapıyomuş ,o yüzden 8-9 aylık olana dek düşünmüyorum ,o da eğer kilolu olursa yine vermiycem..

pirinc ununu bende duymustum ama onun bos kilo yaptigi söylendi hep.

doktora sordum tr`deyken;pirinc unu sekerle yapilir bos yere sisirme cocugunu

onun icinde beslenme degeri olan hicbisi yok demisti.o yüzden vermedim ben ama

zaman zaman yani deniz gözüme zayif göründügü zamanlar versemmiki diyede icimden gecmedi diil.

bir iki defa muhallebisini yaptim o kadar.

eylülcüm maşallah meliseceye
ne güzel benimkide iştahlı gibi maşallah inşallah öle devam eder
yoğurdunu tatlandırmak için diyorum 2 tane içine ezsem
abiside 4 gözle bekliyomuş kardeşine bisküvi alınsada oda sütmama yese:roflol:
bakkaldan ufaklarından aldırdım bakalım sevicekmi
bi tatlı kaşığıda pekmez koyucakmışım içine
dün yoğurt mayalamıştım ondan versem hergün mayalıyomusunuz
ben büyüğe danone yedirmiştim hep

Selam kızlar. Mmmf hayırlı olsun canım ek gıdalarınız.

Piroş Eylül haklı, bu kadar telaşın var, taşınma, bebek, ev arama, kayınvalidenler falan araya misafir girmesin. Olmadı bi alışveriş merkezinde falan buluşur geç kalmış muhallebimizi yeriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…