2008 Kasım Anneleri

geçmiş olsun eylülcüm
bugünde dikkat et Allahın izniyle bişi olmaz aşı ateşi çünki

çilekçik annelik işte
onlara olmasın bana olsun be çekerim :asigim:

hatunlar benim lokum malumunuz 6 günde 1 kaka yapardı dün ek gıudaya başladıkya dün yaptı akşam üstü ki ne yapmak bayılazaktım az daha
ensesinden bile sildim bide fena kokuyodu
aaaa sabah bi baktım geneee çok fazla yapmış taşırmamış ama dün yürüteçteydi yaparken herhalde yukarı doğru pırtlattı
neyse bu oğlan hergün kaka mı yapcak artıkın
zayıflamasın böcük ayol

yok hayatim zayiflama olmadi heccccc

evet tr`de basladik biz tam gazda devam ediyik.

hergün kakasini yapan zayiflarmiki ya?bizde olmadi öyle bisi.

ben metebolizmasinin iyi calistigini düsünmüstüm :/

mmf aklima lötü seyler getirme yav bisiy olmazzzz..

yav kizlar simdi ekim annelerine baktimda benim böcükle yasit olan cogu bebe emekemeye baslamis.

ee benimki daha dötünü zor kaldiriyor:)o pozisyona geliyor ayaklarinida kaldiriyor ama gerisi yok.

niye geride kaldikki yav kafama takildi simdi.

kendimi bile unuttum sankisırnaşık şeyşaka bi yana evde pc yoktu 1ay oldu alalı ama fırsat bulup giremiyorum arda paşa uyuyunca zar zor ev işi yapıyorum bazen yemeği bile zor yapıyorum

ahamda kkdan da slmlar kızancıklar elifdemcim 5.ayınız kutlu olsun şekercim
eylülcüm çok çok geçmiş olsun kuzuya bende ateşten hiç anlamam valla en çok korktuğum şey bende öle bişeyde iyide olsa uyuyamam heralde annelik işte
kız mmmf çilek benim oğlan doğduğundan beri hergün 2-3 yapıo kilosuda maşallah 9 olmuştur geçen kontrolde 8.400 dü kaka yapmasıyla zayıflamaz çocuklar kızancıklar ama maşallah bizimki düzenli oldu şimdiye kadar

sedosum benimde hic aklima gelmedi zayiflarmi diye ama bu mmf gacisi aklima koydu simdi.

polipecim tahmin edebiliyorum seker,benimkisine dün asi yapildida bu uzun uykularin tek nedeni o.

yoksa hayatta yatmazdi bu kadar.

mmf çoluklu çocuklu kadınım giremiyom nete falansırnaşık şeyçilek bazı çocuk emeklemeden yürür nesine taktın bunun bak benim oğlan zıplıyor ama yürümüyor

kız çilek erken daha emeklemesi için benimki daha dönemiyo bile bırak emeklemeyi oturmuyo bile hasbam yaa hep ayakta duruyo sanki biişine yarıyo ayakta durmak
emekleme 7 ayda oluyoo

valla aslında varya bişeyi kafaya takmadan büyümelerini seyretmek keyfini çıkarmka lazım öyle çabuk büyüyolarki
ilk oğlumda ne zaman bakıcak ne zaman gülücek agu diicek emekledi dişçıkarmadı yürümedi derken oğlumu sevdiğimi hatırlamıyorum
herşey zaten sırayla oluyo bizimkeyfini çıkarmamız lazım bu günlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…