2008 Kasım Anneleri

dün altkattaydım emzirirken zaten durmuyorum ellerini kafasını öpüp duruyorum emzirme bitti başladım bunu hırçınca sevmeye kızı var benden 3 yaş küçük kız aldı kucağımdan napıyosun sennnn diyeeee aa dedim delimine
mehmet akifin armut gibi baktıklarından biride o kız zaten

ufffffffffffffffffffffff arabamizin alti babamizla gitmis evde kaldik bugün,

disarsida yaz günü gibi ama biz cikamiyorum

sIkIldIm yavvvvvvvvvv

çilekcim demekki onlara kalsa seninki kız ğibi tam nazlı olacak

eylul napsın kadınn sana vurma etme dese olmuycak bari ölum hikayeleriyle korkutuyum diyo kadın

evet mucizecim ama ben müsade etmiyorum,ben dogurdum karismasin kimse
istedigimi yaparim diyorum kimseden ses cikmiyor:))))))))

ya ben midemi üşütmuşum bulantıdan çk kötuyum ama asıl kötu olan kızım beni emdikce kusuyor demekki çok etkileniyor.napsam bilmiyorum emzirmesem olmaz şaşırdım napçamı valla

Geçen bi arkadaşım sölüyodu aslı astarı varmıdır bilmemde direk beyne giden damarlar vrmış elde yada sinirler bilmem işte eline vurmak riskli diye bende pe araştırmadım büyüyüp ortalığı karıştırısa vururum eline demiştim bende neyse çilek aman girma krize falan oğlanı büyüt üvey analara kalmasın tosbağan seren serengile üzüldüm nolmuş bi bakıyım Allah muhafaza.

canim aslinda atesden cok korkariz ama ates aslinda vucuttaki bakterileri öldürürmüs bir antibiyotik birde ates cikmasi öldürürmüs
ates birde vücüda yabanci bir madde girdiginde cikiyomus asi gibi felan tabi kimisnde ates yapiyo kimisinde yapmiyo benim kizlarda yapmazdi oglumda iki gün sürüyo atesi erkek lerin direnci daha azmis
bende gecen googleden okudumda hemen atesi düsürmeye calismayin diyo ama insan korkuyo havale neyim gecirir diye
gecen ekim analari 37,7 cikti atesi diyolar o daha ates olmuyoki 38 omadan ates denmezmis bende bakiyom eger durumu iyise 39 kadar bekletiyom ama cok huysuz sa38,8 veriyom fitili

anam bende yiyorum ısırınca bayılıyor benimki basıyo kahkahayı en çokta hoplatılmaktan hoşlanıyor kıkır kıkır gülüyor şarkı söylerken birde zıplatıyorum demeyin keyfine ablamlarda geçen gün dioki bu hırpalanmak istiyo öyle seviyor die bütün bebişler öyle heralde
ayyyy seren serengil yine mi düşürmüş anam yaaaa yazık olmuş şansına bak kadının
pofff kapıcı geldi arda uyuyo inşallah zile basmaz gıcık karı kıl oluyorum ona
mmmf valla havalar bi düzelemedi yaaa bende çok sıkıldım artık bi perşembe günü 18 derece olucakmış o günde aşıya gidicez bare dönüşünede kuaföre gidebilirsem gideyimm
heh iti an çomağı hazırla bastı zile kıl açmıyorum len açmıyorummmmmmmmmmm

ayyy mucizeee gecmis olsun yaa kiyamam o prensese ben.nane ver hemen midesine cok yardimci oluyor ben cok verdim düzelti cok sükür.

taaam topraaam ciktim krizden:))))))))

atesi popodanmi ölcüyonuz siz ???

ben simdiye kadar hic kendim ölcmedim ama gerek olursa popodanmi ölceyim.

ayyy cok korkarim ben pufff acirsa kuzumun totosu ne olcak.

gerı geldım
oglusumı emızrdım karnımı doyurdum geldım
annem sutu bıraz fazla vermıs ben yokken
oynastı benımle de tam emmedı sıpam

eylulcum gecmıs olsun canım
hakıkaten kayınvalıden tuhaf teorılerı var

benım oglusumu da babası ve annem cok hırpalıyor
babası erkek adam dovulerek sevılırı dıyor yakasından tutuyor cocugu
bızım sıpada gun ıcınde annemle oynasmaya alısmıs
annem poposuna vursun ıstıyor donuyor popoyu
bır de annemın saclarını cekmeye alıstı ıkı gundur annem kucagına alınca cekıverıyor

bizim dogum günleri yaklasiyo ya benimki 12 nisan kizimin 14 nisan büyük kizin 6 mayis evde ugrascam birde okuldan pasta istiyorlar birde seker cukolata dagitcaz simdiden düsünüyom ne etsem diye

selam kızlar

eylül geçmiş olsun kıyamam kuzucuğa

lavinya baya kötü heralde senin kuzuda kaçgündür geçmedi yavrunun hastalığı

mucizecim geçmiş olsun canım

bişii soracam beyazmelek yazmışya kayısılı danone diye bizim dokorda evde kendiniz yapamazsanız hazır olan minik yoğurtlardan verebilirsiniz demişti ama sade olsun diğer meyveli olanlar aslında peynir onlardan vermeyin demişti bu konuda bilgisi olan varmı? sizin doktorlar bişii dedimi bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…