2008 Kasım Anneleri

aaa hiç duymamıştım teşekkür ederim bir araştırayıma.s.

elifsevde tam emzirme derken sanırım ek gıdaya geçmeyen demek istedin ben varım sadece anne sütü veriyorum.benim oğlanın şarjı 1 saat gidiyor en fazla.yarım saate bile meme istediği oluyo ne emzik ne biberon hiçbişey sokturmuyor ağzına sadece kaşık kullanıyorum vitaminlerini falan verirken ek gıdaya önümüzdeki ay geçicez bakalım napıcaz

neyse ben kacar hava cok güzel ayni yaz havasi ben su sipalarimi bi önüme katamda gezdirem kocaman horanta gibiyiz valla parkada baska cocuklar olmasa biz oturunca zaten dolu gibi görünüyo park

canim sende mi bendensin cok zor ya gündüz uykusu da yok en fazla yarim saat

benim lokum dün tam olarak dönmeyi başardı kızlar, sırtüstü yatarken önce yan dönüyor sonra üstte kalan bacak ve kolunu öne doğru hızla savurmaya çalışıyor , bazen dönemiyor kendini daha hızla savurmaya çalışıyor ve sonra dönüyor en sonda kolunu alttan çekiyor,

kameraya çekelim dedik poz vermekten yapmadı adam

benim kız yoğurdu sevmedi ,ağzını yüzünü ekşitiyo ,çok ta güzel mayalıyorum tatlı oluyo herhangi bi ekşilik yok ama nedense istemedi ,ağzını kitliyo veremiyorum..

benim kız yoğurdu sevmedi ,ağzını yüzünü ekşitiyo ,çok ta güzel mayalıyorum tatlı oluyo herhangi bi ekşilik yok ama nedense istemedi ,ağzını kitliyo veremiyorum..

tek başına benimkide sevmiyor, ağzını kilitlemeyi bırak resmen püstürtüyor yüzünü buruştura buruştura:)

meyve ile denedinmi ben öyle çözdüm yoğurdu

benim oglan bügün kendi kendine yastiktan yuvarlanmis gece yanimdaydi karnin üstüne öle uyumaya devam etti bende bozmadim büyük adam gibi nasil tatli uyudu öyle normalde yastikla yatmazda yada cok ince yastik koyarim bügünkü biraz kalindi

5.ayınız kutlu olsun zehra bebekk
eylül banlısı sizede geçmiş olsun canımmcımmm

bu asortik karı evde durmuucakmıydı bugün nerde gene yerinde yeller esiyo
biz napıyoruz pufsss burasıda hem soğum hem kapalı gelemedi şu bahar

biri benden mi bahsetmişşş ama evdeyim mmmf karusu meraklanmaşakkıdı

aasorti çok güzel çıkmışınız ana kız maşallah..
elifcim senin kızda çok büyümüş onada maşallah..5. ayınız kutlu olsun
lavinya geçmiş olsun kuzucuğuna..
kalimerocum kolay gelsin sizede diş sancısı çekiyor demek bizimkilerde şimdilik k kaşıntı var salya varda seninkine bakınca daha rahatlar..
beyazmelekcim güle güle kullanın cicilerinizi..
eylülcüm geçmiş olsun zor bir gece geçirmişiniz..
maytabım merak etme dedikleri gibi metabolizması iyi çalışır işde.. kilo vermiyor benim tosun paşa kaanım hergün yapardı şimdiş 2 kere felan yapıyor ama kilo alımı iyi çıktı 800 gr almış..
mucizecim sanada geçmiş olsun..
bende tosbiğimle minnosumu hırpalayarak öpüp koklayarak seviyorum gülüyor sıpalarım.. hele bir keresinde yanaklarını hafif sıkıp bişeyler söylerken gülmüştü bikaç kere tekrarladık yanaklar kıpkırmızı kalmıştı..
gelelim bize bugün kontrolümüz vardı.. oğluşlardan kaan 7800 71 cm kerem oğlanda 6470 64 cm geldi diyorum ya biri tosbiğim biri minnoşum diye..
aşı sorunumuz vardı prematürelere yapılan girip aşısı gibi bişey sinegis..son ayımızdı aşıda 6. aşımız yapılacaktı ama rapor tarihi geçmişti onada gelişimleri güzel olduğu için gerek görmediler..
kerem oğlan gülücklerle asistanları kendine bağladı tosbiğim kaanım ise babasını nkucağında kendi kendine oyalandı doktor amca dediki kerem için bu bıdık söyleyi biraz haylaz olacak üniversiteyi kazanamayacak ama kıbrısta okuyacak hukuk fakültesini dei paralı yanimm.. kaan oğlanada buda benim gibi sakin büyüyüp hacettepeyi kazanacak marmarada doktorluk yapacak çocuk bölümünde dedi...:)))
gelelim ek gıda listemize:
sabahları kahvaltıdan artık tattırabilirsiniz peynir yumurta dedi..
biberon mamsının yanında günde 3 öğün katı gıda yani tahıllı muhalebilerden yiyecek öğle ikindi arası pürelerimiz devam edecek yoğurdumuzada tekrar başlayacağız.. yani genel olarak herşeyden tattırabilirmişiz artık..
haziranda rop muayenemiz olacak 6. aydan sonra tekrar gelin demişlerdi.. hemde normal muayenemiz..
eylülde grip aşımız var..
şimdilik gelişimleri güzel gidiyormuş.. prematüre doğmalarına göre düzeltilmiş yaşları 5 aylıkmış önceden 2 ay geri atıp öyle söylüyorlardı ilerlemişler bıdıklar..şimdi 6 aylıklar bir ay geriye gitti yani..
rahatlıkla oturtabilirmişiz arkalarına yastıkla oturuyorlarmı dedi evet dedim oda fış fışı uyguladı onlara.. alışkın ya hemen yaptılar..
bu arada unutmadan ateş düşürücü ilaçta yazdırdım lazım olur diye daha almadık o yüzden adını bilmiyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…