2008 Kasım Anneleri

denizcim bana mango ve elmali olani tavsiye etti zaten üzerindede 4 aylik üzeri yaziyordu.

birde milupayi sordum onu cok istemedi dr ,amerikali bilim adamlari arastirma yapmis

icinde zararli bi madde bulunmus bizede yeni geldi bildiri dedi.hipp `n ürünlerini ver ama

ayina cok dikkat et hazm zorlugu olur dedi.peynir diye bisi demedi bidahakine yine sorarim.

bu arada hosgeldin.

denizanasi evet onlar peynir üstünde yazi zaten bende duyunca inanmamisdim baktim yaziyo krem peynir onlar yani yogurt özelli yok doktorum verme zararindan baska biseyi yok ve kilo yapar demisdi kizim da teeeeeeeeee

atesi popodanmi ölcüyonuz siz ???

ben simdiye kadar hic kendim ölcmedim ama gerek olursa popodanmi ölceyim.

ayyy cok korkarim ben pufff acirsa kuzumun totosu ne olcak.

ben kulaktan ölçüyorum canım hiç popişten ölçmedim

çilekcim teşekkurler bebişe nane verebilirmiyim

bende bir ara çok kustuğunda vermiştim ama nane limon şeklinde sende verebilirsin

az önce unutmuştum şimdi geldi aklıma, kızlar bebekler kaka yapınca zayıflamaz bilginiz olsun metobolizmanın değil bağırsakların iyi çalıştığını gösterir:)))) ya benimkide yapamıyor yine, sabah yapmış biraz ama nasıl sert nasıl sert yavrumun canı çok yanıyor

denizanacim bizde kabiz olursa bebek zeytinyag ishal olursada biraz limon verirler hemen düzelir.

denedinmi hic günlük yag vermeyi? yapamayincada kötü yavrum kivraniyordur dimi,kiyamam ona ya.

bende zayiflamaz diye biliyordum ama mmfcik aklima bisiy soktu gitti:)

denızanası ya evet bılırım kımbılır cocuk nasıl zorlanıyor
gecen hafta oglumda da aynısı olmustu yapmaya calısırken canı cok acıyor ve aglıyordu yavrum

ben hıc hazır yogurt vermedım
bır kez evde kendım yaptım gazdan duramadı
hafta sonuna yenıden yapıp verıcem bakalım nasıl tepkı verecek

asıl merak ettıgım bebe bıskuvısı
ben vermek ıstemıyorum ama fıkrıne guvendıgım bır ıkı kısı yogurduna falan karıstır ver dıyor
sız ne dusunuyorsunuz bu konuda

4. ay aşıları yapıldı gerçi biz 5 aylık olduk ama 2 ayda geç olmuştu hastaydı ,şimdi de 1 hafta geçti ..
ben bazen popodan bazen koltukaltından ölçüyorum ..popo en net sonuç vereni

elifcim o yazıyı bende okudum canım vücudun ateşe de ihtiyacı varmış ..

deniz anası rezene çayı içir çocuğa çok faydası oluyor liptonun doğa nın poşet çayları var.bizim dr umuz sen ne içiyorsan ver bitki çayları iyidir dedi özellikle rezene tadıda müthiş

sağol canım hoşbuldum, sabah dersim vardı bitirdim geldim oğlumda uyuyormuş almadım daha babaannesinde

milupanın tadını sevmemiştim zaten iyi oldu bunu öğrendiğim sağol canım, senin doktorun söylediğini okuyunca eşime dedim bugün hipp bakıcak

deniz anasi kabizli icin meyve püreleri iyi geliyo aslinda seninkine yaramiyomu

bana benziyor heralde canım onunda, kayısı veriyordum özellikle ilk günler iyi geldi şimdi alıştı sanırım yine yapamadı, hatta dün organik kavun suyu verdim banamısın demedi,

veriyorum canım ama dün vermedim sanki dur bugün dikkat edeyim, sebze çorbasına, kaşık mamasına, muhallebisine herşeyine katıyorum aslında

uykusunda çığlık çığlığa ağlıyor canım ya içim gidiyor valla

mucıze aslında yogurdu tam vermek ıstemedıgım ıcın ugrasmadım
yoksa pekmezle tatlandırabılırım ama
her besının gercek tadını alsın ıstıyorum ben
bır de bagırsaklarına cok fazla yuklenmek ıstemedım sırasıyla alıstıra alıstıra devam edelım dıye
yogurdu bu hafta sonuna ayarladım

denizcigim benim kizimda hep mamayala büyüdü cok kabiz oluyodu sütsekeri vari burda adi milchzucker bende tr de de vardir onu mamasina katiyodum faydasi oluyodu tabi hemen göstermiyo bir kac gün sonra onun hic zarari yok her biberona katiyodum pudra sekeri gibi bisey

meyve püresiyle birlikte yarım çaybardağından fazla yiyor genelde

ben zorda kalmazsam bebe bisküvisi vermeyi düşünmüyorum canım benimki zaten tombalakya

kalimerocum h.bey bana yoğurdu pudra şekeri veya pekmezle tatlandırarak ver dedi.bir de bbebe busk.fazla verme kilo yapar demişti

ben meyve püresi katıyorum, tek başına sevmiyor yoğurdu, yesin diye elma, armut, kayısı denedim çok severek yedi

deniz anası rezene çayı içir çocuğa çok faydası oluyor liptonun doğa nın poşet çayları var.bizim dr umuz sen ne içiyorsan ver bitki çayları iyidir dedi özellikle rezene tadıda müthiş

önceden veriyordum canım olmazsa tekrar veririm

bende daha yoğurda başlıyamadım.hergün yapacam güya.günlük ssut olsun diye bekliyorum.bide oyalanıyorum biraz daha vakit geçsin diye.şuan elma havuç la devam ediyouruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…