- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.201
atesi popodanmi ölcüyonuz siz ???
ben simdiye kadar hic kendim ölcmedim ama gerek olursa popodanmi ölceyim.
ayyy cok korkarim ben pufff acirsa kuzumun totosu ne olcak.
çilekcim teşekkurler bebişe nane verebilirmiyim
denizcim bana mango ve elmali olani tavsiye etti zaten üzerindede 4 aylik üzeri yaziyordu.
birde milupayi sordum onu cok istemedi dr ,amerikali bilim adamlari arastirma yapmis
icinde zararli bi madde bulunmus bizede yeni geldi bildiri dedi.hipp `n ürünlerini ver ama
ayina cok dikkat et hazm zorlugu olur dedi.peynir diye bisi demedi bidahakine yine sorarim.
bu arada hosgeldin.
deniz anasi kabizli icin meyve püreleri iyi geliyo aslinda seninkine yaramiyomu
denizanacim bizde kabiz olursa bebek zeytinyag ishal olursada biraz limon verirler hemen düzelir.
denedinmi hic günlük yag vermeyi? yapamayincada kötü yavrum kivraniyordur dimi,kiyamam ona ya.
bende zayiflamaz diye biliyordum ama mmfcik aklima bisiy soktu gitti:)
denızanası ya evet bılırım kımbılır cocuk nasıl zorlanıyor
gecen hafta oglumda da aynısı olmustu yapmaya calısırken canı cok acıyor ve aglıyordu yavrum
ben hıc hazır yogurt vermedım
bır kez evde kendım yaptım gazdan duramadı
hafta sonuna yenıden yapıp verıcem bakalım nasıl tepkı verecek
asıl merak ettıgım bebe bıskuvısı
ben vermek ıstemıyorum ama fıkrıne guvendıgım bır ıkı kısı yogurduna falan karıstır ver dıyor
sız ne dusunuyorsunuz bu konuda
kalimerocum h.bey bana yoğurdu pudra şekeri veya pekmezle tatlandırarak ver dedi.bir de bbebe busk.fazla verme kilo yapar demişti
deniz anası rezene çayı içir çocuğa çok faydası oluyor liptonun doğa nın poşet çayları var.bizim dr umuz sen ne içiyorsan ver bitki çayları iyidir dedi özellikle rezene tadıda müthiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?