2008 Kasım Anneleri

nazlımelek nasıl yapıcaklar kız koca çocuklara rop valla biim 3.5 aylıken bitti ogün zor zaptetiler yavrukuşumu çok acı çekiyodu allaha binlerce şükür atlattık

maytabım sağol canım..
sanırım 6 aydan sonra normal göz muayenesi oluyor ben bizimle denk gelen bir arkadışın bebişini görmüştüm normal muayene ettilerdi ama ben yanlış gördümde dediğin gibi yine aynı olursa busefer zor zaptederiz gibi geliyor..
evt kaan bey birazcık büyük..:))
aslında küçük tartılı doğan nefes alma sorunu yaşayan kaandı maşallah keremi geçti.. tosbik olduğu için keremden sonra yapıyor her hareketi kerem bey dönüyor onda hala tık yok çabamız var ama oda bir gelişmedir yani..
sedacım saol canım..

nazlicim seninkide selvigillerdenmisss.

asortik hipp genelde 120cc oluyor benimkiside onu bi ogunde bitiriyor ama bazen

iki ogun veriyorum.aslinda o anki istahina bagli birazda.

çilek gelde görüşelimmm aladdin tepesinde çay içelim kenyaya gitmedim ama memleketimiz cennet gibidir havası suyu sebzesi herşeyiyle

bende mayısın 20 sinden sonra havalar güzzel olursa gitmeyi duşunuyorum konyaya.duğunumuz var.tabi baba enngelini aşabilirsek.babamız temmuz ağustos gibi istiyorda

asorticim sağol..
ben küçük kavanozu ikisine bir veriyom yani yarım yemiş oluyorlar.. ama artık kesmiyor bir taneyi yerler versem..büyük kavanoza geçeceğiz biz bir tane tavuklu pirinçli almış büyük kavanoz 6. aydan itibaren 6 olduk sayılır daha vermedim severlermi bilmem..

ulen sadece gittim bi ağda yaptırdım geldim 2.5 sayfa dırdır yapmışsınız
yuhhh diyom başka bişi yapmıyom
bide efeslemi enfeslemi neydi onla kınıyorum
ben burdayken konuşmazsınız yokum yaaa konuşun

seninki dötü kaldırıyo benimki yüz üstü bile durmuo
kendini parçalıyo çevirin beni diye
bide emekleyecek puhahaha
mmf bende cok mincikliyorum severken yaa.esim bazen kiziyor canini yakiyosun diye ama
görsen benimkisi bekliyor vursun annem popoma diye.
benimkine yanlışlık vurup sevecen heee
aman ortalık pazar yerine dönüyor
hiç sevmiyo hırçınlığı öle sert arka arkayada öpmicen
valla susuturmak için çabalıyoz sonra
benimki möl möl armut hesabı kibar herif
sallamış ama desteksizz
ay mucize ne bilim kaynanamın uydurmasıdır kesin :))

seren serengil bebeğini kaybetmiş yine bu üçüncü yazık yaaa çok üzüldüm..
valla çok üzüldüm seren serengile doya doya yavrularını alıp kucağına sevemedi büyütemedi
inşallah o da bu duyguyu yaşar en kısa zamanda :Saruboceq:
anaaa seninki başladıysa benimkide başlar belki
aynı gün doğdular yaaa ayy inş. :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…