- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.241
seninki dötü kaldırıyo benimki yüz üstü bile durmuommf aklima lötü seyler getirme yav bisiy olmazzzz..
yav kizlar simdi ekim annelerine baktimda benim böcükle yasit olan cogu bebe emekemeye baslamis.
ee benimki daha dötünü zor kaldiriyor:)o pozisyona geliyor ayaklarinida kaldiriyor ama gerisi yok.
niye geride kaldikki yav kafama takildi simdi.
benimkine yanlışlık vurup sevecen heeemmf bende cok mincikliyorum severken yaa.esim bazen kiziyor canini yakiyosun diye ama
görsen benimkisi bekliyor vursun annem popoma diye.
sallamış ama desteksizzbende kızımı sıkıştıra sıkıştıra severim,geçen gün kayınvalidem vardı yanımda bende melisi seviyodum ,ellerine vuruyorum o da bana vurmaya çalışıyo çok hoşuna gidiyo ,kayınvalide ne dese beğenirsiniz,çocuğun eline vurma iyi değilmiş ,neden dedim ,bi kadın vurmuş çocuk ölmüş :)))) puhahahahaha ,bastım kahkahayı ..
valla çok üzüldüm seren serengile doya doya yavrularını alıp kucağına sevemedi büyütemediay mucize ne bilim kaynanamın uydurmasıdır kesin :))
seren serengil bebeğini kaybetmiş yine bu üçüncü yazık yaaa çok üzüldüm..
anaaa seninki başladıysa benimkide başlar belkibenim lokum dün tam olarak dönmeyi başardı kızlar, sırtüstü yatarken önce yan dönüyor sonra üstte kalan bacak ve kolunu öne doğru hızla savurmaya çalışıyor , bazen dönemiyor kendini daha hızla savurmaya çalışıyor ve sonra dönüyor en sonda kolunu alttan çekiyor,
kameraya çekelim dedik poz vermekten yapmadı adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?