- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #25.541
anaaa yine kimsecikler yok.bakin sorum var bitaneee cvp verin lütfen..
simdi;bu bebe bisküvisi hani bebelere kilo aldiriyor denildiya bunu sanirim denizanasi
ve elifsevdeden duymustum..peki ne sekilde verilirse cok kilo yapar?
ben bugün aldim bi paket cicibebe diilde hipp`in bebe bisküvisi ve istiyorumki benim danam
cok kilo almasin.yogurdunun icine bitane koydum bayila bayila yedi.
yani bu sekilde günde bir iki defa versem bisiy olmaz heralde dimi?
zaten doktorumuzda cok verme dedi ama cook ne onu anlamadim ben?
Sağol dilokscum
sende fıstık gibi bi hatunsun
ama hala resim koymadın bide senin şu saçları bi görseydik hayırlısıyla
selam millet ben geldim dicem ama yine herkes yatağa kocişlerinin yanına koşmuş.ben bugün özüme döndümmmm yarabbim ne kadar mutllu oldum ya.sonunda röflei yaptırdım.hemde senelerden beri gittiğim kuaförüme değil,kabuğumu kırdım başka bir kuaföre gittim inanılmaz güzel yaptı.hayatımdaki en güzel röfle diyebilirim.
canım röflen hayırlı olsun güle güle kullan
duru okyanusa da maşallah sevindim kontrolünüzün iyi geçmesine
bu akşam 5 aylık olduğu için duru okyanusun doktor randevusu vardı.maşallah herşey yolundaymış5.545 gr 63 cm olmuş kuzum.böyle giderse yaşaıtarını yakalar dedi doktor.
tarhana,mercimek,yoğurtlu un,domates,blendırdan çekilmiş şehriye çorbası içebilir dedi.sebze çorbaları,5,5 aylık olunca da et suyu ve tavuk suyu vericekmişiz.hazır mamaları,kutu olsun kavonoz olsun hepsini verebilirsiniz dedi.babymix filanda verebilirmişiz.
bugün baya mutlu oldum ben,paylaşmak istedim sizinle tabiki.hep hüzünleri paylaşacak değiliz ya)
vay fıstık vayyyyy bebiş gibisin vallaaaaaaaagünaydınnn
bende kısa metrajlı bişiler oldu ama sonunu yaklayamadım gülmeyin ama uyumuşum delikafadulden
nedense artık hiç dinlenemiyorum
ölü gibi uyuyorum
ne olacak bu halim bilmiyorum
beni merak eden arkadaşlara kıyak bi foto koyyum
yani saçımı merak eden ;
hoşgeldin dilekcim bizde özledik seniiiiiibu arad herkese kocamaaaann günaydın...biraz işim var tuniş te uyanmazsa takılacağım biraz..vallahi çok özzlleeddiimm
lelalcim nice mutlu yıllara canım bebişinle mutlu senelere güzelimmmmzeynaaa süper bir süpris oldu canım ya çok teşekkür ederim.:1hug:
çilekcim dilokscum kızlar çok saolun iyiki varsınız a.s.ya çok mutlu oldum .. ay ağlarım ben şimdi :1rolleyes:
çilek hanumcum
evet şu an hafif fıstığımda
yaşımı aldıkça fıstık emzemesi olacam ona yanıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?