2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlarr
bende geldim önce bir geçmişi okudum ..
dark juli hoşgeldiniz kızlarr arayı çok açmayın arada ses verin
ara karneler konusulmuş darısı bızım ara karnelere :))
saphiracım maşallah duru okyanusa

yok canim bi taneyle bisey olmaz hippin kini vermen daha iyi cicibebeyi ben bile yesem agir geliyor gerci uzun zaman oldu ben almiyali belki yenilenmisdir ama bilmiyorum bi bak icindekilere kalorin cetveline ne kadar kalorini var
ben kizima kayniyan suyun icine bir kac bisküvi atardim onu bir tasimda öyle kaynatir tam muhallebi oluyo onu cok severdi ama cokta kilo alirdi sonra biraktim eline verirdim ve iste senin gibi milupanin öylesi markalardan aldim bence onlar daha güvenilir

günaydınnn
bende kısa metrajlı bişiler oldu ama sonunu yaklayamadım gülmeyin ama uyumuşum delikafadulden
nedense artık hiç dinlenemiyorum
ölü gibi uyuyorum
ne olacak bu halim bilmiyorum

beni merak eden arkadaşlara kıyak bi foto koyyum
yani saçımı merak eden ;

günaydun günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

elifcim tsk,ler canim cvbin icin.

sapiiiicimmm su yeni halini bi görsek diyorum,ayrica kuzunun 5.ayinida kutlarim.

zeynaya bisiy demiyorum artik allahinnnn citiri:)) cok güzel olmusun canikomm

lelasimm dogum gününmüs canim kutlarim seni,mutlu ol insl.hep ailenle sevdiklerinle.

lelalim doğum günün mü bugün senin
o halde sana çok anlamlı bir söz söyleyeyim..yaşlanıyorum diye üzülme...unutma ki
şarap yıllandıkça kadın yaşlandıkça güzelleşir miş...
mutlu yıllar bebeğinlee​
..

a.s.a.s.

Sağol dilokscum
sende fıstık gibi bi hatunsun
ama hala resim koymadın bide senin şu saçları bi görseydik hayırlısıyla

resim eklerken hangi ebatı seçiyorsunuz bir türlü beceremedim bu 1
henüz çekmedim..bulaşıkları yıkayım bir güzel giyineyim çekeyim eklerim:)))bu da 2

delikafaduldendelikafadulden

zeynaaa süper bir süpris oldu canım ya çok teşekkür ederim.:1hug:
çilekcim dilokscum kızlar çok saolun iyiki varsınız a.s.ya çok mutlu oldum .. ay ağlarım ben şimdi :1rolleyes:

AĞLAMA LELEACİM AĞLAMA GÜL BUGÜN GÜL :roflol:

DİLEK HANIM EFENDİ ;
1-)EBAT OLAR BEN 15 INC SEÇİYORUM
2-)DAHA BURALARDA OYALANMA HEMEN GİYİNCEN Mİ SOYUNCAN MI NAPCAKSAN YAP ÇEK GEL KOY RESMİ

canım röflen hayırlı olsun güle güle kullan
duru okyanusa da maşallah sevindim kontrolünüzün iyi geçmesine

vay fıstık vayyyyy bebiş gibisin vallaaaaaaaa
bu arad herkese kocamaaaann günaydın...biraz işim var tuniş te uyanmazsa takılacağım biraz..vallahi çok özzlleeddiimm
hoşgeldin dilekcim bizde özledik seniiiiii
zeynaaa süper bir süpris oldu canım ya çok teşekkür ederim.:1hug:
çilekcim dilokscum kızlar çok saolun iyiki varsınız a.s.ya çok mutlu oldum .. ay ağlarım ben şimdi :1rolleyes:
lelalcim nice mutlu yıllara canım bebişinle mutlu senelere güzelimmmm
çilek hanumcum
evet şu an hafif fıstığımda
yaşımı aldıkça fıstık emzemesi olacam ona yanıyom

fıstığın her şekli güzel canım nasıl söz amaaa.s.

günaydıııııııın
kızlar öğleden sonra kızımı tekrar doktora götürcez bu öksürük mahvetti yavrumun ciğerlere sıçramasından korkuyorum kocişle karar aldık öğleden sonra hemen doktoruna gidiyoruz kendi doktoru kızımın geçen hafta şehir dışındaymış bizde başka yere gittik aslında bu hanımda iidi ama ne bilim aslında kızım şuan ii hals,zliği felan yok ama öksürük mahvetti kuzumu bizde gidicez bakalım inş hayırlı haberlerle gelirizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…