2008 Kasım Anneleri

çileeeekk lavişin kızanı hasta canım benimki değil.. ama biliorum sen sefiosun beni aklından çıkartmıosun o yüzden lelal yazdın dimi :)))

sayfayı kaplar da buraları yıkarsa karışmam..yaa şimdi büyük çıkar koca kafa olurum..yakından yaşlılık çizgilerim falan görünür diye yani görüntü kirliliği yaratmak istemem..benden günah gitti

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy valloahi farkinda diilim isimleriniz cok benziyor daaaaa

seni sevmeyen ölsün kusum,du hemen yazimi düzeltim..

züperrr züperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizmi fistiksiniz uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gidiyorum benim fistiklardan ses geldi,gelirim yine

ben geldım
maasalllaaaahhhh zeyna hatun yıne yıkıyorsun ortalıgı

dılokcum sende de ne guzellık varmıs
sırın anne

lelalcım dogum gunun kutlu olsun canım
kızınla, esınle ve tum sevdıklerınle uzun omurler dılerım

dark gelmıs gıtmıs yıne herkesler az gelmeye basladı yanee

bakıyorum da kasım annıslerı hakıkaten cıtır yaww

neyse basım donuyor mıdem bulanıyor kendımı ıyı hıssetmıyorum bıraz dınleneyım barıı kafamçokkarıştı

günaydınnn
lelalcim doğum günün kutlu olsun ..a.s.
laviş kızınada geçmişolsun hadi hayırlı haberler getir bakalım..
zeynacım bu ne güzellik bize gaz verdiğin kadar var yahu fıstıkmışın sen..hihoyyyt
bende sizi gördükçe daha çok hırslanıyorum kilo vermek için..naniknanikkaydirigubbakcemile2

kızlar gece öyle bir şokkk yaşadımki çok korktum...:1shok:
yatak odamızdaki gece lambası bozuldu bizde ufonun fişi var nereye takarız diye almadık şimdilik antrenin ışığını açık bırakıyorduk..
saat 22,30 da oğluşları yatırırken açtım antrenin ışığını benim kocişte botunun ipini ayarlayım derekn orada ışığı söndürmüş gelmiş nese dedim yatarken açarız.. biraz nete baktm ben yatıyorum diye kalktım elime suyumu aldım yatak odasına geçiyordum ışı yakmak için pirize dokunmamla ampulün kafamda patlaması bir oldudelikafadulden hemen köşeye çöktüm sinmişim oraya eşim geldi korkma diye yağına camlar battı heemn feneri buldu geldi yaktıkki ampul tuzbuz olmuş.. gece gece aşağı indi şalteri kaldırdı.. bende ses olmasın diye el gırgırı ile camalrı temizledim ama elim ayağım titriyordu ..
Allahtan çocuklar duydu ama uyanmadılar..
yatarken saçımı düzeltiyordum cam kırıkları elime geliyordu birde onları ayıkladım yatıım ama epey uyuyamadım.. oğluşlarımda güzel uyuyp beni dinlendirdiler :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

beni görmedin mi :çok üzgünüm:
ben fıstık değilmiydim :çok üzgünüm:

dilokscum süper olmuşsun
saçlarını güle güle kullan
o fotografı nasıl öle kçük seçiyon yanda altta gözüküyo büyüğü falan ?
sizin tayin işi noldu bellimi nereye gitceğiniz?

aha sayfayı bi açtım bi baktım çirkin bi hatun anam dedim kim bu bi baktım bizim diloks muş

yaa haklısın canım çirkinlik başa bela..hep güzel resimler mi koyacağız dedim...aaa o nedenle bir atılım gerçekleştirdim....ama değerinizi bilin daha eşim görmedi son halini saçlarımın..anca haziranda görecek..ozaman da dipleri gelir sanırım..

kalimero baş dönmesi mide bulantısı?????

doktora sor bence..dur ben çağırayımm..eylüllll:jeyyar:

eveettt ne vardı bi öksür bakim evladım

geri sayfaya dönüp bi baktım zeksüü bi hatun var karşımda ,kız zeyna senin gibi hatuna gecede 2 değil 5 hikaye anlatılır valla ..

dilokscum güle güle kullan cicim sen sevimli ve şeker olmuşun cicim seksüüü değel ..

nazlıcım geçmiş olsun cicim
kıs lelal neyi kutluyolar bee ben kaçırdım söyleyiverin aratmayın bana

wawwwwwwwwwwwwwwww diloksçum süper olmuşsun bacım hadi güle güle kullan cnmcım kızlar biz bugün aşıya gidioruz kontrolümüzde var gelince görüşürüzzzzzzzzzz kızlar yarın cuma kilolar tekrar yazılacak haberiniz olaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…