2008 Kasım Anneleri

çilekkk bu gerçekten küçük adam olmuş :)
asorticim teşekkürler canım replicektim seni ama olmuoo daha önce replemişim kabul etmio

kalimero baş dönmesi mide bulantısı?????

doktora sor bence..dur ben çağırayımm..eylüllll:jeyyar:
ya ben fecı mıdemı usutmusum sanırım sabah cok kotuydu ama duzeldı

öfff püfff offfff

bu ne leeee herkes pufluyor
bır seyın puf noktasını buldunuz da ben mı gormedım

cılek denızoglan pasa hakıkaten
cok yakısıklı kocaman delıkanlı olmus
kulagına soylermısın ben onu kulagını ısırmak ıstıyorum

huuuuuuuuuuuuuu ben geldim looo doktora gittik rotamızın ilk dozunu olduk aşılarını olduk sağlığımızda yerinde çok şükür mayısa ek gıdalara başlayın dedi doktorumuz bide beslenme rehberi verdi oğluşum heralde aşını etkisiyle mışıl mışıl uyuyor annemide yolcu ettim oturuyom şimcik
dark kız çok özleidk seni anam bu kadar uzak kalma loooo
çilekçim paşana maşallah tosun gibi tosun 41 kere tütütütüüüü
zeynacım çok hoşsun hatunum zayıfsın die bize hava neyim atma bomba gibi çıkıcam kk ya görürsünüzzzzz heytttttttttt (gazımıda aldım)

hoşgeldin seda kuzusu..ardana geçmiş olsun
ben inanıyorum canım sana selvi gibi fidan gibi bir seda göreceğim biliyorummmm...cannıımm

dışarı çıkardım oğlumu..terledik geldik.rüzgarda vardı..zor bir durum yani..hemen eve attım oğlumu..şimfi ne istediği belirsiz bir şekilde yerde çığlıklar atarak kıvranıyor..bir bakayım bakalım ne istermiş

Ya Seda ben seni hiç kilolu görmedim ben mi yanlış hatırlıyorum ya. Kızlar evet gerçekten süpersiniz.

Bugünün doğumgünü çocuğu LELALL öpüyoruz kızımla seni en fiyakalısından bir tane.

Ay ben bugün de yoğunum hani sırf dünürümden azar işitmiyim diye bi yazıp çıkıcam. Özledim ben de hepinizi. Ama en çok Dark'la hiç konuşamadık onu özledim :))

selam kızlar geldim gidicem, temizlik yapmam lazım yarın misafirim gelicek okuldan, yarında ikramlıklarımı hazırlayacam ama çok yorgunum nasıl yapıcam bilmiyorum

kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

bu arada zeyna ve dilek gördüm sizi süpersiniz,
çilekçim denizde maşallah paşa olmuş

lelal mutlu yıllar canım oğluşumla öpüyoruz seni, iyiki doğdun kasım annesi oldun:)

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaa julicim valla kilolu değilim zaten ama işte eski kilomu istiom ben eski kilom 62 ama 65 de kafi şuan 6 kilom var gitti mi benden keyiflisi yok yaz gelio fit olmak lazım fit

merhaba kızlar
okuldan geldim oğluşla oynaştık karnımı doyurdum
oğluşu uyuttum kocişle ilgilendim
geçmişi okudum ve şimdi yazıyorum
amma şey yapmışım bu arada...
ÇİLEK canım bebe bisküvisinin sayısını abartırda çok verirsen kilo yapar yoğurduna katacağın 1-2 bisküvi hiç bir şey yapmaz hem tok tutar hemde yoğurdu tatlandırır vermende hiç bir sakınca yok ben kızıma hep öyle veriyordum merak etme

LELLAL canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice yıllara inşallah

ZEYNA VE DİLOKS maşallah sizlere çok güzel çıkmışsınız tabi zeyna hanım o çıtırlıkla börekleri tostları yersin biz ne yapalım....

LAVİNYA canım geçmiş olsun kızına inşallah en kısa zamanda düzelir güzel haberlerle gelirsin yanımıza malesef böyle büyüyecekler

NAZLI MELEK geçmiş olsun canım ne kadar korkmuşsundur allahtan çocuklar korkmamış uyanmamışlar birde onlar ağlasaydı daha panik olurdun

SEDAcım güzel haberlerle gelirsiniz inşallah kontrolünün güzel geçmesine sevindim canım benim

ÇİLEK maşallah oğluşuna çok tatlı ...
DARK 23 nisan çalışmaları zordur bilirim aynısı benim başımdada var ilk bir şey yapmayacaktım sonra çocuklar isteyince kıramadım bolu oyunu çalıştırıyorum yeşil ördek az kaldı dinleniriz inşallah

DENİZ ANASI kolay gelsin canım

heytttttttttt karular gezmedemisiniz havayı güzel buldunuz tabii atın kendinizi dışarılara özelliklede eylül banlısı güneşi görmeye görsün hemen atıo kendini dışarı hatun valla güneş var ama hava rüzgarlı ben cesaret edemedim annemle ananeme gitmeye oturuom evde oğluşumda aşıdanmıdır nedir uyuyo hala
denizcim sana da kolay gelsin şekercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…